Zoeken naar anoniem chatten problemen

anoniem chatten problemen
ChatPlaza Voor een gratis chat.
Voor vragen en/of problemen kun je ook bij hen terecht. Chatten hoeft niet alleen thuis achter de computer te gebeuren. Bij ons kun je gewoon verder chatten op je laptop, tablet of smartphone. Mobiliteit en chatten gaan prima samen! Chat met een profiel.
daten
Anoniem je verhaal vertellen? Kom in contact met iemand die jíj vertrouwt. De Kern maatschappelijke dienstverlening.
De Kern heeft samen het Hogeschool Windesheim een app ontwikkeld waarmee je anoniem kan praten met een leeftijdsgenoot. De chatapp heet vraaghet.online en je kan hem downloaden in de playstore. Vraaghet.online is bedoeld voor jongeren van 13 tot 23 jaar. Je kan praten over wat je bezig houdt of waar je mee zit. Voetbal, vrienden, de liefde, seks, geld, relaties, ouders, vakantie, school en nog veel meer. Over leuke dingen, maar ook over problemen. Via de app praat je met studenten van Hogeschool Windesheim. Zij zijn ervoor opgeleid om gesprekken te voeren met jongeren zoals jij. Gewoon gezellig voor als je lekker wil kletsen, of voor als je vragen hebt. De studenten zijn op doordeweekse dagen van 15.00 uur tot 21.00 uur online. Je kan dus chatten met anderen jongere, maar ook in een groep over een thema praten, een bericht achterlaten of reageren op het forum.
lenen berekenen
Chatten over psychische problemen.
Je kunt via deze website anoniem chatten en hulp krijgen bij psychische problemen zoals: depressie, angsten, stress, zelfmoord gedachten, relatieproblemen maar ook bij huiselijk geweld, rouw of verlies of andere psychische problemen. Deze anonieme hulp krijg je van deskundige hulpverleners, getrainde vrijwilligers maar ook lotgenoten.
zeiltocht ijsselmeer
Hulp nodig bij pesten? Praat of chat hier dan over Stop Pesten NU.
In de weekenden is de chat open van 2 tot 8 uur. Buiten openingstijden en als het druk is, kan het zijn dat je een melding krijgt dat je geen chat gesprek kan starten. Je kunt met De Kindertelefoon chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat anoniem en in vertrouwen met ons.
kant en klare verduisterende gordijnen
Op weg naar effectieve schuldhulp: Anoniem chatten over geld.
Anoniem chatten over geld. Jongeren met vragen over geld of dreigende problemen kunnen chatten op de website www.uitdemin.nl van vrijwilligersorganisatie Humanitas. Een jaar geleden startte Humanitas met chatsessies over geld, speciaal voor jongeren tussen de 14 en de 25 jaar.
Company
De Kindertelefoon Meldknop.nl.
Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met De Kindertelefoon. Natuurlijk kun je ook eerst bij de verschillende topics op onze site kijken. Wellicht kun je daar je antwoord vinden. De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren tussen de 8 en 18 jaar. Zo bereik je De Kindertelefoon.: Telefonisch via 0800 0432 gratis. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 20.00 uur. Je kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 20.00 uur anoniem chatten met een vrijwilliger van De Kindertelefoon.
nilfisk vp300
Direct hulp Iedereen is anders.
Bel dan naar 0800 0432 tussen 14. 00 uur en 20. Dit is het nummer van de Kindertelefoon. Het nummer is gratis. Het gesprek is anoniem: je hoeft je naam niet te zeggen. Je kunt ook chatten op de website.
Chat anoniem met een vrijwilliger van Gevangenenzorg.
De vrijwilliger luistert naar je en denkt onbevooroordeeld met je mee! Chatten met een vrijwilliger is anoniem, vertrouwelijk en gratis. De chat is elke dag open van 9.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur. In het weekend is de chat open van 19.00 tot 22.00 uur.
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom in onze chat.
Anoniem en met respect. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacybeleid Naar de chat. Welkom op onze chat. Klik op online na inlog om aanwezige chatters te zien. Hoe werkt onze chat. Zoek je even een luisterend oor om even je verhaal kwijt te kunnen dan is dit de chat waar dit kan.Onze chat geeft u de kans om lotgenoten te ontmoeten die bekend zijn met de aard van uw problemen.Na registratie ontvangt u een mail en als je daarna op de link klikt in de mail kunt u inloggen en daarna een keuze maken uit diverse kamers.Als je klikt op Online na inloggen zie je hoeveel chatters aanwezig zijn. De chat is dag en nacht geopend.Het is niet toegestaan om meer dan 1 account aan te maken per persoon.We zijn geen datings-chat hier zijn genoeg andere mogelijkheden voor te vinden op internet.Hou de sfeer goed.We wensen je een fijne chat toe. Wat jij wilt. Op onze chat kun je chatten over diverse onderwerpen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziek zijn of problemen die je tegenkomt in je leven.
Home De Kindertelefoon.
Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Lees onze huisregels Meer over privacy. Elke dag van 11.00-21.00 uur. Gesprekken duren meestal niet langer dan 30 minuten, omdat het vaak druk is en we zoveel mogelijk kinderen willen helpen. Ik voel me.: Forum Spreekbeurt of werkstuk Meedenken Huisregels Meldknop.nl. Bel gratis en anoniem 0800 0432. Of gebruik de chat.
Home De website van regiopastor!
Persoonlijk, anoniem en altijd een luisterend oor. DE HULPLIJN IS ER VOOR JOU! Regiopastor heeft een lage drempel en biedt aan alle mensen een luisterend oor. Wij zijn er voor iedereen! Heb je hulp nodig, wil je een verhaal kwijt, je hart luchten?

Contacteer ons

soa info
chatten hulpverlening
jongeren hulp
chat hulp online
chat online hulp
hulpverlening chat
online psychologische hulp chat
fysiotherapie tiel
hulp online chat
anoniem chatten problemen
online chatten
chatten online
chat-hulp