Zoeken naar chatten over problemen jeugd

chatten over problemen jeugd
Waar kan ik terecht met vragen of problemen over thuis? Kinderrechten.
Je kan ook chatten op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 18u tot 22u. Het Centrum voor Leerlingenbegeleiding. In het schoolreglement, je agenda of op de website van je school staat bij welk centrum voor leerlingenbegeleiding CLB jij terecht kan. Je kan het ook zelf opzoeken op www.ond.vlaanderen.be/clb. Wil je zelf meer lezen over problemen thuis.:
lenen
Chat 13-18.
Meer weten over onze regels? Kijk dan hier. Chatten met De Kindertelefoon. Je chat met een vrijwilliger van De Kindertelefoon die minimaal 18 jaar oud is. Openingstijden van deze chat.: Maandag tot en met vrijdag van 1100: tot 2000.: Zaterdag en zondag van 1400: tot 2000.: Chatten met een leeftijdsgenoot.
goedkoop lenen
hulp voor jongeren via telefoon of web VCLB Leuven.
klachten over de werking. Hulp voor jongeren via telefoon of web. Anonieme hulp voor jongeren via telefoon, chatroom, vragenplatform, forum. algemene informatie en advies. CLBchat: anoniem chatten met een CLB-medewerker maaandag, dinsdag en donderdag 17-21 u, woensdag 14-21 u www.jac.be/chat chatten kan elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag van 13-19 u.
zoekmachineoptimalisatie

JAC Jongeren advies Centrum. Het JAC helpt jongeren tussen 12 en 25 jaar zoeken naar een antwoord op hun vragen en problemen. Je kan bij het JAC terecht met elke vraag, bijvoorbeeld over pesten, drugs, je rechten en plichten, seks, geldproblemen. Je vindt er steun om zelf terug verder te kunnen.Je kan chatten, mailen, bellen of je kan er naar toe gaan met of zonder afspraak.
Praten online.
multiculturele jongerensite met informatie over depressieve geveolens en wat je er zelf aan kunt doen. mailen, chatten, en info. als je ergens mee zit. op welk gebied dan ook, hier vind je veel info, forum en kun je chatten met een deskundige. problems in the family. als je vader, moeder, broer, zus psychische problemen heeft.
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Klik hier voor een A-Z overzicht van enkele belangrijke psychische klachten. Tijd om normaal te doen over psychische problemen. Het leven gaat door. Kinderen en jongeren. Op de werkvloer. Wat met je omgeving? Waar kan je terecht? In jouw regio.
CHAT Awel Luistert naar kinderen en jongeren.
Uitzonderlijk kan het gebeuren dat een gesprek wegens technische problemen vroegtijdig wordt afgebroken. Dit betekent niet dat we geen gesprek met je willen. Mocht je dit tegenkomen, probeer het dan zeker nog eens opnieuw. HOE WERKT HET? Bij een chatgesprek praat je met een medewerker van Awel zoals aan de telefoon maar dan via het toetsenbord van je computer. De medewerkers van Awel chatten slechts met één oproeper tegelijkertijd. Vooraleer je binnen kan, geef je een naam of schuilnaam in. Je kan ook kort vertellen waarover je wil chatten. Bij teveel oproepen kan jou gevraagd worden om het later nog eens te proberen. AFSPRAKEN ROND CHATTEN. Om het chatten in goede banen te leiden, vragen we jullie om volgende afspraken te respecteren.: Je kan bij ons terecht voor een goed gesprek. Wij proberen je op weg te zetten. Over een toverstokje beschikken we echter niet.
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Bij het Nederlands Jeugd Instituut vind je goede informatie over depressie en angst via de links Depressie en Angst en stemmingsproblemen. www.webzorg.nl over alcohol en depressie. Sites met forums waar je kunt chatten of e-mailen met hulpverleners of met andere jongeren.

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat