Meer resultaten voor praten over problemen online

praten over problemen online
De Kindertelefoon Vrijwilligersvacaturebank.nl.
Over De Kindertelefoon. De Kindertelefoon is er voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die in vertrouwen willen praten over een probleem. Jaarlijks bieden ruim 700 getrainde vrijwilligers gratis steun in ruim 112.000 geregistreerde telefoongesprekken. en 68.000 geregistreerde chatgesprekken. De gesprekken gaan veelal over pesten, seksualiteit, relaties, thuis familie en mishandeling. Onze kracht is dat we een laagdrempelige plek zijn, waar kinderen en jongeren terecht kunnen met onderwerpen die ze niet durven, kunnen of willen bespreken met hun ouders of mensen uit hun omgeving. We luisteren naar kinderen en jongeren en nemen hen serieus. We zien hen als zelfstandige individuen die in staat zijn zelf oplossingen te bedenken, beslissingen te nemen en deze uit te voeren. HOE WE WERKEN. Luisteren naar kinderen en jongeren is een vak apart. De 700 vrijwilligers die bij De Kindertelefoon werken, beheersen dit vak. Ze zijn geselecteerd op hun open houding en op hun drive om echt iets voor kinderen en jongeren te willen betekenen. Iedereen die bij De Kindertelefoon aan de slag wil, volgt een gedegen training in gespreksvoering met kinderen. ONLINE EN OFFLINE KANALEN.
seo requirements
E-health Depressie Vereniging.
www.klikvoorhulp.nl Het is mogelijk te chatten, met elkaar te praten via een forum of e-mail contact te hebben met een hulpverlener. Er zijn 40 organisaties voor maatschappelijk werk bij aangesloten. www.pratenonline.nl Voor jongeren van 12-13 jaar, die zich somber voelen, onzeker of angstig. Gratis en anoniem chatten in een beveiligde omgeving, een zelftest en de mogelijkheid tot contact met een hulpverlener. Er is een forum waarop jongeren elkaar steun, tips en adviezen geven. Ook een lijst met interessante boeken, films en links. www.overjekop.nl Informatie voor jongeren, test en praktische tips o.a. Het is ook mogelijk te chatten, mailen of bellen. Ook voor jongeren. Zie hiervoor, bij volwassenen. www.daybook.nl Een online dagboek in de vorm van de app Daybook. Om na te denken over wat je op een dag doet en welke invloed ervaringen en activiteiten hebben op je stemming. Ook nuttig in het contact met je behandelaar. https//www.113.nl/: Ook voor jongeren. Zie hiervoor bij volwassenen. www.survivalkid.nl Voor jongeren die familieleden hebben met psychische problemen.
SEO checker
Chatten over psychische problemen.
In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen. Wij willen je vooral ook uitnodigen, om via deze blog, jouw ervaringen met deze onderwerpen met de hulpverleners te delen. Wanneer je de blogberichten wilt lezen klik je hier. Via deze website kun je online via internet met elkaar praten chatten in een groep over een thema online groepssessies.
software laten maken
Meteen je verhaal kwijt.
Via de website van de Luisterlijn kun je ook anoniem chatten met de vrijwilligers. Zij zijn dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur online. Praten over verlies. Als je een dierbare verloren hebt en behoefte hebt om daar met iemand over te praten, kun je anoniem chatten met een deskundige vrijwilliger van Praten over verlies.
advertentie op google
Online eetstoornis behandelingen Hulpvormen Proud2bme.
Je kunt hierbij eenmalig en gratis een gesprek krijgen met een psycholoog of ervaringsdeskundige om te praten over je problemen. Dit is echter wel face-to-face. Je kunt hier bovendien vragen stellen over de verschillende hulpvormen en advies krijgen over welke hulp voor jou passend zou zijn. Deze organisatie richt zich op diverse psychische problemen, waaronder eetstoornissen. De behandeling bestaat in alle gevallen uit cognitieve gedragstherapie. Als je je aanmeldt, krijg je een online intake waarbij je verschillende vragenlijsten in moet vullen.
glaszetter
Praten over je problemen en gevoelens in 3 stappen soChicken.
Zoekwoorden: emoties, gevoelens, osho, praten over gevoelens, praten over problemen, problemen, verdriet, zelfvertrouwen. 2 Leven zonder onnodige ballast: 3 stappen 3 min Nóg meer tips! 6 Jij bent niet de enige met problemen 2 min 1 Weg problemen Problemen accepteren 7 inzichten 3 min 20 Stop met het maken van problemen 5 min vertel het verder.: Ontdek mijn praktische online cursussen voor meer zelfvertrouwen, discipline, energie minimalisme.
verpakkingsmateriaal dozen
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Een site waar je terecht kan voor rouw en verlies is www.pratenoververlies.nl Praten over verlies en rouw kan helpen om een verlies te verwerken. Maar soms is het moeilijk om over de dood van een dierbare of een ander groot verlies te praten. Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten. Op pratenoververlies.nl kun je gratis en anoniem chatten met een goed opgeleide vrijwilliger. Je kunt er je hart luchten, maar ook terecht met al je vragen en problemen rondom verlies en rouw. Een chatgesprek kan over alles gaan zolang het maar te maken heeft met verlies. Dit is een samenwerking van uitvaartorganisatie Yarden en vrijwilligersorganisatie Humanitas. Deze twee partijen hebben hun expertise op het gebied van ondersteuning bij verlies en rouw gebundeld en bieden met deze website hun diensten nu ook online aan.
Ouder en KindteamsChat Ouder en Kindteams.
Zoek je team. Chat direct online. Op bepaalde tijden kan je jouw vraag via de chat stellen. Via de chat krijg je direct een antwoord. Chatten kan anoniem. De chat wordt voor het Ouder en Kindteam verzorgd door GGD Amsterdam.
Met wie kan ik hierover praten?
Praten lucht op! Door te praten over je problemen geef je voor jezelf toe dat ze er zijn. En misschien worden jouw klachten wel minder. Door hardop te denken merk je wat voor klachten je hebt en hoe erg ze zijn.
Vertrouwensproblemen overwinnen: alleen of met prof. hulp. Vertrouwensproblemen overwinnen: alleen of met prof. hulp.
Vertrouwensproblemen overwinnen is in dit geval gemakkelijker met de hulp van een therapeut. Samen kunnen jullie praten over de verschrikkelijke gebeurtenis en met een paar EMDR sessies ben je er waarschijnlijk zo weer bovenop. Scroll naar beneden voor meer informatie.
Veilige en gratis chatbox zonder registratie, kom chatten op de chat! Tjat.nl.
Kijk voor vragen over de chatbox chat altijd eerst op onze pagina met Veel gestelde vragen. Door te chatten op de Tjat.nl chatbox chat stem je automatisch in met onze Gebruiksvoorwaarden en Disclaimer. GA DIRECT NAAR DE CHATBOX. In de chatbox chat zijn bijna altijd volwassen moderators aanwezig. Die helpen je met vragen of bij problemen en bewaken de chat tegen scheldpartijen of spamberichten.

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat