Resultaten voor hulpverlening chat

hulpverlening chat
hulpverlening
Online hulp met chatspreekuur Kwadraad.
Je kan heel veel online voor klanten doen. Het mooie van online hulpverlening is dat het ongeveer hetzelfde werkt als een normaal gesprek. We geven mensen advies en onderzoeken wat een persoon zelf wil doen om hun situatie te veranderen. Christian: Natuurlijk kunnen we niet alle problemen oplossen met een half uur chatten.
geestelijke hulpverlening
Chathulp.nu en hulpverlening.nu slaan brug tussen hulpverleners en mensen in psychische nood. MedicalFacts.nl.
Deze schakel tussen mensen in psychische nood en de professionele hulpverleners, is een grote groep getrainde vrijwilligers die dagelijks actief aanwezig is op de online hulpverlening. Deze vrijwilligers zijn speciaal getraind om goed te kunnen luisteren en psychische problemen te kunnen herkennen. De taak van deze vrijwilligers is een luisterend oor bieden en de mensen in psychische nood te verwijzen naar professionele hulpverleners. Inmiddels geven steeds meer hulpverleners aan gebruik te willen maken van chathulp.nu en hulpverlening.nu. Voor de professionele hulpverleners en de mensen in psychische nood zijn aparte en beveiligde spreekkamers aangemaakt. In de spreekkamers kunnen de hulpverleners naast chat ook gebruik maken van ondersteunende middelen zoals een webcam en microfoon.
melatonin erfahrungen
Chat populair medium bij vragen om hulp Computer Idee.
De stichting komt voort uit de SOS Telefonische Hulpdienst, die de telefoon als medium gebruikt. Telefonische hulpverlening is anoniem en heeft daarom een lage drempel om thema's' die pijnlijk of beschamend zijn bespreekbaar te maken. Chat en email zijn nóg anoniemer en dus nóg veiliger.
audit trail
Waar kan ik een luisterend oor online vinden? chat? Startpagina GoeieVraag.
Je kunt ook met ze chatten. Maar die is dus niet altijd open. Als je onder de 18 bent kun je ook altijd de kindertelefoon bellen. Verder is er nog een site, het luisterend oor. http//hetluisterendeoor.nl/: Toegevoegd na 56 seconden: Tevens is het luisterend oor voor mail en bel, dus sluit niet helemaal aan op je vraag, maar ik hoop dat je er toch wat aan hebt. MeMyselfenik 27 augustus 2011 2238.: De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Hier kun je chatten als je jouw verhaal kwijt wilt.Deze chat werkt niet met hulpverleners maar ervaringsdeskundigen op diverse vlakken.
slotenmaker roermond
Chatten met de psycholoog Hoe vertel ik het Proud2bme.
Mocht je vragen hebben, iets willen bespreken of gewoon eens mee te willen kijken hoe zon chat gaat, wees dan vooral welkom! Hoe vertel ik het? Eten in andere landen. Vraag en antwoord. Check je BMI. Celebs met een eetstoornis. De psychologie van. Artikelen over eetstoornissen. Artikelen over hulpverlening.
pea opt
Online dienstverlening vergroot zelfredzaamheid Movisie.
Hulpvragers voeren gemakkelijker de regie over het hulpverleningsproces. Welke competenties zijn belangrijk bij online hulpverlening? De online hulpverlener moet bij chat en e-mailhulpverlening kunnen omgaan met het ontbreken van non-verbale communicatie en de paradoxale snelheid en traagheid van het medium.
MCS
Chatten is handig voor de hulpvrager, maar lastig voor de hulpverlener Genootschap Onze Taal Onze Taal.
UIt onderzoek blijkt dat chatgesprekken voor hulpverleners lastiger zijn dan telefonische gesprekken. Dit komt doordat de communicatie via chat minder duidelijk en voorspelbaar is, zo stellen de twee onderzoekers. Steeds meer instanties bieden hulpverlening, advies of klantenservice aan via de chat, omdat het laagdrempelig, snel en makkelijk lijkt te zijn.
weer heerenveen
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Op zoek naar informatie over een psychische klacht of aandoening? Klik hier voor een A-Z overzicht van enkele belangrijke psychische klachten. Tijd om normaal te doen over psychische problemen. Het leven gaat door. Kinderen en jongeren. Op de werkvloer. Wat met je omgeving? Waar kan je terecht? In jouw regio. Centrum voor Algemeen Welzijnswerk CAW. Centrum voor Leerlingenbegeleiding CLB. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg CGG. Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis PAAZ. Andere vormen van hulpverlening. Telefonische hulpverlening en chat. Zelfhulpgroepen en lotgenotencontact. Zorg op maat. Klachten of vragen? De ombudspersoon is er voor jou. Zelf iets doen voor anderen? Waarom niet als vrijwilliger? Psychiater, psycholoog of therapeut. Hoe te behandelen? Telefonische hulpverlening en chat. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn.
psychische hulpverlening
Home De Kindertelefoon.
Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Lees onze huisregels Meer over privacy. Elke dag van 11.00-21.00 uur. Gesprekken duren meestal niet langer dan 30 minuten, omdat het vaak druk is en we zoveel mogelijk kinderen willen helpen. Ik voel me.: Forum Spreekbeurt of werkstuk Meedenken Huisregels Meldknop.nl. Bel gratis en anoniem 0800 0432. Of gebruik de chat. Elke dag van 11.00 tot 21.00 uur. Meer hulp nodig? De Kindertelefoon in de klas Werk en vrijwilligers Pers Sponsoren Raad van toezicht. Jaarverslagen Vrienden van de Kindertelefoon Veelgestelde vragen Contact. Ik voel me. Meer Hulp: extra vragen vooraf. Wat is er aan de hand? kies 1 of meerdere. Ik word verwaarloosd. Ik word seksueel misbruikt. Ik maak me zorgen over mijn thuissituatie. Ik voel me al geruime tijd somber en depressief. Ik denk vaak aan zelfmoord. Ik maak me zorgen over mijn ouder-s. Ik maak me zorgen over broertje-s en/of zusje-s. Thuis vindt geweld plaats. Heb jij contact met of begeleiding van een hulpverlener?
seo sea sem
Hulp via chat na seksueel misbruik? Blauwe Maan regio Tilburg.
Hulp via chat. Ben je na seksueel misbruik op zoek naar hulp via chat? Blauwe Maan biedt de mogelijkheid om via een chatgesprek anoniem je verhaal te vertellen. Vaak lucht het enorm op om je gevoelens en gedachten met iemand te delen.
seo ranking
Hulplijnen, hulp via telefoon of internet. voor diverse problemen en vragen.
De lijst hulplijnen is niet compleet. Via de telefoon, email of chat kunt u 24 uur per dag vertellen over uw angst, depressiviteit en gepieker. Zelfmoord, zelfdoding, niet meer willen leven of suïcide. hoe u het ook noemt, bij 113online kunt u hierover praten.
Miele wasmachine

Contacteer ons

soa info
chatten hulpverlening
jongeren hulp
chat hulp online
chat online hulp
hulpverlening chat
online psychologische hulp chat
fysiotherapie tiel
hulp online chat
anoniem chatten problemen
online chatten
chatten online
chat-hulp