Op zoek naar anoniem chatten problemen?

anoniem chatten problemen
Websites speciaal voor kinderen en jongeren.
Bij problemen die te maken hebben met relaties, stress, angst, depressie, rouwverwerking en veel meer. Mailen en chatten. Voor jongren die al een tjddje niet zo lekker in hun vel zitten. Dip-test, tips en on-line cursus. Interactieve website over psychische problemen, speciaal voor kinderen en jongeren. Van ADHD en autisme tot trauma en tics. Chat mogelijkheid via www.hulpmix.nl anoniem en 24 uur per dag.
raamdecoratie
Chat Jellinek.
Klik op de button om te chatten.: Anoniem chatten over alcohol en drugs. Heeft u vragen over alcohol of drugs en hoe u uw kind hierin moeten opvoeden dan kunt u anoniem chatten met een deskundige van de Chat Alcohol drugs.
hulp bij financiële problemen
Online professionele hulp voor depressieve jongeren Psycholoog.net.
Tevens geven zij aan hoe belangrijk het voor hen is dat het chatten anoniem is, dat het gratis is, en dat er niets doorverteld kan worden aan ouders. Overigens is een nadeel van deze laagdrempeligheid dat jongeren soms gemakkelijk lijken weg te blijven van afspraken. De jongeren merken tijdens de chats door de oplossingsgerichte manier van vragen dat ze op verschillende manieren naar problemen kunnen kijken wat het perspectief op oplossingen vergroot.
Internet
Over Humanitas Chat.
Je kunt hier je verhaal kwijt door vertrouwelijk en anoniem te chatten met een vrijwilliger van Humanitas. Je hebt een chatgesprek met een van onze goed geschoolde vrijwilligers. Is er even geen vrijwilliger beschikbaar, dan kom je in een wachtrij.
chat dating
Sensoor chat Sensoor Digitale Sociale Kaart Nederland.
Chatten is een fijne manier om je hart te luchten. Je kunt rustig je woorden kiezen. Je verhaal wordt aandachtig gelezen. We leven en denken met je mee en samen zoeken we naar manieren om met je probleem of verdriet om te gaan. En na afloop kun je het gesprek nog eens nalezen. De hulp is gratis. Categorien waar deze dienst is vermeld. Bij Jeugd opvoeding., in de categorie" Informatie en advies" bij" Informatie en voorlichting" en" Overige diensten." in de categorie" Jeugdhulp" bij" Opvoeding en gedrag" en" Zwangerschap en seksualiteit." in de categorie" School en studeren" bij" Leer problemen." Bij Zorg wonen., in de categorie" Geestelijk gezondheid" bij" Ambulante zorg." in de categorie" Gehandicaptenzorg" bij" Informele zorg." in de categorie" Informatie en advies" bij" Informatie en voorlichting." in de categorie" Ouderenzorg" bij" Informele zorg." in de categorie" Thuiszorg" bij" Informele zorg." Gegevens ingevoerd: 3-2-2015 150004.: Laatste wijziging: 9-2-2017 202245.: print deze dienst meld onjuistheden terug. Postadres: Landelijk bureau, Grote Spui 35, 3813 EZ Amersfoort. Telefoonnummer: 0900-0767 5 eurocent per minuut. Hulp en zorgverlening. Doelstelling of kernactiviteit.: Sensoor is er altijd voor een gesprek via telefoon, chat of e-mail. Anoniem en vertrouwelijk.
hulp bij computerproblemen
Livechat uitbesteden Livechat.
Bovendien is de chat anoniem en gemakkelijk te gebruiken waardoor hij zeer laagdrempelig is. Onderzoek van Boldchat toont aan dat bezoekers die chatten 45, keer waardevoller zijn dan bezoekers die niet chatten. De laagdrempeligheid zorgt dus voor meer potentiële klanten die meer opleveren.
prince 2 practitioner
Chat Elvi voor jou.
Elvi heeft geen inzicht en/of belang bij IP-adressen waardoor anoniem chatten gewaarborgd wordt. Chat is niet bedoeld voor acute en/of suïcidale dreiging waarbij actie vereist is. Elvi zorg en ondersteuning kan en zal niet handelen, meer dan tips en advies door vrijblijvende chat, in acute en levensbedreigende situaties.
Pen
Online hulpverlening bij psychische problemen.
Blog Groepssessies Nieuws Ervaringen van lotgenoten. Naast anoniem en online hulpverlening bij psychische problemen kun je op deze website meer nuttige onderwerpen vinden. Hieronder kun je zien wat er nog meer te vinden is op deze website op het gebied van psychische problemen. Je hebt via deze website de mogelijkheid om blogberichten te lezen van onze hulpverleners. In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen. Wij willen je vooral ook uitnodigen, om via deze blog, jouw ervaringen met deze onderwerpen met de hulpverleners te delen. Wanneer je de blogberichten wilt lezen klik je hier. Via deze website kun je online via internet met elkaar praten chatten in een groep over een thema online groepssessies.
Chat met de politie vraaghetdepolitie.nl.
Je kunt met de politie chatten. Zo krijg je persoonlijk antwoord op vragen over veiligheid of krijg je hulp bij het oplossen van je probleem. Misschien wil je weten wat je moet doen als je naaktfoto ongewenst online staat, of als daarmee wordt gedreigd.
Anoniem bellen en chatten met Signal Computer Idee.
We leggen je in deze workshop uit hoe je veilig en anoniem kunt chatten met vrienden via Signal. Signal is een veilig alternatief voor WhatsApp. Dat is zeker nu handig, aangezien WhatsApp nu advertenties gaat tonen en informatie aan Facebook gaat geven.
Schooltv: Wat is de Kindertelefoon? Hulp als je wil praten over problemen. Schooltv: Wat is de Kindertelefoon? Hulp als je wil praten over problemen.
Kunnen jullie het kind terugbellen? Nee, wij zien het nummer van het kind niet, het is anoniem, wij weten niet hoe iemand echt heet, waar hij zich bevindt of zijn telefoonnummer zien we niet in beeld. Alles is in vertrouwen. Als een kind er zelf voor kiest omdat hij echt in gevaar is, kan hij zijn nummer geven en kunnen we terugbellen. Jullie zijn dus een luisterend oor maar kinderen kunnen ook chatten.

Contacteer ons

soa info
chatten hulpverlening
jongeren hulp
chat hulp online
chat online hulp
hulpverlening chat
online psychologische hulp chat
fysiotherapie tiel
hulp online chat
anoniem chatten problemen
online chatten
chatten online
chat-hulp