Meer resultaten voor chat psychische problemen

chat psychische problemen
Praten met je ouders Overjekop.
Als je meer wilt weten over psychische problemen, bekijk dan onze informatiepaginas en lees hoe stress, angst of depressie zich kan uiten. Heb jij last van een van deze problemen en heb je de behoefte er met iemand over te praten? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze hulpverleners. Zij zitten voor je klaar. Zie de chat naast of onder dit artikel.
hulp bij psychische problemen
Praten online.
voor jongeren met ouders met een alcoholprobleem: voorlichting, forum, chat en mailcontact met een deskundige. Platform voor jongeren met gescheiden ouders. Informatie over geadopteerd zijn en een platform voor het uitwisselen van ervaringen. heel veel informatie voor jongeren met psychische problemen.
pretecho zwolle
Psychische problemen Stoornissen Klachten Lentis.
psychische hulp
Psycholoog op afstand Online therapie waar ook ter wereld.
Online psychische hulp van Borne tot Hongkong. Gz-psycholoog Niek Rosens is deze maand begonnen met het aanbieden van online psychische hulp via Skype, chat en mail. Doordat de therapie via internet verloopt maakt het niet uit of de cliënt zich in Borne of Hongkong bevindt.
leren handgreepjes
Sensoor Chat.
De chat is open van 1000: uur tot 2200: uur. Klik hier om gelijk naar de chat te gaan. Je kunt ook e-mailen en wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar. Waarover mag ik chatten? Waarover mag ik chatten? Waar je ook mee zit; verdriet, blijdschap, zorgen, problemen, vragen, je mag altijd komen chatten.
warmtepompdroger
Chatten over psychische problemen.
Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Sites met forums waar je kunt chatten of e-mailen met hulpverleners of met andere jongeren. www.question-zone.nl Online Zone waar jongeren ieder probleem anoniem kunnen voorleggen. Voor jongeren met ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. www.kopstoring.nl Met informatie, verhalen van anderen, forum, e-mailen en chatten met eendeskundige en online groepscursus.
Dag en nacht psychische hulp changinghealthcare.nl.
Heb je psychische problemen en wil je je hart luchten, dan kan dat via hulpverlening.nu. Door een speciaal ontwikkelt programma is het mogelijk om veilig en discreet te chatten met hulpverleners, vrijwilligers of lotgenoten over uiteenlopende psychische problemen. Behalve chat is het ook mogelijk om via video webcam of audio microfoon contact te hebben zonder dat je daarvoor iets op je computer moet installeren.
Crisislijn 113 zelfmoordpreventie.
Of past chatten gewoon beter bij je? Neem dan contact met ons op via de chat rode chatbutton rechts bovenaan de website. Meld je anoniem aan en chat vertrouwelijk met één van onze vrijwilligers. De chat is onder voorbehoud van voldoende vrijwilligers 24/7 bereikbaar.
Waarom praten over je problemen belangrijk is.
Daarom heeft NPO 3FM de handen ineen geslagen met MIND en stimuleert met openup jongeren uit de kast te komen met hun psychische klachten. Eén derde van de jongeren met psychische klachten is hier niet open over tegenover vrienden of familie. Maar als je praat over je problemen, ga je je uiteindelijk beter voelen, vertelt Jean-Pierre van de Ven, psycholoog van MIND en Korrelatie.

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat