Meer resultaten voor chat met een hulpverlener

chat met een hulpverlener
Chatten handig voor de hulpvrager, lastig voor de hulpverlener Emerce.
Chatten handig voor de hulpvrager, lastig voor de hulpverlener. Nieuws 27 augustus 2015 1259: Chatten handig voor de hulpvrager, lastig voor de hulpverlener. Een chatgesprek verloopt voor een hulpverlener aanzienlijk moeizamer dan een telefonisch gesprek: de communicatie via chat is minder duidelijk en voorspelbaar.
gratis psychische hulp
Online hulpverlening bij psychische problemen.
Voor een luisterend oor of een kort intake gesprek zijn er geen kosten en is het helemaal gratis. Wel dien je rekening te houden met kosten wanneer je meerdere afspraken gaat maken voor een hulptraject bij een hulpverlener. Dit doe je in overleg met de hulpverlener.
test your internet
Dag en nacht psychische hulp changinghealthcare.nl.
Behalve chat is het ook mogelijk om via video webcam of audio microfoon contact te hebben zonder dat je daarvoor iets op je computer moet installeren. Webcam en microfoon staan standaard uitgeschakeld en de gegevens zijn niet te traceren. Het streven is om zeven dagen per week dag en nacht online te zijn. Via de website bestaat er de mogelijkheid om online in een groep over een bepaald thema te praten. Dit zijn als het ware besloten online sessies die je met elkaar hebt over een bepaald onderwerp op de website. Op deze manier kun je je verhaal delen met elkaar, elkaar steunen maar ook meegroeien met de anderen in het proces. Met andere woorden, je staat er niet alleen voor met je probleem. Deze mogelijkheid is er niet alleen voor lotgenoten, maar ook voor partners, familieleden, vrienden of andere betrokkenen van de lotgenoten. Dag en nacht is de website beschikbaar. Pas wanneer er een aanvraag gedaan wordt voor een individuele behandeling door een persoonlijke hulpverlener komen er kosten om de hoek kijken.
slotenmaker dordrecht
Chat INDIGO.
Chatten op onze website is volledig anoniem. Mocht u het hele gesprek nog eens op uw gemak willen teruglezen? Dan kunt u de chat na afloop opslaan op uw eigen computer of een printje maken. Misschien kunt u uw vraag al vinden tussen deze veelgestelde vragen.: Kan ik met mijn psychische klacht bij Indigo terecht?
pea opt
Crisislijn 113 zelfmoordpreventie.
You are here. Ben je op dit moment in levensgevaar? Bel dan nu 112. Niet in levensgevaar maar wel acuut hulp nodig? Bel 0900-0113 of chat rode button rechts bovenaan. Als je aan zelfmoord denkt, kun je daar met onze deskundige vrijwilligers over praten via de telefoon of chat. Anoniem en vertrouwelijk. Het kan helpen om je gedachten te delen en je gepieker even te onderbreken. Je hoeft slechts je zelfverzonnen naam op te geven. Verder vragen we geen informatie van je. 113 niet bereikbaar? Wat kan ik doen? Tips tijdens een crisis. Wat je kunt verwachten als je een chat opstart. Je kunt ons dag en nacht bellen op 0900-0113. Je gesprek is anoniem en vertrouwelijk. De telefoon kan op sommige momenten druk bezet zijn, om deze reden proberen we per gesprek een maximum van een half uur aan te houden. Je betaalt alleen je normale belkosten. Typ je liever dan dat je belt? Of past chatten gewoon beter bij je? Neem dan contact met ons op via de chat door op de rode button rechts bovenin je scherm te klikken. Meld je anoniem aan en chat vertrouwelijk met een hulpverlener.
MCS
Praten online.
Ga direct naar.: ik wil alleen maar info. chat met een professional! tell a friend. snel hulp nodig. hulp als je eenzaam bent, depressief, angstig en meer. op school en daarbuiten. hier en daar. problems in the family. snel hulp nodig? bellen of chatten over ernstige en leuke dingen. telefoon 08000432, tot 18 jaar. hulplijn en hulpchat als je aan zelfmoord denkt. online zelfhulpcursus speciaal voor Surinaamse jongeren die willen dat hun suicidale gedachten stoppen! Informatie over voortekenen, een test, symptomen en behandeling. Ook kunnen filmpjes met verhalen van betrokkenen worden bekeken. een gesprek met een vrijwilliger, online of per telefoon.
feenstra
Tele-Onthaal.
Chatten met Tele-Onthaal. Bij Tele-Onthaal kan je elke avond en woensdag-en zondagnamiddag terecht voor een anoniem chatgesprek. Het gesprek blijft strikt vertrouwelijk tussen jou en de vrijwilliger. Er blijven geen sporen van het chatgesprek achter op je computer. Meer info over chatten. Op dit moment is de chat open, maar zijn al onze vrijwilligers in gesprek. Wanneer opnieuw een vrijwilliger beschikbaar is, wordt het bolletje bij Chat weer groen. Klik dan opnieuw op Chat. Of bel 106: 24u/24 en 7d/7 luistert iemand naar je via telefoon.
bnp paribas fortis simulatie woonkrediet
Zin en onzin van online hulp in de orthopedagogiek.
Ons advies is daarom om goed na te gaan of de hulpverlener met wie u in zee gaat wel deskundig is. Wanneer de orthopedagoog is aangesloten bij een gerenommeerde beroepsvereniging heeft u de garantie dat hij of zij aan de nodige kwaliteitseisen voldoet.
reinigen septische put
Online hulpverlening Wikipedia.
Deze samenwerking van OHUP, Tele-Onthaal, de Gentse Artveldehogeschool en Cera resulteerde in 2009 in de Ch@tlas, een methodiek voor chathulp in het eerstelijnswelzijnswerk. In 2010 voerde de Kinder en Jongerentelefoon 38.745 gesprekken, waarvan 65% per e-mail, chat of een forum. Het aantal telefonische oproepen daalde dat jaar met 26%. Hulpzoekers beslissen in grote mate zelf welk beeld ze van zichzelf geven, hoeveel ze vertellen en of ze al dan niet onbekend blijven. De hulpverlener blijft op afstand en verdwijnt met één muisklik.
spa
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom bij onze chat.
Er zijn enkele huisregels opgesteld om de gesprekken op onze chat in een goede sfeer te laten verlopen. De link naar de huisregels vind u staat bovenaan op deze website. Info chat Deze chat werkt niet met hulpverleners maar je kunt hier je verhaal kwijt aan mede-chatters.
auditors
Nieuws Scharlaken Koord.
Gert-Jan Segers van de ChristenUnie opende de chatfunctie op www.scharlakenkoord.nl met het allereerste fictieve anonieme chatgesprek. Door de anonimiteit is chatten met een hulpverlener ideaal voor vrouwen die anoniem hulp zoeken. Het is een laagdrempelige en veilige manier om over hun problemen of zelfs misstanden praten.
oranje casino

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat