Meer resultaten voor chat anoniem over je problemen

chat anoniem over je problemen
Praten over psychische problemen Wmo Wijzer.
U kunt er zo naar binnen stappen tijdens het inloopspreekuur of zich gewoon aanmelden. De hulp is bedoeld om uw problemen op een rij te zetten en goed te kijken naar de relatie met uw directe omgeving. Bellen, chatten of appen. Bij MIND Korrelatie 0900 1450, 15 ct/m kunt u terecht met al uw vragen over psychische gezondheid. Bij MIND Korrelatie werken psychologen en maatschappelijk werkers die u professioneel advies kunnen geven. Ze kunnen ook helpen passende hulp te vinden. U kunt met MIND Korrelatie ook chatten of mailen. Daarnaast is er de Luisterlijn 0900 0767, 5 ct/m. U kunt er 24 uur per dag terecht met uw verhaal. Geschoolde vrijwilligers bieden een luisterend oor. Vrijblijvend en anoniem. U kunt met de Luisterlijn ook chatten of mailen.
ipad
Op weg naar effectieve schuldhulp: Anoniem chatten over geld.
Het was blijkbaar te zichtbaar voor die leerlingen. Anoniem je vragen kunnen stellen is voor deze groep een oplossing. Timmer geeft wel aan dat het nog best lastig is om de mogelijkheid tot chatten over geld onder de aandacht te brengen. We hebben een hyvescampagne gehad en we proberen zo veel mogelijk samenwerkingsverbanden aan te gaan met organisaties als Stichting Weet wat je besteedt en Stichting Lef. Alle beetjes gratis publiciteit zijn welkom. Humanitas is tenslotte een goed doel. Tijdens de chatsessies op uitdemin.nl kunnen jongeren vragen stellen over geldzaken of praten over hun financiƫle problemen.
dijkstra verhuizingen
Relatieproblemen door chatten.
Anoniem en deskundige hulp bij problemen in je relatie door chatten. Discreet, veilig en betrouwbaar. Wanneer het jou uitkomt. ANONIEM HULP BIJ RELATIEPROBLEMEN DOOR CHATTEN. Chatten is een obsessie geworden. Tot diep in de nacht wordt er gechat. Er is nergens anders meer aandacht voor. Er onstaan irritaties en ruzies in je relatie over het chatgedrag.
Google Keywords
Welzijn Huis van het kind Brugge.
Je kan er voor kiezen om anoniem te blijven. We vragen je, bij de start van de chat, om je naam of een nickname op te geven. Beperk de duur van het chatgesprek. Zo krijgen ook anderen de kans om te chatten. Deze chat is een proefproject. Kind en Gezin is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen tijdens de chatgesprekken.
slotenmaker knokke
VCLB Leuven.
samenwerking school CLB. organisatie van de multidisciplinaire werking. basis en secundair onderwijs. omgaan met zorgvragen in het basisonderwijs. elke leerling heeft een dossier. klachten over de werking. 2013 VCLB Leuven Karel van Lotharingenstraat 5, 3000 Leuven info@vclbleuven.be 016 28 24 00 beheer.
Autolening
Bij wie kun je je verhaal kwijt, wie kan je helpen? Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
Heb je gedachten aan zelfmoord en direct hulp nodig? Je kunt 24/7 bellen of chatten via 0900-0113 of www.113.nl. Je kan je ook aanmelden voor online begeleiding door een psycholoog. Direct, anoniem en gratis. Deel deze pagina. Over deze site.
leningen samenvoegen
Chat met een hulpverlener Brussel De Standaard.
Welzijnswerk gaat NU OOK online. Chat met een hulpverlener. 25 januari 2013 om 0050: uur Van onze redactrice Veerle Beel. Snel info, hulp of advies nodig over uw geldproblemen, uw relatie of uw verslaving? Ook volwassenen kunnen nu chatten met een medewerker van het Welzijnswerk. De jongerenadviescentra JAC's' doen het al langer. Via hun gezamenlijke website www.jac.be kunnen jongeren van overal in Vlaanderen hun chatknop aanklikken. De JAC's' begonnen ermee in 2006 en breidden. De jongerenadviescentra JAC's' doen het al langer. Via hun gezamenlijke website www.jac.be kunnen jongeren van overal in Vlaanderen hun chatknop aanklikken. De JAC's' begonnen ermee in 2006 en breidden hun aanbod almaar uit. Op elke dag van de week zijn er nu meerdere chatmogelijkheden voor jongeren, ook s avonds. Ze kunnen langs die weg anoniem vragen stellen, ook over problemen die ze ervaren, of gewoon hun verhaal vertellen.
gelish nagellak
Chatten met hulpverleners over liefdesproblemen Psycholoog.net.
Jongeren kunnen op www.hulpmix.nl chatten met hulpverleners over problemen in de liefde. Hier zitten hulpverleners klaar om te luisteren en om advies te geven aan jongeren die juist niet gelukkig zijn in de liefde. De hulp is gratis en anoniem.
LED Paneel
Livechat Online Hulpverlening Tiel CJG Tiel: Info voor jongeren.
Mogelijkheid om te chatten met jonge vrijwilligers van Slachtofferhulp Nederland. Een speciale online kamer voor kinderen en jongeren die problemen hebben door echtscheiding van hun ouders. Word je gepest En weet je niet hoe je dat kunt stoppen? Op deze website kun je je verhaal vertellen en advies krijgen. online hulpverlening aan allochtonen en autochtonen jongeren van 12-20 jaar. Voor als je professionele hulp wilt, maar je de stap naar de gewone hulpverlening te groot vindt. Je blijft anoniem! Informatie over tienerzwangerschap en moederschap. Wil je wat weten over een gezonde leefstijl? Via de chat kom je er meer van te weten.
trappen sint niklaas
Links Nok Nok.
Ken je iemand met zon probleem? Bij het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling kan je hierover anoniem, vertrouwelijk en gratis praten met een hulpverlener. Maandag en dinsdag van 18u30 tot 21u30. Donderdag van 19u tot 22u. Heeft een van jouw ouders psychische problemen of een verslaving? Je maakt je misschien zorgen over hem/haar, maar het is belangrijk dat je ook goed voor jezelf zorgt.
SEO site checkup
GGZ.
zelfhypnose

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat