Resultaten voor chat online hulp

chat online hulp
Praten online.
chat met een professional! tell a friend. snel hulp nodig. hulp als je eenzaam bent, depressief, angstig en meer. op school en daarbuiten. hier en daar. problems in the family. snel hulp nodig? bellen of chatten over ernstige en leuke dingen. telefoon 08000432, tot 18 jaar. hulplijn en hulpchat als je aan zelfmoord denkt. online zelfhulpcursus speciaal voor Surinaamse jongeren die willen dat hun suicidale gedachten stoppen!
magnetron
Bij wie kun je je verhaal kwijt, wie kan je helpen? Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
113 is het online platform voor zelfmoordpreventie. Heb je gedachten aan zelfmoord en direct hulp nodig? Je kunt 24/7 bellen of chatten via 0900-0113 of www.113.nl. Je kan je ook aanmelden voor online begeleiding door een psycholoog. Direct, anoniem en gratis.
body
Mr. Chadd.
Hij of zij krijgt hulp van slimme coaches, studenten aan het WO die uitblinken in de vakken waarover zij bevraagd worden. Reden 2: Toelating tot HBO en WO. Er is nóg een goede reden om Mr. Chadd in te schakelen: steeds meer opleidingen laten aspirant-studenten uitsluitend toe als ze hoge cijfers haalden op HAVO of VWO. Kortom: je cijfers bepalen je toekomst. D ankzij Mr. Chadd kan iedere leerling zich buiten schooluren verder verdiepen in ieder vak. Hogere cijfers komen binnen het bereik van de leerling die Mr. Chadd slim gebruikt. Sturen naar je ouders. Bekijk de kennismaking. Alles over Mr. Vooral handig voor iedereen ouder dan 18.: voor ouders, partners, coaches, onderwijsinstellingen en pers. Werken bij Mr. Voor onderwijsinstellingen en docenten. Werken bij Mr. Ben jij een universitaire student en blink jij uit in minimaal drie vakken van de havo of het vwo? Zijn jij en je smartphone! minimaal 9 uren per week beschikbaar? En help je graag leerlingen van de HAVO en het VWO? Dan ben jij degene die Mr. Oh en t verdient ook lekker. Meld je direct online aan!
pretecho 7 weken
Chat met Fier Fier.nl.
Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Hier kun je anoniem je verhaal kwijt. Misschien heb je nog nooit gepraat over wat er aan de hand is en nog nooit eerder hulp gezocht. Onze hulpverleners luisteren naar je verhaal, geven jou informatie en helpen je als je dat wilt.
psycholoog online
Sensoor Chat.
Meer: Ik zoek hulp. Meer: Ik zoek hulp. Sensoor Telefoon Sensoor e-mail Sensoor Chat Ervaringen. 20-02-2018: Helaas krijgen we de laatste tijd vaker de melding dat de chat tijdelijk niet bereikbaar is. Dit komt omdat er onderhoud gepleegd wordt om onze chat te verbeteren.
hulp
Welkom op Chathulp Amsterdam Chathulp Amsterdam.
Onze medewerkers bij Chat Hulp Amsterdam zijn allemaal ervaringsdeskundigen. Wanneer zijn we online? Chat Hulp Amsterdam is op maandagavond en dinsdagavond open tussen 19.00 en 22.00 uur. Er is momenteel een operator aanwezig in de chat. Je kan de chat hier openen.
Chatten over psychische problemen.
Voor meer informatie over anoniem chatten en hulp bij psychische problemen klik je hier. Chatten online en anoniem in een groep over psychische problemen. Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies.
Online hulp met chatspreekuur Kwadraad.
Een aantal jaar geleden startte Kwadraad met het chatspreekuur. Op vaste tijden kunnen mensen via de chat op een laagdrempelige manier hun vragen stellen. Christian Stokman en Nynke Lijn zijn twee maatschappelijk werkers bij Kwadraad die iedere week tientallen mensen online verder helpen. Individuele en anonieme online hulp wanneer het de klant uitkomt.
Status.
Psychische hulp via internet Gezondheidsnet.
De behandelingen zijn net als bij Interapy gebaseerd op bewezen programma's' uit de cognitieve gedragstherapie. Cliënten kunnen aan de hand van een online test zelf een eerste inschatting maken van de ernst van hun problemen. Met een verwijsbrief van een arts kan de behandeling kostenloos worden gevolgd. Wie liever niet eerst een verwijzing wil vragen, kan de behandeling 975 euro ook zelf betalen. Mensen die kampen met ernstige depressies of gedachten hebben over zelfmoord, kunnen de hulp inroepen van de website 113online. De anonimiteit is ook hier weer een sterk punt. De hulpverleners van 113online zijn dag en nacht bereikbaar via e-mail, chat of telefoon.
Reactieformulier sense.info.

Contacteer ons

soa info
chatten hulpverlening
jongeren hulp
chat hulp online
chat online hulp
hulpverlening chat
online psychologische hulp chat
fysiotherapie tiel
hulp online chat
anoniem chatten problemen
online chatten
chatten online
chat-hulp