Resultaten voor chat anoniem over je problemen

chat anoniem over je problemen
Op weg naar effectieve schuldhulp: Anoniem chatten over geld.
Preventie en vroegsignalering. Effectiviteit en kwaliteit. Beleidsinformatie en onderzoek. Over het programma. Anoniem chatten over geld. Jongeren met vragen over geld of dreigende problemen kunnen chatten op de website www.uitdemin.nl van vrijwilligersorganisatie Humanitas. Een jaar geleden startte Humanitas met chatsessies over geld, speciaal voor jongeren tussen de 14 en de 25 jaar. We zijn laagdrempelig en anoniem, vertelt Alex Timmer, projectcoördinator uitdemin.nl bij Humanitas. Jongeren kunnen bij ons terecht met alle soorten vragen over geld. We richten ons niet specifiek op de zwaardere gevallen. Sterker: we hopen juist dat jongeren bij ons terecht komen voordat de boel escaleert. Anoniem voelt veilig. Humanitas had al de nodige ervaring opgedaan met online hulpverlening. Via bijvoorbeeld de site www.hetluisterendoog.nl komen veel mensen die kampen met eenzaamheid terecht bij een vrijwilliger van Humanitas. Het merendeel van de bezoekers blijkt onder de 30 te zijn. Bovendien is algemeen bekend dat jongeren heel goed digitaal te bereiken zijn. Toen Humanitas besloot een preventieactiviteit op te zetten, gericht op jongeren, was de keus voor chatsessies snel gemaakt. De anonimiteit van uitdemin.nl is voor onze doelgroep heel belangrijk, licht Timmer toe. Als 17-jarige wil je liever niet dat je vrienden weten dat jij een geldprobleem hebt.
deurbel met camera
Chatten, daten, relatie. in Vlaanderen Sprokkel.be.
Met iemand anoniem chatten / babbelen over een probleem: Telefonische hulp., Bij ongekende datingsites, chatsites, is de betrouwbaarheid, het succes, ervan soms te weten te komen door bvb de naam van de site en het woord klacht of review in te geven in een zoekrobot.
dakwerk
Home De Kindertelefoon.
Met een volwassen vrijwilliger 18 Met een leeftijdsgenoot 16-19. In gesprek met De Kindertelefoon. Chatten of bellen. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger. Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Lees onze huisregels Meer over privacy. Elke dag van 11.00-21.00 uur. Gesprekken duren meestal niet langer dan 30 minuten, omdat het vaak druk is en we zoveel mogelijk kinderen willen helpen. Ik voel me.: Forum Spreekbeurt of werkstuk Meedenken Huisregels Meldknop.nl.
hsp test kind
Hulplijnen, hulp via telefoon of internet. voor diverse problemen en vragen.
De lijst hulplijnen is niet compleet. Via de telefoon, email of chat kunt u 24 uur per dag vertellen over uw angst, depressiviteit en gepieker. Zelfmoord, zelfdoding, niet meer willen leven of suïcide. hoe u het ook noemt, bij 113online kunt u hierover praten. Het is anoniem, vrij en open. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Telefoonnummer: 0900 1130113. Klik op: www.113online.nl. De ADF stichting Angst, Dwang en Fobie stichting is een landelijke patiëntenvereniging die zich inzet voor mensen met angst en dwangklachten. De kennis en informatie over angststoornissen is nog steeds onvoldoende beschikbaar. Deze site bevat veel informatie over verschillende angststoornissen, de symptomen en behandelingsmogelijkheden. Telefoonnummer: 0900-200 87 11 035, p.m. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 13.30 uur en maandag t/m donderdagavond van 19.00 20.30 uur. Klik op: www.adfstichting.nl. Telefoonnummer: 0900 202 00 65. Bereikbaar op werkdagen van 9.30 tot 13.00 uur. De vereniging Balans is gespecialiseerd in vragen over gedragsproblemen, leerproblemen en ontwikkelingsproblemen, zoals: ADHD, ADD, PDD-NOS en dyslexie. ELS is een goede vriendin of vriend met een luisterend oor. Je kunt ELS 12 uur per dag bellen.
boxspring kopen
Informatie over Praten over Verlies Slachtofferwijzer.nl.
Het is niet alleen maar fijn om hen hart bij hen te luchten. Je kunt ook vragen stellen over problemen rondom verlies en rouw. Zij nemen de tijd voor jouw verhaal en bieden emotionele hulp om er weer bovenop te komen. Jouw verhaal blijft anoniem. Wanneer je een chat wilt starten op de website van Praten over Verlies wordt je gevraagd een naam op te geven.
website check
Praten over psychische problemen Wmo Wijzer.
U kunt er zo naar binnen stappen tijdens het inloopspreekuur of zich gewoon aanmelden. De hulp is bedoeld om uw problemen op een rij te zetten en goed te kijken naar de relatie met uw directe omgeving. Bellen, chatten of appen. Bij MIND Korrelatie 0900 1450, 15 ct/m kunt u terecht met al uw vragen over psychische gezondheid. Bij MIND Korrelatie werken psychologen en maatschappelijk werkers die u professioneel advies kunnen geven. Ze kunnen ook helpen passende hulp te vinden. U kunt met MIND Korrelatie ook chatten of mailen. Daarnaast is er de Luisterlijn 0900 0767, 5 ct/m. U kunt er 24 uur per dag terecht met uw verhaal. Geschoolde vrijwilligers bieden een luisterend oor. Vrijblijvend en anoniem. U kunt met de Luisterlijn ook chatten of mailen.
ludieke teambuilding
Livechat Online Hulpverlening Tiel CJG Tiel: Info voor jongeren.
Livechat Online hulpverlening. Voor iedereen die zich op één of andere manier geïsoleerd voelt en contact wil. Je chat online, vertrouwelijk en anoniem met een vrijwilliger. Deze biedt een luisterend oog en denkt met je mee. Vrijwilligers zijn goed voorbereid en worden begeleid bij hun taak. Deze website is er voor meiden tussen de 14 en 23 jaar die vragen hebben of zich zorgen maken over eten, gewicht en uiterlijk. Meiden kunnen, eventueel anoniem, ook chatten of mailen met deskundigen, zoals een diëtist, en testen doen.
website speed
Relatieproblemen door chatten.
Anoniem en deskundige hulp bij problemen in je relatie door chatten. Discreet, veilig en betrouwbaar. Wanneer het jou uitkomt. ANONIEM HULP BIJ RELATIEPROBLEMEN DOOR CHATTEN. Chatten is een obsessie geworden. Tot diep in de nacht wordt er gechat. Er is nergens anders meer aandacht voor. Er onstaan irritaties en ruzies in je relatie over het chatgedrag.
ing persoonlijke lening
Welzijn Huis van het kind Brugge.
Je kan er voor kiezen om anoniem te blijven. We vragen je, bij de start van de chat, om je naam of een nickname op te geven. Beperk de duur van het chatgesprek. Zo krijgen ook anderen de kans om te chatten. Deze chat is een proefproject. Kind en Gezin is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen tijdens de chatgesprekken.
seo report
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates. Chat Met Vreemden.
Als je gratis en anoniem wilt flirten, is online chatten natuurlijk de perfecte oplossing. Het is immers anoniem en gratis, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een datingsite waar je zowel moet betalen als een profiel moet aanmaken. Je kunt dan zoveel flirten als je zelf wilt bij een online chat. Je kunt de meest flirterige opmerkingen maken zonder kans te maken op een blauwtje. Maar houdt het te allen tijde natuurlijk wel netjes. Een penvriendin is niet meer van deze tijd. Toch is dat jammer, want het is wel degelijk leuk om te hebben. Contact hebben met iemand van de andere kant van de wereld is namelijk niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Op deze manier krijg je ook een inzicht hoe de wereld er aan toe gaat aan de andere kant van deze aardbol. Door online te chatten kan je vriendschappen aangaan met mensen van over de hele wereld. Iets dat normaliter natuurlijk een utopie is. Leer mensen kennen en maak vriendschappen voor het leven. Simpelweg door te chatten.
Quick Krediet
Waar kan ik terecht met vragen of problemen over relaties en seks? Kinderrechten.
Waar kan ik terecht met vragen of problemen over relaties en seks? Andere vragen en antwoorden. Als je vragen hebt over seks en relaties, of je zit met een probleem, dan kan je terecht bij.: Heb je vragen over seksueel misbruik? Word je seksueel lastig gevallen? Word je gedwongen dingen te doen die je niet wilt doen? Bij Child Focus kan je terecht voor heel wat informatie over seksueel misbruik. Op de site leggen ze je uit wat het is, wat je zelf kan doen en wat Child Focus voor jou kan doen. Telefoon: je kan ook altijd bellen, dag en nacht, op het gratis nummer 116 000. Je kan hierover ook anoniem chatten via www.nupraatikerover.be.
spouwmuurisolatie

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat