Zoeken naar chat psychische problemen

chat psychische problemen
Chatten over psychische problemen.
Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
hulp psychische problemen
Partner Nederland nu GRATIS aanmelden PARSHIP.nl.
Nederland telt veel singles die lid bij ons zijn en graag een harmonieuze en langdurige relatie willen. Wij zijn onderdeel van het grootste relatiebureau in Europa, en wij weten als geen ander hoe we gelijkgestemde mensen bij elkaar kunnen brengen.
hulp psychische problemen
Praten online.
voor jongeren met ouders met een alcoholprobleem: voorlichting, forum, chat en mailcontact met een deskundige. Platform voor jongeren met gescheiden ouders. Informatie over geadopteerd zijn en een platform voor het uitwisselen van ervaringen. heel veel informatie voor jongeren met psychische problemen.
psychische hulp
Chatten met ervaringsdeskundige nu mogelijk op welke werkdag bij Lentis.
Bepaalde ziekte-ervaringen hebben ervaringsdeskundigen zelf doorleefd en regelmatig zelfs overwonnen. Zo kunnen ze goed aangeven wat mogelijk kan helpen of juist kan tegenwerken als je rondloopt met psychische problemen. Waarover kun je chatten. Dat is divers. We noemen een paar voorbeelden.: Verlies van een dierbaar iemand. Het omgaan met stemmingswisselingen. Tips om weer aan het werk te gaan of naar school. Ook familie en vrienden van een patiënt kunnen met een ervaringsdeskundige chatten. Dat kan ook als je je zorgen maakt over iemand. Hoe gaat chatten in zijn werk? Dat doe je door op de blauwe knop te drukken Chat met een ervaringsdeskundige.
psychisch
Mijn Caiway.
Antwoord binnen 1 uur. Chat direct met een van onze medewerkers. Zij beantwoorden direct je vragen. Beschikbaar van maandag t/m zondag van 0900: 2100.: Stuur ons een e-mail. Altijd binnen 48 uur antwoord. Beschikbaar van maandag t/m zondag van 0900: 2100.:
Chat met Fier Fier.nl.
Het kan ook zijn dat je je zorgen maakt over iemand uit je omgeving en dat je advies of informatie wilt hoe je diegene het beste kan helpen. Mocht je twijfelen of je met jouw probleem wel bij de chat terecht kunt, stel gewoon je vraag. Onze chatmedewerkers staan je altijd te woord. Liever iemand bellen? Wil je liever bellen? Je kunt ons 24/7 bereiken op 088 20 80 000. Dat kan anoniem. Je kunt ons ook mailen.: Fier biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die nare dingen hebben meegemaakt en die daardoor vaak problemen hebben thuis, in het contact met vrienden, in relaties, op school of werk.
Sensoor Chat.
De chat is open van 1000: uur tot 2200: uur. Klik hier om gelijk naar de chat te gaan. Je kunt ook e-mailen en wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar. Waarover mag ik chatten? Waarover mag ik chatten? Waar je ook mee zit; verdriet, blijdschap, zorgen, problemen, vragen, je mag altijd komen chatten.
Chat De Kindertelefoon.
Chat voor 8-12. Ben je tussen 13 en 18 jaar? Dan kun je chatten met een vrijwilliger of jonge vrijwilliger. Chat voor 13-18. De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten.
Grip op je Dip Hulp zoeken.
www.webzorg.nl over alcohol en depressie. Sites met forums waar je kunt chatten of e-mailen met hulpverleners of met andere jongeren. www.question-zone.nl Online Zone waar jongeren ieder probleem anoniem kunnen voorleggen. Voor jongeren met ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. www.kopstoring.nl Met informatie, verhalen van anderen, forum, e-mailen en chatten met eendeskundige en online groepscursus.
Psychische hulp via internet Gezondheidsnet.
De behandelingen zijn net als bij Interapy gebaseerd op bewezen programma's' uit de cognitieve gedragstherapie. Cliënten kunnen aan de hand van een online test zelf een eerste inschatting maken van de ernst van hun problemen. Met een verwijsbrief van een arts kan de behandeling kostenloos worden gevolgd. Wie liever niet eerst een verwijzing wil vragen, kan de behandeling 975 euro ook zelf betalen. Mensen die kampen met ernstige depressies of gedachten hebben over zelfmoord, kunnen de hulp inroepen van de website 113online. De anonimiteit is ook hier weer een sterk punt. De hulpverleners van 113online zijn dag en nacht bereikbaar via e-mail, chat of telefoon. De organisatie bestaat uit psychologen en psychiaters en werkt onder meer samen met het Fonds Psychische Gezondheid en met de vrijwilligersorganisatie Stichting Ex6.
Crisislijn 113 zelfmoordpreventie.
Neem dan contact met ons op via de chat rode chatbutton rechts bovenaan de website. Meld je anoniem aan en chat vertrouwelijk met één van onze vrijwilligers. De chat is onder voorbehoud van voldoende vrijwilligers 24/7 bereikbaar. Bereikbaarheid s nachts.

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat