Zoeken naar chat psychische problemen

chat psychische problemen
psychische problemen
Chatten over psychische problemen.
Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
psychische hulp
Chat Elvi voor jou.
Lichamelijke effecten kunnen zijn: verlaging van de bloeddruk en ontspanning van de spieren. Psychische effecten kunnen zijn: makkelijker uiten van emoties, beter aan kunnen geven van grenzen, verminderen van depressieve gedachten en stimulering van zorgzaam gedrag. Een hond leeft in het nu en reageert direct op wat er gebeurt.
ggz ambulante zorg
Meteen je verhaal kwijt.
Je vindt informatie op de website van de betreffende patiëntenvereniging. Korrelatie is een landelijke organisatie die anoniem en professioneel psychische en psychosociale hulp biedt. Per telefoon: 0900-1450 15 cent p/m en chat op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17.30 uur.
handicap dating
Hulp OverKop.
Chat anoniem via de chatknop op www.zelfmoord1813.be, elke dag, van 19 tot 21.30 uur. Mail anoniem via de mailknop op www.zelfmoord1813.be, elke dag, 24 op 24 uur. Je krijgt binnen 5 dagen antwoord. Projecten die via Rode Neuzen Dag een duwtje in de rug kregen om jou te helpen. Speak up, speak out. CGGZ Ieper-Roeselare-Veurne zet in op het vroegtijdig detecteren van psychische problemen bij jongeren uit de derde graad van het secundair onderwijs.
Zoekmachine adverteren
Psychologische begeleiding via chat Vind-een-Psycholoog.be.
Seksuele problemen vrouw. Slaapproblemen bij baby's.' Stoppen met roken. Verwerking kinder en jeugdtijd. Ziekte, omgaan met. Zingeving en zingevingsvragen. AAT Therapie met assistentie van dieren. ACT acceptance and commitment therapie. Cliëntgerichte therapie / clientcentered therapy. EFT emotion focused therapy. EFT emotional freedom techniques. EFT-emotionally focused therapy. EMDR eye movement desensitization and reprocessing. IV Interactionele vormgeving. MBCT mindfulness based cognitieve therapie. NLP neuro linguistic programming. Online psychotherapie / email psychotherapie. Psychologische begeleiding aan huis. Psychologische zorg en hulpverlening. Relaxatietherapie / relaxatietraining. TA transactionele analyse. Therapie via skype of telefoon. Therapie voor personen met een beperking. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking. Geslacht psycholoog alle. Begeleiding in een bedrijf. Groepsbegeleiding in het bedrijf. In de therapiepraktijk. Psychologische begeleiding over het internet. Psychologische begeleiding via e-mail. Psychologische begeleiding via skype. Psychologische begeleiding via telefoon gsm. Psycholoog aan huis. Therapie via chat.
psychische therapie
Online dienstverlening vergroot zelfredzaamheid Movisie.
De online hulpverlener moet bij chat en e-mailhulpverlening kunnen omgaan met het ontbreken van non-verbale communicatie en de paradoxale snelheid en traagheid van het medium. Online communiceren, leent zich goed om met een concrete hulpvraag op een vrij compacte en snelle manier aan de slag te gaan. Deze snelle en digitale manier van communiceren vergroot daarente-gen wel de kans op misinterpretatie en miscommunicatie. Om dit risico te verkleinen, moet een online hulpverlener vaker parafraseren en samenvatten van wat hij denkt begrepen te hebben. Dit zijn belangrijke online gespreksvaardigheden. Welke doelgroepen spreekt online hulpverlening aan? Online hulpverlening is, door haar laagdrempeligheid en anonimiteit, geschikt om doelgroepen te bereiken die face-to-face moeilijk te bereiken zijn, zoals allochtonen, hoogopgeleiden, sociaal geisoleerde personen, jongeren en mensen met psychische problemen.
hogedruk
Met wie kan ik hierover praten?
Bellen, mailen of chatten met Korrelatie. Ben je op zoek naar hulp, informatie of advies over een psychisch probleem? Voor jezelf of voor een ander? Voor hulp bij psychische problemen kun je contact opnemen met Korrelatie. MIND biedt een anonieme hulplijn aan via Korrelatie. Bellen naar 0900 1450. Je kunt bellen op werkdagen van 9.00 18.00 uur 15 cpm. Je kunt mailen via een mailformulier. Klik op deze link en vervolgens op de rode button Mail rechtsboven op de pagina. Mailen is gratis. Je vraag wordt binnen vijf werkdagen per e-mail beantwoord. Je kunt chatten op werkdagen van 9.00 17.30 uur. Chatten is gratis. Klik op deze link en vervolgens op de rode button Chat bovenaan de pagina.
relatie problemen
Telefonische en online hulplijnen voor mensen met psychische nood Rechten in de zorg Informatiepunt dwang in de zorg.
Drankjewel.nl informatiepunt voor jongeren en volwassenen met ouders met een alcoholprobleem. Kopstoring.nl voor kinderen van ouders met psychische problemen. Familievan.nl voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar die een partner, vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin hebben met psychische problemen.
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Tijd om normaal te doen over psychische problemen. Het leven gaat door. Kinderen en jongeren. Op de werkvloer. Wat met je omgeving? Waar kan je terecht? In jouw regio. Centrum voor Algemeen Welzijnswerk CAW. Centrum voor Leerlingenbegeleiding CLB. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg CGG. Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis PAAZ. Andere vormen van hulpverlening. Telefonische hulpverlening en chat.
Ouders met psychische problemen Jouw GGD.nl.
Stel je vraag direct via chat of stuur ons een mail. Direct contact via chat. Stel je vraag via mail. Wil je precies weten wat de GGD voor jou kan betekenen? Lees Jij en de GGD. Alles over gezondheid voor jongeren. Alcohol roken drugs. Als je deze site gebruikt ga je akkoord met het gebruik van cookies. Ouders met psychische problemen.
Online professionele hulp voor depressieve jongeren Psycholoog.net.
Hulp via internet helpt tegen depressiviteit. Meer dan 30 miljoen Chinese jongeren lijden aan psychische problemen. Online daten is onweerstaanbaar, voor sommigen. Sint-Janskruid helpt niet bij depressieve klachten. De invloed van depressieve moeders met en zonder antisociaal gedrag. Boek psychologisch onderzoek.

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat