Meer resultaten voor chat met een hulpverlener

chat met een hulpverlener
Online chatten met onze psycholoog? Chat of bel via internet.
Via FaceTime en Skype zie je bijvoorbeeld ook het gezicht van de psycholoog, waardoor je het veilige en vertrouwde gevoel krijgt van een face-to-face gesprek met jouw hulpverlener. Wanneer je gebruikmaakt van de chat, heb je de mogelijkheid om het gesprek later in alle rust nog eens door te lezen.
gratis psychische hulp
Chat INDIGO.
Chatten op onze website is volledig anoniem. Mocht u het hele gesprek nog eens op uw gemak willen teruglezen? Dan kunt u de chat na afloop opslaan op uw eigen computer of een printje maken. Misschien kunt u uw vraag al vinden tussen deze veelgestelde vragen.: Kan ik met mijn psychische klacht bij Indigo terecht?
online marketing bureau amsterdam
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Klik op Dip Mail. Informatie over depressie. Bij het Nederlands Jeugd Instituut vind je goede informatie over depressie en angst via de links Depressie en Angst en stemmingsproblemen. www.webzorg.nl over alcohol en depressie. Sites met forums waar je kunt chatten of e-mailen met hulpverleners of met andere jongeren. www.question-zone.nl Online Zone waar jongeren ieder probleem anoniem kunnen voorleggen. Voor jongeren met ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. www.kopstoring.nl Met informatie, verhalen van anderen, forum, e-mailen en chatten met eendeskundige en online groepscursus. Een site voor meiden met eetproblemen. www.99gram.nl De site is bedoeld voor meiden tussen de 14 en 23 jaar met vragen en zorgen over eten, gewicht en uiterlijk. Naast informatie, biedt de site een mogelijkheid om te chatten en mailen met deskundigen zoals een diëtist. Ook zijn er meerdere zelftesten beschikbaar. Mocht er sprake zijn van een serieus eetprobleem, dan biedt de site een volledige online behandeling. Een site voor misbruikte jongeren: www.fierfryslan.nl Jongeren die in hun contacten en relaties te maken hebben gehad met misbruik of geweld kunnen via de website van Fier Fryslân op gezette tijden chatten met een hulpverlener.
rijschool amsterdam noord
Chat Telefonische Hulpdienst Utrecht. De Luisterlijn Chat.
Over de Luisterlijn. Regio Noord Oost. Regio Noord West. Regio Rotterdam e.o. In de media. Dag en nacht een luisterend oor. Ik zoek hulp. De Luisterlijn Telefoon. De Luisterlijn E-mail. De Luisterlijn Chat. Meer: Ik zoek hulp. Meer: Ik zoek hulp. Sensoor Telefoon Sensoor e-mail Sensoor Chat Ervaringen. De Luisterlijn Chat. Chatten is een fijne manier om je hart te luchten. Je kunt rustig je woorden kiezen. Je verhaal wordt aandachtig gelezen. We leven en denken met je mee en samen zoeken we naar manieren om met je probleem of verdriet om te gaan. En na afloop kun je het gesprek nog eens nalezen. De hulp is gratis. Je kunt ook e-mailen en wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar. Wanneer is de chat open? Wanneer is de chat open? De chat is open van 1000: uur tot 2200: uur. Klik hier om gelijk naar de chat te gaan. Je kunt ook e-mailen en wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar. Waarover mag ik chatten? Waarover mag ik chatten? Waar je ook mee zit; verdriet, blijdschap, zorgen, problemen, vragen, je mag altijd komen chatten.
schoonmaakbedrijf vitesse dokkum
Scharlaken Koord.
Door de anonimiteit is chatten met een hulpverlener ideaal voor vrouwen die anoniem hulp zoeken. Het is een laagdrempelige en veilige manier om over hun problemen of zelfs misstanden praten. Segers vindt het belangrijk dat we de echte verhalen blijven horen van prostituees.
fulfilment bedrijf
Zin en onzin van online hulp in de orthopedagogiek.
Ons advies is daarom om goed na te gaan of de hulpverlener met wie u in zee gaat wel deskundig is. Wanneer de orthopedagoog is aangesloten bij een gerenommeerde beroepsvereniging heeft u de garantie dat hij of zij aan de nodige kwaliteitseisen voldoet.
artiest
Online hulpverlening Wikipedia.
Deze samenwerking van OHUP, Tele-Onthaal, de Gentse Artveldehogeschool en Cera resulteerde in 2009 in de Ch@tlas, een methodiek voor chathulp in het eerstelijnswelzijnswerk. In 2010 voerde de Kinder en Jongerentelefoon 38.745 gesprekken, waarvan 65% per e-mail, chat of een forum. Het aantal telefonische oproepen daalde dat jaar met 26%. Hulpzoekers beslissen in grote mate zelf welk beeld ze van zichzelf geven, hoeveel ze vertellen en of ze al dan niet onbekend blijven. De hulpverlener blijft op afstand en verdwijnt met één muisklik.
tattoo
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat. Vaak is er 24 per uur iemand beschikbaar. Als je echt in de put zit en niemand kan bereiken die je kent, kan zon gesprek enorm ondersteunend zijn om je door het moeilijkste moment heen te helpen. De bekendste zijn.: Awel de vroegere Kinder en Jongerentelefoon. Meer info over online hulpverlening vind je op deze site via deze link. Deze site is een initiatief van met de steun van.
ontharen laser
Hulp via chat na seksueel misbruik? Blauwe Maan regio Tilburg.
Hulp via chat. Ben je na seksueel misbruik op zoek naar hulp via chat? Blauwe Maan biedt de mogelijkheid om via een chatgesprek anoniem je verhaal te vertellen. Vaak lucht het enorm op om je gevoelens en gedachten met iemand te delen.
schilderijlijst
Het thema zelfmoord: je kunt nú anoniem chatten met een deskundige.
Het thema zelfmoord: je kunt nú anoniem chatten met een deskundige. 1 juni 2017 in GEZONDHEID. Gisteravond besteedden wij in onze uitzending aandacht aan het thema zelfmoord, naar aanleiding van de populaire en veelbesproken Netflix-serie 13 Reasons Why waarin de jonge hoofdpersoon Hannah zichzelf van het leven berooft.
jurken
Online hulpverlening voor jongeren Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Deze organisatie draait vooral op vrijwilligers en is doordeweeks zowel telefonisch als per chat bereikbaar. Op www.kindertelefoon.nl is voor twee leeftijdscategorieën een apart gedeelte ingericht. Ook hier kun je terecht met allerlei vragen over heel veel verschillende problemen. Op de website www.proud2bme.nl vind je heel veel informatie over eetstoornissen. Je vindt er objectieve informatie, een forum met onderwerpen waarop jongeren kunnen reageren en er is elke avond de mogelijkheid om te chatten. Op twee of drie avonden per week kan dit met een psycholoog, op andere dagen alleen met andere jongeren. Bovendien is een gedeelte van de website speciaal voor ouders en andere naasten van iemand met een eetstoornis. Ouders met psychische problemen. Als je ouders psychische problemen hebben, word je daar als kind ook in meer of mindere mate mee belast. Zelfs als je het in eerste instantie niet in de gaten hebt, kan het je later toch nog allemaal te veel worden. Bij Kopstoring www.kopstoring.nl kun je je je verhaal kwijt, krijg je tips om je zelf goed te blijven voelen en informatie over de ziekte van je vader of moeder en kun je chatten met andere jongeren of een hulpverlener.

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat