Jij bent als het goed is van plan om padel te gaan doen, of om het gewoon een keertje te proberen. Onwijs leuk natuurlijk, maar er zijn wel een aantal dingen die je moet weten. Vandaag ga je alles te weten komen over de sport padel en alles wat erbij komt kijken. Je gaat vooral te weten komen over wat padel ballen zijn.

Laten we beginnen bij de sport zelf, het is wel zo handig om te weten wat de sport inhoudt. Padel is een racket en bal sport. Je speelt het in de meeste gevallen met twee personen, maar het kan ook met vier personen. Natuurlijk speel je padel met padel ballen, deze ballen lijken op tennisballen. Het doel van het spel is om de bal over en weer te slaan over het net, het is een mix tussen tennis en squash. Maar dit zal voor de meeste lezers wel duidelijk zijn. Daarom gaan we snel verder met het vertellen wat de bal precies is.

De padelbal

Padel wordt gespeeld met een bal, die bal lijkt op een tennisbal maar is toch net iets anders. Padel ballen zijn lichter en kleiner dan tennisballen. De druk is lager dan die in een tennisbal, dit is dan ook de reden dat de bal die je gebruikt bij padel langzamer gaat. Dit maakt het spel leuker omdat je dan langere rally’s kan spelen. Nu weet jij wat meer over de sport padel en de bal die daar bij hoort.

By admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *