Op zoek naar jongeren hulp chat?

jongeren hulp chat
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Op zoek naar informatie over een psychische klacht of aandoening? Klik hier voor een A-Z overzicht van enkele belangrijke psychische klachten. Tijd om normaal te doen over psychische problemen. Het leven gaat door. Kinderen en jongeren. Op de werkvloer. Wat met je omgeving? Waar kan je terecht? In jouw regio. Centrum voor Algemeen Welzijnswerk CAW. Centrum voor Leerlingenbegeleiding CLB. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg CGG. Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis PAAZ. Andere vormen van hulpverlening. Telefonische hulpverlening en chat. Zelfhulpgroepen en lotgenotencontact. Zorg op maat. Klachten of vragen? De ombudspersoon is er voor jou. Zelf iets doen voor anderen? Waarom niet als vrijwilliger? Psychiater, psycholoog of therapeut. Hoe te behandelen? Telefonische hulpverlening en chat. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn.
prijs nieuwbouw per m2
VCLB Leuven.
Multidisciplinair Team Integrale Jeughdhulp. kiezen na het lager onderwijs. kiezen in het secundair onderwijs. kiezen na het secundair onderwijs. Op medisch onderzoek in het VCLB Leuven. hulp voor jongeren buiten school of clb. hulp voor jongeren via telefoon of web.
e bike leasen
Cannabis en hulpverlening.
Gebruik het online programma Anoniem en kosteloos met begeleiding via chat. Als je iets wil veranderen aan je cannabisgebruik stoppen of minderen dan kan je hiervoor hulp te zoeken. In dit verband kan je steeds anoniem informatie opvragen bij De DrugLijn of tel.
Line
Blended hulp wordt het nieuwe normaal.
Enkel Tonuso vzw, een Brusselse jeugdhulporganisatie, beschreef hoe ze met jongeren onlinetools inzetten in combinatie met dagelijks live contact. Die onlinetools bestaan uit online info zoals getuigenissen of frequently asked questions, chat of e-mailsessies, ondersteunende onlinehulptoepassingen zoals een dagboek of zelftest, tools om de face-to-facehulp te evalueren of onlinedienstverlening om het hulpproces beter te organiseren met afspraakplanners of reminders. 2016, Onlinedagboeken in de hulpverlening. Flexibel, op maat en eigentijds, Sociaal.Net, 1 juni 2016. Zon mix van hulpverleningskanalen wint steeds meer aan interesse. Dat noemen we blended hulp: de combinatie van face-to-face contact en onlinehulp.
participatiewetgeving
jongeren hulp chat
Jongeren Gezondheid Verslaving. Hier kan je terecht voor informatie over cannabisgebruik en voor online hulp als je problemen ondervindt met cannabis. Je vindt naast informatie op deze website ook een forum, een zelftest, een zelfhulpmodule en gratis online begeleiding door een hulpverlener. Jongeren Geweld / misbruik / mishandeling. Childfocus stelt alles in het werk om vermiste kinderen terug te vinden en seksuele uitbuiting tegen te gaan. Je kan een vermissing of seksuele uitbuiting melden via het telefoonnummer 116000 of voor minder dringende vragen mailen met een medewerker. Ook kinderen die weggelopen zijn en niet durven terugkeren, kunnen dit nummer bellen. Daarnaast vind je informatie op de website over verdwijningen, seksuele uitbuiting en preventie. CLBch@t en Centrum voor Leerlingenbegeleiding. Als leerling, vanaf het 5e leerjaar tot het einde van de middelbare school, kan je via chat je verhaal vertellen, een vraag stellen, Je bekijkt samen met je chatbegeleider wat je zou willen bereiken, en hoe je dat kan aanpakken. De vragen kunnen gaan over vriendschap en relaties, conflicten thuis of problemen op school. Jongeren Welzijn Relaties Seksualiteit Verslaving. JAC Jongeren advies Centrum.
themafeesten
Home Pimento Pimento. Home Pimento.
Ja, ik accepteer de privacyvoorwaarden. We gebruiken cookies om het gebruiksgedrag van onze bezoekers op te volgen en zo een betere gebruikservaring aan te kunnen bieden. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
backlinks
Home.
Hoe zal mijn leven veranderen in het hoger onderwijs? Studententijd is de mooiste tijd van je leven. Maar wat moet ik mij daar precies bij voorstellen? Wat is Teleblok? Over de chat. Chat met Teleblok. Bij wie kan ik nog terecht?
carport
Centrum ter Preventie van Zelfdoding.
Bel, chat of mail met de Zelfmoordlijn 1813. Zelfmoord1813.be is de centrale toegangspoort voor iedereen die is op zoek is naar hulp of informatie over zelfdoding en de preventie ervan. Het CPZ is één van de organisaties die achter dit platform schuilgaat en de crisishulpverlening mogelijk maakt.
seo
Kindertelefoon Wikipedia.
Elk kind moet in vertrouwen kunnen praten over een onderwerp of probleem. Het kan gaan om informatie, advies, hulp of ondersteuning. Onderwerpen als pesten, seks en relaties komen veel voor. Over het algemeen bellen er meer meisjes dan jongens en is de leeftijdsgroep 11 tot 14 ruim vertegenwoordigd. De Kindertelefoon is iedere dag van de week, ook in het weekend, van 14.00-20.00 uur 2 bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800-0432. Omdat steeds meer jongeren een eigen mobiele telefoon hebben, besloot de overheid dat per 1 januari 2009 ook mobiel bellen naar 0800-0432 gratis moest zijn.
lening
113 ik denk aan zelfmoord.
Henk, 47 jaar bekijk mijn verhaal. Bel of chat anoniem. Nu hulp nodig. Onderzoek Jongeren en Suïcide. Onze onderzoekers zoeken ouders die in 2017 een kind tot 20 jaar verloren door suïcide. Info en aanmelden onderzoek. Anoniem, vertrouwelijk en snel aan de beurt.
airco
Websites speciaal voor kinderen en jongeren.
Voor vragen over soa, zwangerschap, anticonceptie en sexualiteit. Telefoon, mail, chat of een persoonlijk gesprek. Jongeren vinden op deze site alle informatie over homo, lesbisch, bi en transgender zijn. Voor informatie over hulp kun je op deze website terecht. Voor informatie over en tips tegen sexueel misbruik op het internet.

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat