Op zoek naar anoniem chatten?

anoniem chatten
Home Praten over verlies.
Je verdriet kan je overvallen, soms weet je dan niet goed bij wie je terecht kunt met je verhaal of kun je de woorden niet vinden. Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten. We zijn er 7 dagen per week om naar je te luisteren.
chatten en daten
Kick or Stick.
elektronisch
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates.
Wil je liever met een vreemde praten dan met een vriend, familielid, partner of kennis. Chatten met vreemden biedt dan natuurlijk uitkomst. Chatten met vreemden klinkt misschien vreemd, maar dat is het eigenlijk niet. Je kunt namelijk anoniem chatten. Bevalt iemand niet?
boomstamtafel rond
Online chatten over problemen 113 Zelfmoordpreventie.
Online chatten over problemen. Wil jij online chatten over problemen? 113 Zelfmoordpreventie is er voor iedereen die anoniem over zijn of haar zelfmoordgedachten wil praten. Dat kan telefonisch of per chat. Wil jij op dit moment chatten over je gedachten over suïcide?
stofzuigerzakken nilfisk
Over Humanitas Chat.
De chat van Het Luisterend Oog is er voor iedereen die zich op één of andere manier geïsoleerd voelt en behoefte heeft aan contact, ongeacht levensverhaal, achtergrond of leeftijd. Je kunt hier je verhaal kwijt door vertrouwelijk en anoniem te chatten met een vrijwilliger van Humanitas.
Comm.
Hoe het werkt Help ff.
Als je dat wilt, kun je ons vertellen wie je bent of anoniem met ons chatten, zonder dat je vertelt wie je bent. Jouw ip-adres is wel altijd zichtbaar voor ons. We gebruiken dit nooit om de achterhalen waar en wie jij bent.
Chat met fier.
Je kunt gratis anoniem chatten met een van onze hulpverleners op de volgende tijden: Maandag tot en met vrijdag van 19.00 uur tot 6.00 uur. Zaterdag/Zondag en feestdagen van 20.00 uur tot 6.00 uur. Praat er online over met onze hulpverleners via de chat.
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten. Op pratenoververlies.nl kun je gratis en anoniem chatten met een goed opgeleide vrijwilliger. Je kunt er je hart luchten, maar ook terecht met al je vragen en problemen rondom verlies en rouw.
Persoonlijk advies Soa Aids Nederland.
Advies.chat Anoniem advies op maat? Ga naar Advies.chat Waar kan ik testen Vind een GGD in de buurt Zoek nu Hoe voorkom ik soa's' Gezonde seks, condooms en meer Lees meer. Anoniem vragen stellen over veilig vrijen, soa en anticonceptie?
Chat met Schoolformaat.
De chat is anoniem. Wij hoeven geen gegevens van jou te hebben om je te kunnen helpen. Wij chatten maar met één iemand tegelijkertijd. Dat doen wij om volledige aandacht te hebben bij jou, je verhaal en je vragen. Een chat kan maximaal een half uur duren.

Contacteer ons

thuiszorg rivierenland
gispen tafeltennis
chatten
anoniem chatten
gratis chat
chatten nl
chatten met
chatten met vreemden
chatten met vreemde
live chatten