Meer resultaten voor hulpverlening chat

hulpverlening chat
Chat met Fier Fier.nl.
Lees meer over Chat met Fier o.a. anoniem chatten of delen van jouw gegevens en online behandeling. Voor wie is de chat. Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die te maken heeft gehad met geweld, bijvoorbeeld thuis, op school of in een relatie.
S.E.O
Hulpverleners Overjekop.
Log nu direct in, of registreer je als je nog geen account hebt. Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten? Nog geen account? Chat met ons. ma t/m vr 900: 1730.: Kom je er alleen niet uit? Wij helpen graag! Chat hulpverlening ma t/m vr 900: 1730.:
waterontharder
Klikvoorhulp. Klikvoorhulp. Klikvoorhulp.
Mogelijkheden vorderen schadevergoeding slachtoffers mensenhandel. 19-02-2015 1517: uur. Susanne88 in: Loverboys. Beste dames en heren, Beste jongens en meisjesOp, dit moment ben ik bezig met mijn scriptie naar de mogelijkheden voor slachtoffers van mensenhandel om succesvol schadevergoeding te vorderen. Naar aan. Ik zie het niet meer zitten, veel te hoge druk. 19-02-2015 0034: uur. Veer16 in: Het even niet meer zien zitten. Lieve iedereen die dit leest, Allereerst wil ik black_demon en chatvragen bedanken voor hun reacties. Dit heeft erg geholpen in deze tijd. Ik kan er niet omheen draaien dat ik echt een vers. Verdriet, Slapeloze nachten, Drugs. 17-02-2015 1226: uur. ibethereforu in: Het even niet meer zien zitten. Hey, ik ben een meisje, maar goed dat ter zijde. zelf ben ik vroeger heel erg gepest. En heb toen vaak gedacht over zelfmoord. Maar ik heb in therapie gezeten en weet dat dat nooit de oplos.
loodgieteramsterdam
Hulp nodig bij pesten? Praat of chat hier dan over Stop Pesten NU.
Praat met leeftijdsgenoten tussen de 14 en 18 jaar over pesten. Chatten met Gepest Worden PEER CHAT Chatten met Mike of de andere vrijwilligers, dan kom je op deze site. Scroll naar onderaan de pagina en kies start een chat.
pretecho leidschenveen
Online hulp Kenter Jeugdhulp.
Kenter Jeugdhulp biedt verschillende vormen van online hulp. Voor een kort advies of antwoord op een specifieke vraag kan gemaild worden, maar ook anoniem chatten bij PratenOnline is een mogelijkheid. Klik hier voor een e-mailconsult. Klik hier om anoniem te chatten.
hulp
Chatten over psychische problemen.
Je kunt via deze website anoniem chatten en hulp krijgen bij psychische problemen zoals: depressie, angsten, stress, zelfmoord gedachten, relatieproblemen maar ook bij huiselijk geweld, rouw of verlies of andere psychische problemen. Deze anonieme hulp krijg je van deskundige hulpverleners, getrainde vrijwilligers maar ook lotgenoten.
Sensoor Chat.
Er zijn tijdelijk twee chats omdat wij overgaan naar een ander systeem. Als chat 1 bezet is, kun je chat 2 proberen en andersom. Wanneer is de chat open? Wanneer is de chat open? De chat is open van 1000: uur tot 2200: uur.
Effectief communiceren Moeten hulpverleners chatten of praten? Tekstblad.
De aanleiding voor het onderzoek naar wederzijds begrip via chat en telefoon is de ervaring van medewerkers dat het chatten lastiger is dan de telefonische informatiedienst en het Handboek online hulpverlening bevestigt dit. We willen nu weten of dit uit de interactie zelf op te maken is, en of precies te beschrijven is wat er lastiger of op z'n' minst anders werkt.
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Mocht er sprake zijn van een serieus eetprobleem, dan biedt de site een volledige online behandeling. Een site voor misbruikte jongeren: www.fierfryslan.nl Jongeren die in hun contacten en relaties te maken hebben gehad met misbruik of geweld kunnen via de website van Fier Fryslân op gezette tijden chatten met een hulpverlener.
Crisislijn 113 zelfmoordpreventie.
Of past chatten gewoon beter bij je? Neem dan contact met ons op via de chat rode chatbutton rechts bovenaan de website. Meld je anoniem aan en chat vertrouwelijk met één van onze vrijwilligers. De chat is onder voorbehoud van voldoende vrijwilligers 24/7 bereikbaar.
Online hulp met chatspreekuur Kwadraad.
De nadruk komt steeds meer te liggen op preventieve hulpverlening, transparantie en eigenaarschap. Daarom willen we de chat verder uitbreiden. Door online hulpverlening kunnen we individuele hulp bieden wanneer het de klant uitkomt. Nynke: Het chatspreekuur is een heel bijzondere manier van hulpverlening en is voor zowel de klant als de hulpverlener van toegevoegde waarde.

Contacteer ons

soa info
chatten hulpverlening
jongeren hulp
chat hulp online
chat online hulp
hulpverlening chat
online psychologische hulp chat
fysiotherapie tiel
hulp online chat
anoniem chatten problemen
online chatten
chatten online
chat-hulp