Meer resultaten voor chat hulp online

chat hulp online
Home De Kindertelefoon.
Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Lees onze huisregels Meer over privacy. Elke dag van 11.00-21.00 uur. Gesprekken duren meestal niet langer dan 30 minuten, omdat het vaak druk is en we zoveel mogelijk kinderen willen helpen. Ik voel me.: Forum Spreekbeurt of werkstuk Meedenken Huisregels Meldknop.nl. Bel gratis en anoniem 0800 0432. Of gebruik de chat. Elke dag van 11.00 tot 21.00 uur. Meer hulp nodig? De Kindertelefoon in de klas Werk en vrijwilligers Pers Sponsoren Raad van toezicht. Jaarverslagen Vrienden van de Kindertelefoon Veelgestelde vragen Contact. Ik voel me. Meer Hulp: extra vragen vooraf. Wat is er aan de hand? kies 1 of meerdere. Ik word verwaarloosd. Ik word seksueel misbruikt. Ik maak me zorgen over mijn thuissituatie. Ik voel me al geruime tijd somber en depressief. Ik denk vaak aan zelfmoord. Ik maak me zorgen over mijn ouder-s. Ik maak me zorgen over broertje-s en/of zusje-s. Thuis vindt geweld plaats. Heb jij contact met of begeleiding van een hulpverlener?
online website maken
Instant messaging en chat Handleiding Mozilla Support.
2.2 Gebruik het tabblad Chat om te beginnen en conversaties bij te wonen. 2.3 Chat is inbegrepen in Zoeken. Om Chat te gebruiken, moet u eerst een nieuwe account aanmaken of een bestaande account configureren bij een online instantmessaging of chatprovider.
Rente hypothecaire lening
Chat met Zelfmoordlijn 1813 Zelfmoord 1813.
Ik heb hulp nodig. Ik ben bezorgd om iemand. Verder als nabestaande. Over beleid en hulpverlening. U bent hier. Chat met Zelfmoordlijn 1813. Chat met Zelfmoordlijn 1813. De chatdienst van de Zelfmoordlijn 1813 is elke avond geopend tussen 18u30 en 22u.
audit
chat WikiWoordenboek.
4.6 Zelfstandig naamwoord. Geluid: chat hulp, bestand. internettaal online praatje via het internet, waarbij men met elkaar communiceert meestal met het toetsenbord. chatbox, chatkanaal, chatprogramma, chatroom, chattaal. enkelvoud tegenwoordige tijd van chatten. gebiedende wijs van chatten. Het woord chat staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
slotenmaker schiedam
Livechat Online Hulpverlening Tiel CJG Tiel: Info voor jongeren.
Livechat Online hulpverlening. Voor iedereen die zich op één of andere manier geïsoleerd voelt en contact wil. Je chat online, vertrouwelijk en anoniem met een vrijwilliger. Deze biedt een luisterend oog en denkt met je mee. Vrijwilligers zijn goed voorbereid en worden begeleid bij hun taak. Deze website is er voor meiden tussen de 14 en 23 jaar die vragen hebben of zich zorgen maken over eten, gewicht en uiterlijk. Meiden kunnen, eventueel anoniem, ook chatten of mailen met deskundigen, zoals een diëtist, en testen doen. Je kunt er ook terecht voor online hulp. Je bepaalt dan zelf wanneer er contact is met de behandelaar en of je opdrachten wilt uitvoeren. Op de site is veel informatie te vinden over ADD. Je vindt er ook een actief forum. Verkering en belangrijke vragen? Stel ze op deze site. Ook met tips over verkering. Website voor jongeren die een ouders hebben met psychische problemen.
pea opt
Chat E-hulp Trainingen.
Als je chat met een cliënt als onderdeel van een blended traject is het van belang dat de online gesprekken aansluiten op de face-to-face contacten en dus gestructureerd verlopen. Maar ook een eenmalig contact via chat dient een kop en een staart te hebben en doelgericht te verlopen.
MCS
Live chatsoftware met Zendesk Chat.
Live chat en messaging zorgen voor een persoonlijke connectie met klanten die op zoek zijn naar support. Chat is een snelle en doelmatige manier om hulp te bieden, zonder dat de ervaring van de klant wordt verstoord. Dit is hun moment.
weer heerenveen
Chathulp Online tools voor de jeugdprofessional.
Bezig met laden. Omschrijving: Er kan op deze site gechat worden met een hulpverlener of uiteenlopende problemen zoals: rouw, relatieproblemen, depressie of psychische problemen. Er kan 24 uur per dag gechat worden met een hulpverlener en er is ook onlangs een app ontwikkeld voor android en apple. De hulpverleners hebben een geaccrediteerde opleiding gevolgd of zijn lid van een beroepsvereniging. Thema's: internaliserende problemen depressie, angsten, suïcide etc. Uitgever/ontwikkelaar: Online hulpverlening Nederland. Bezoek de website Chathulp. jongeren 12 jaar. informatie webpagina's' / online brochures lezen. chatten met een hulpverlener evt. Aard van de hulp: Door beroepskrachten. Beschikbaarheid hulp: Anoniem. Kosten: Geheel gratis. Ken je zelf een online tool die je hier beschreven wilt zien? Klik dan hier: contact opnemen. Deze pagina delen Deze website wordt mogelijk gemaakt door. Copyright 2019 Online tools voor de jeugdprofessional Disclaimer Colofon Creatieve en technische realisatie Expertisecentrum Online Jeugdzorg.
aanmelden Hotmail
Contact opnemen Officiële Apple Support.
Krijg support via chat of telefoon, plan een reparatie of doe een reservering bij de Genius Bar voor iPhone, iPad, Mac en meer. We zijn er om u te helpen. Met ons praten. Chat online met experts of vraag ons u direct te bellen.
Zoekmachine adverteren
Contact Telfort. Logo Telfort.
Hulp bij technische problemen. Bezoek de online klantenservice. Misschien staat jouw vraag al online? Vind je antwoord in onze veelgestelde vragen. Vind het antwoord op je vraag. Log in op Mijn Telfort. Pas je gegevens en instellingen gemakkelijk en snel online aan, waar en wanneer jij wilt.
Miele wasmachine
Chathulp.nu en hulpverlening.nu slaan brug tussen hulpverleners en mensen in psychische nood. MedicalFacts.nl.
De meeste hulp werd geboden aan mensen met vragen over: zelfmoord, scheiden, seksueel misbruik, eenzaamheid, relatieproblemen, verslaving, maar ook aan rouw en verlies, depressiviteit, mishandeling of angsten. Chathulp.nu en hulpverlening.nu hebben echter geen actieve rol in het aanbieden van hulpverleninginterventies. Zij verzorgen echter en alleen de belangrijke schakel tussen de mensen in psychische nood en professionele hulpverleners. Deze schakel tussen mensen in psychische nood en de professionele hulpverleners, is een grote groep getrainde vrijwilligers die dagelijks actief aanwezig is op de online hulpverlening. Deze vrijwilligers zijn speciaal getraind om goed te kunnen luisteren en psychische problemen te kunnen herkennen. De taak van deze vrijwilligers is een luisterend oor bieden en de mensen in psychische nood te verwijzen naar professionele hulpverleners. Inmiddels geven steeds meer hulpverleners aan gebruik te willen maken van chathulp.nu en hulpverlening.nu. Voor de professionele hulpverleners en de mensen in psychische nood zijn aparte en beveiligde spreekkamers aangemaakt. In de spreekkamers kunnen de hulpverleners naast chat ook gebruik maken van ondersteunende middelen zoals een webcam en microfoon.
PPC Management

Contacteer ons

soa info
chatten hulpverlening
jongeren hulp
chat hulp online
chat online hulp
hulpverlening chat
online psychologische hulp chat
fysiotherapie tiel
hulp online chat
anoniem chatten problemen
online chatten
chatten online
chat-hulp