Op zoek naar jongeren hulp chat?

jongeren hulp chat
Jongerenloket: hulp bij opleiding, werk of uitkering.
Producten op alfabet. Chat met ons! Beschikbaar op werkdagen van 9.00 17.00 uur. Jongerenloket: hulp bij opleiding, werk of uitkering. Het Jongerenloket helpt jongeren tot 27 jaar bij de start van hun carrière door het vinden van de juiste baan of een geschikte opleiding.
autolening simulatie
Het mysterie van de chatboxen! Child Focus.
Als je vijf minuten met iemand chat, is dat nog geen vriend. Als je kind wil afspreken met iemand die men op een chatsite heeft ontmoet, zorg er dan voor dat het er niet alleen naartoe gaat en dat het die persoon ontmoet op een drukke openbare plaats. Leer je zoon of dochter ook om met een vertrouwenspersoon over dit soort afspraakjes te praten. Leer je kind om een print screen of schermafbeelding te maken als er iets vervelends gebeurt. Zo heb je bewijsstukken als er problemen van komen. Vertel je kind dat hij/zij tijdens het chatten via de webcam wel eens schokkende beelden te zien kan krijgen. En vertel dat hij/zij dan altijd naar je toe mag komen. Waarschuw je kind dat een webcam foto's' kan nemen of kan filmen zonder dat je dat weet. Leer hij/zij om vóór de camera geen dingen te doen die hij/zij ook niet in het openbaar zou doen. Child Focus Online. Praten met je kind. Over Child Focus. In je buurt. Ik heb hulp nodig.
SEO bureau
Depressiehulp Depressie bij jongeren en ouderen.
Wat kan er anders zijn bij kinderen, jongeren en ouderen? Kinderen en jongeren. Bij kinderen is het soms niet gemakkelijk om een depressie te herkennen omdat de kenmerken gelijkenissen vertonen met andere problemen. Hun stemming is eerder afgevlakt ofwel prikkelbaar. Kinderen kunnen wat ze voelen ook moeilijker onder woorden brengen. In hun gedrag worden ze minder speels en nemen ze weinig initiatief. Vaak worden ze ook angstiger en gaan ze zich meer terugtrekken. Ze vertonen ook regelmatig onverklaarbare lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn of spierpijn. Adolescenten krijgen in verhouding veel meer negatieve gedachten over zichzelf, hun uiterlijk of de toekomst. Ze kunnen zich extreem terugtrekken, of zich net agressief en opstandig gaan gedragen. Zogenaamde gedragsproblemen kunnen dan de depressieve stemming gaan maskeren. Vaak gaan ze ook op een riskante manier met drank of drugs experimenteren. Ter info: kinderen met depressieve klachten kunnen voor een eerste opvang terecht bij.: CLB chat: www.clbchat.be.
leningen
Hulp nodig? Mindmates.
Wil je online hulp proberen om aan bepaalde moeilijkheden te werken? Er zijn verschillende programmas die je kunnen helpen. Mentaal fit blijven? Meer grip krijgen op negatieve stemming? Beter leren omgaan met alcohol of cannabis? Er zijn online zelfhulpprogrammas die je volledig zelfstandig doorloopt. Andere programmas voorzien begeleiding via chat of mail door een hulpverlener.
biomassa
Chatbox.
Indien het daar té druk is, kan u verder rustiger chatten op Chatbox 2. 65-plussers die niet kunnen volgen of met oudere leeftijdsgenoten willen praten, kunnen de 65-plus" chatbox" nemen. Verder hebben we ook nog de SeniorenNet Trivia" boxen, dit is een spelletje waar je alleen of met anderen kan spelen, niét chatten.
leasen betekenis
PratenOnline Effectieve jeugdinterventies NJi.
PratenOnline biedt professionele, anonieme hulpverlening volgens de laatste wetenschappelijke inzichten aan Nederlandstalige jongeren met angst en depressieve klachten, in de leeftijd van 12 tot circa 23 jaar. De hulp wordt geboden via een website pratenonline.nl waar jongeren terecht kunnen voor online hulpverlening, in een één-op-één chat-situatie, door professionele hulpverleners.
Kinder en jongerentelefoon Awel moet voldoende ondersteund worden.
Awel, de vroegere Kinder en Jongerentelefoon, is een laagdrempelige hulplijn waar kinderen en jongeren zonder hulp of tussenkomst van volwassenen een antwoord krijgen op hun vragen. De dienst is te bereiken via bel, mail, forum en chatverkeer. De hele communicatie ligt in handen van vrijwilligers. De hulplijn beantwoordde vorig jaar een recordaantal oproepen. Dat blijkt uit het recent gepubliceerde jaarverslag van 2015. Er werden toen 34.936 oproepen beantwoord, 28 procent meer dan in 2014. Nog nooit werd er zo massaal contact opgenomen met Awel. Vooral de e-mailgesprekken kenden een grote stijging, gevolgd door de chat en de telefoon.
Chat met Fier Fier.nl.
Bij sommige klachten of problemen kunnen we online behandeling adviseren. Lees hier alles over de hulp die we jou kunnen bieden vanuit Chat met Fier. Liever iemand bellen? Wil je liever bellen? Je kunt ons 24/7 bereiken op 088 20 80 000. Dat kan anoniem. Je kunt ons ook mailen.: Fier biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die nare dingen hebben meegemaakt en die daardoor vaak problemen hebben thuis, in het contact met vrienden, in relaties, op school of werk.
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Kinderen en jongeren. Op de werkvloer. Wat met je omgeving? Waar kan je terecht? In jouw regio. Centrum voor Algemeen Welzijnswerk CAW. Centrum voor Leerlingenbegeleiding CLB. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg CGG. Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis PAAZ. Andere vormen van hulpverlening. Telefonische hulpverlening en chat.
Hulpverlening bij alcoholproblemen.
Op zoek naar hulp in je omgeving? Raadpleeg de verwijsgids op iDA Web. Tele-Onthaal is 24u/24u bereikbaar om een luisterend oor te bieden op het nummer 106. Of via chat op hun website www.tele-onthaal.be. Jongeren kunnen beroep doen op de chat van het JAC Jongeren Advies centrum.
Jongeren NedKAD.
PratenOnline maakt dan een afspraak met jou en een online-medewerker voor een chat. Ben je niet zwaar down of niet zo heel erg angstig, maar voel je je toch niet lekker of zit je ergens mee? Op PratenOnline vind je adressen van hulpverleningsinstellingen, links naar informatie, een forum en tips om te lezen en te kijken. Online steunpunt voor jongeren die een gezinslid hebben met psychische problemen of een verslaving. Op deze site kunnen jongeren 12-24 jaar op hun toegesneden informatie vinden over angst en depressie, testjes en oefeningen doen, mailen en chatten met lotgenoten en met deskundigen. Op deze website vind je informatie voor, over en door jongeren die ouders met psychische of verslavingsproblemen hebben. Je kunt er een groepscursus in een chatbox volgen met andere jongeren en een hulpverlener; je vragen per e-mail stellen aan een deskundige; verhalen van andere jongeren lezen en je eigen verhaal met anderen delen; informatie over psychische en verslavingsstoornissen lezen; hulp zoeken.

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat