Meer resultaten voor chat psychische problemen

chat psychische problemen
Online dienstverlening vergroot zelfredzaamheid Movisie.
De online hulpverlener moet bij chat en e-mailhulpverlening kunnen omgaan met het ontbreken van non-verbale communicatie en de paradoxale snelheid en traagheid van het medium. Online communiceren, leent zich goed om met een concrete hulpvraag op een vrij compacte en snelle manier aan de slag te gaan. Deze snelle en digitale manier van communiceren vergroot daarente-gen wel de kans op misinterpretatie en miscommunicatie. Om dit risico te verkleinen, moet een online hulpverlener vaker parafraseren en samenvatten van wat hij denkt begrepen te hebben. Dit zijn belangrijke online gespreksvaardigheden. Welke doelgroepen spreekt online hulpverlening aan? Online hulpverlening is, door haar laagdrempeligheid en anonimiteit, geschikt om doelgroepen te bereiken die face-to-face moeilijk te bereiken zijn, zoals allochtonen, hoogopgeleiden, sociaal geisoleerde personen, jongeren en mensen met psychische problemen.
psychische hulp
Ik heb nu psychische hulp nodig Stichting PVP.
Het spijt ons, de chat is op dit moment niet beschikbaar. 0900 444 88 88. werkdagen 1000: tot 1600.: zaterdag 1300: tot 1600.: Stel hier uw vraag of vul een zoekwoord in. Home Ik word vanuit huis behandeld Ik heb nu psychische hulp nodig. Ik heb nu psychische hulp nodig. Een patiëntenvertrouwenspersoon pvp is geen hulpverlener, wij kunnen u geen psychische hulp bieden. Hebt u nu meteen psychische hulp nodig? Bel uw huisarts of diens vervanger. Hij kan u doorverwijzen naar de crisisdienst. Sensoor 0900-0767: voor als u problemen hebt, u eenzaam voelt of uw hart wilt luchten.
heb ik psychologische hulp nodig test
Luisterlijn voor levensproblemen.
Een klein deel van de gesprekken gaat over zelfdoding, maar veel vaker voeren onze vrijwilligers gesprekken over omgaan met problemen die in ieders leven voorbij kunnen komen. Denk aan eenzaamheid, relatiestress, rouw of psychische problemen. De meeste mensen die ons benaderen willen een praatje maken met een neutraal iemand die zonder vooroordeel met ze meedenkt. In die zin kun je Sensoor zien als een klankbord. Hoeveel mensen bellen of chatten naar de hulplijn? Per jaar bereiken we via telefoon, chat en mail zon 280.000 mensen.
psychische hulp chat
Chatplatform gehackt voor jongeren met psychische problemen GGZ Totaal.
Chatplatform gehackt voor jongeren met psychische problemen. Hackers hebben zeer persoonlijke informatie buitgemaakt van Pratenonline.nl, een chatplatform waar mensen met professionals over hun psychische problemen kunnen praten. Dat schrijft de Volkskrant. Door een beveiligingslek zijn ruim 14 duizend profielen en 16.631 persoonlijke chats van PratenOnline.nl in handen van hackers gekomen.
ggz ambulante zorg
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
tattoo
Hulplijnen bij psychische problemen en verslaving Ministerie van VWS Langdurige zorg.
Helpmijndierbareisverslaafd.nl: informatiepunt voor jongeren en volwassenen met ouders met een alcoholprobleem. Kopstoring.nl: voor kinderen van ouders met psychische problemen. Familievan.nl: voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar die een partner, vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin hebben met psychische problemen.
promotie engels
Chat met Fier online hulp Fier.nl.
We versturen om veiligheidsredenen geen nieuwe wachtwoorden. Als je je wachtwoord bent vergeten moet je een nieuw account aanmaken. Welke hulp kun je verwachten? We gaan met je in gesprek en afhankelijk van jouw situatie bieden wij de hulp die jij nodig hebt. Het kan zijn dat je genoeg hebt aan een paar chatgesprekken waarin je informatie en tips krijgt. Soms is er meer nodig. Bij sommige klachten of problemen kunnen we online behandeling adviseren. Lees hier alles over de hulp die we jou kunnen bieden vanuit Chat met Fier. Liever iemand bellen? Wil je liever bellen? Je kunt ons 24/7 bereiken op 088 20 80 000. Dat kan anoniem. Je kunt ons ook mailen.: Fier biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die nare dingen hebben meegemaakt en die daardoor vaak problemen hebben thuis, in het contact met vrienden, in relaties, op school of werk. Kijk hier met welke hulpvragen je onder andere bij Fier terecht kunt en welke hulp wij bieden. Ook als jouw vraag hier niet bij staat, kun je altijd chatten, bellen of mailen voor hulp en advies.
turnschoentjes
Anonieme, professionele, psychische en psychosociale hulp.
Fonds Psychische Gezondheid biedt een anonieme hulplijn aan via Korrelatie. Psychologen en maatschappelijk werkers geven antwoord op persoonlijke vragen en bieden hulp en advies. U kunt contact opnemen door te bellen, mailen of chatten. Bellen naar 0900 1450. U kunt bellen op werkdagen van 9.00 18.00 uur 15 cpm. Om u goed te woord te kunnen staan, wordt u gevraagd een mailformulier in te vullen. Mailen is gratis. Uw vraag wordt binnen vijf werkdagen per e-mail beantwoord. U kunt chatten op werkdagen van 9.00 17.30 uur. Chatten is gratis. Als u klikt, opent er een nieuw scherm. U start de chatsessie met de button Start chat rechtsonder.
psychische therapie
Status.
verkoop auto tweedehands
Blog: Waar moet u rekening mee houden als u chat wilt inzetten in uw zorgorganisatie?
Op het moment dat u diensten rond onderwerpen biedt die een mate van privacy zouden kunnen vereisen verslaving, zwangerschap, psychische problemen, pesten, eetstoornissen etc. én cliënten de mogelijkheid wilt bieden om snel contact te zoeken, met respect voor échte anonimiteit, dan kiest u voor een chat die speciaal ontwikkeld is voor online zorg.
boxspring
Relaties Jouw GGD.nl.
Toch is het belangrijk om het met iemand te delen. Psychische problemen bij je familie. Als één van je ouders een psychische stoornis heeft, dan staat ook jouw leven in het teken daarvan. Ruzie in je familie. Ben jij degene die met deuren slaat? Of trek je je terug op je kamer? Iedereen gaat anders om met ruzie. Ben jij ook wel eens zo verliefd dat je alleen maar aan die ene persoon kunt denken? Op elk potje past een dekseltje. Ook jij kunt een leuke vriend of vriendin vinden. Zorgen voor iemand anders. 1 op de 4 jongeren in Nederland is mantelzorger: hij of zij groeit op in een gezin waar iemand langere tijd zorg nodig heeft. Contact jouw GGD. Wij beantwoorden jouw vragen graag zo snel mogelijk. Stel je vraag direct via de chat of stuur ons een mail.
visine oogdruppels

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat