Op zoek naar chat anoniem over je problemen?

chat anoniem over je problemen
Hulplijnen, hulp via telefoon of internet. voor diverse problemen en vragen.
De lijst hulplijnen is niet compleet. Via de telefoon, email of chat kunt u 24 uur per dag vertellen over uw angst, depressiviteit en gepieker. Zelfmoord, zelfdoding, niet meer willen leven of suïcide. hoe u het ook noemt, bij 113online kunt u hierover praten. Het is anoniem, vrij en open. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Telefoonnummer: 0900 1130113. Klik op: www.113online.nl. De ADF stichting Angst, Dwang en Fobie stichting is een landelijke patiëntenvereniging die zich inzet voor mensen met angst en dwangklachten. De kennis en informatie over angststoornissen is nog steeds onvoldoende beschikbaar. Deze site bevat veel informatie over verschillende angststoornissen, de symptomen en behandelingsmogelijkheden. Telefoonnummer: 0900-200 87 11 035, p.m. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 13.30 uur en maandag t/m donderdagavond van 19.00 20.30 uur. Klik op: www.adfstichting.nl. Telefoonnummer: 0900 202 00 65. Bereikbaar op werkdagen van 9.30 tot 13.00 uur. De vereniging Balans is gespecialiseerd in vragen over gedragsproblemen, leerproblemen en ontwikkelingsproblemen, zoals: ADHD, ADD, PDD-NOS en dyslexie. ELS is een goede vriendin of vriend met een luisterend oor. Je kunt ELS 12 uur per dag bellen.
gyproc schuin dak
Informatie over Praten over Verlies Slachtofferwijzer.nl.
Het is niet alleen maar fijn om hen hart bij hen te luchten. Je kunt ook vragen stellen over problemen rondom verlies en rouw. Zij nemen de tijd voor jouw verhaal en bieden emotionele hulp om er weer bovenop te komen. Jouw verhaal blijft anoniem. Wanneer je een chat wilt starten op de website van Praten over Verlies wordt je gevraagd een naam op te geven.
snel geld nodig
Praten over psychische problemen Wmo Wijzer.
U kunt er zo naar binnen stappen tijdens het inloopspreekuur of zich gewoon aanmelden. De hulp is bedoeld om uw problemen op een rij te zetten en goed te kijken naar de relatie met uw directe omgeving. Bellen, chatten of appen. Bij MIND Korrelatie 0900 1450, 15 ct/m kunt u terecht met al uw vragen over psychische gezondheid. Bij MIND Korrelatie werken psychologen en maatschappelijk werkers die u professioneel advies kunnen geven. Ze kunnen ook helpen passende hulp te vinden. U kunt met MIND Korrelatie ook chatten of mailen. Daarnaast is er de Luisterlijn 0900 0767, 5 ct/m. U kunt er 24 uur per dag terecht met uw verhaal. Geschoolde vrijwilligers bieden een luisterend oor. Vrijblijvend en anoniem. U kunt met de Luisterlijn ook chatten of mailen.
koffie verkeerd verhouding
Nood aan een gesprek?
Zij zijn elke werkdag tussen 13u en 19u bereikbaar via chat. Bij Tele-Onthaal kun je terecht met al je vragen en problemen. Tele-Onthaal is 24u op 24u bereikbaar op het telefoonnummer 106. Je kunt er ook iedere avond chatten. Zelfmoord1813 is een gratis telefonische en online hulplijn voor iedereen die met zelfdoding in aanraking komt. Zelfmoord1813 is 24u op 24u te bereiken op het telefoonnummer 1813. In het Centrum voor Leerlingbegeleiding kunnen ouders, leerkrachten, leerlingen en directies terecht voor informatie, hulp en begeleiding. Het CLB richt zich voornamelijk op basis en secundair onderwijs. Van maandag tot en met donderdag kan je tussen bepaalde uren ook gratis en anoniem chatten met een medewerker van CLB op www.clbchat.be.
seo consultant
Relatieproblemen door chatten.
Anoniem en deskundige hulp bij problemen in je relatie door chatten. Discreet, veilig en betrouwbaar. Wanneer het jou uitkomt. ANONIEM HULP BIJ RELATIEPROBLEMEN DOOR CHATTEN. Chatten is een obsessie geworden. Tot diep in de nacht wordt er gechat. Er is nergens anders meer aandacht voor. Er onstaan irritaties en ruzies in je relatie over het chatgedrag.
leren
Welzijn Huis van het kind Brugge.
Je kan er voor kiezen om anoniem te blijven. We vragen je, bij de start van de chat, om je naam of een nickname op te geven. Beperk de duur van het chatgesprek. Zo krijgen ook anderen de kans om te chatten. Deze chat is een proefproject. Kind en Gezin is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen tijdens de chatgesprekken.
utopolis mechelen mechelen
Chat met een medewerker CAW.
Er zijn 11 verschillende CAWs verspreid over Vlaanderen. Per regio kan de praktische invulling van onze dienstverlening iets verschillen. Als jij je locatie instelt, kunnen we je meteen de juiste informatie bieden op jouw maat. Lees hier meer over de CAW regio's.' Je regio is ingesteld op." Pas hieronder je regio aan voor informatie op jouw maat. Stel je regio in voor informatie op jouw maat. Boom Mechelen Lier. Chat met een medewerker. Chat met CAW. Onze chatroom is open van maandag tot en met vrijdag van 13u tot 17u. De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk. Een chatgesprek duurt maximum 1 uur, zodat ook anderen de kans krijgen om te chatten. Indien er teveel oproepen tegelijk zijn, bestaat de kans dat we aan je vragen om het later nog eens te proberen. Vooraleer je begint te chatten, vragen we wat algemene informatie: een naam mag een schuilnaam zijn, je leeftijd, je geslacht en de regio waar je verblijft. Zo kunnen we beter een antwoord geven op je vragen, terwijl je toch anoniem kan blijven.
hang wc
Waar kan ik terecht met vragen of problemen over relaties en seks? Kinderrechten.
Waar kan ik terecht met vragen of problemen over relaties en seks? Andere vragen en antwoorden. Als je vragen hebt over seks en relaties, of je zit met een probleem, dan kan je terecht bij.: Heb je vragen over seksueel misbruik? Word je seksueel lastig gevallen? Word je gedwongen dingen te doen die je niet wilt doen? Bij Child Focus kan je terecht voor heel wat informatie over seksueel misbruik. Op de site leggen ze je uit wat het is, wat je zelf kan doen en wat Child Focus voor jou kan doen. Telefoon: je kan ook altijd bellen, dag en nacht, op het gratis nummer 116 000. Je kan hierover ook anoniem chatten via www.nupraatikerover.be.
leningen
Met wie kan ik hierover praten?
Bellen, mailen of chatten met Korrelatie. Ben je op zoek naar hulp, informatie of advies over een psychisch probleem? Voor jezelf of voor een ander? Voor hulp bij psychische problemen kun je contact opnemen met Korrelatie. MIND biedt een anonieme hulplijn aan via Korrelatie. Bellen naar 0900 1450. Je kunt bellen op werkdagen van 9.00 18.00 uur 15 cpm. Je kunt mailen via een mailformulier. Klik op deze link en vervolgens op de rode button Mail rechtsboven op de pagina. Mailen is gratis. Je vraag wordt binnen vijf werkdagen per e-mail beantwoord. Je kunt chatten op werkdagen van 9.00 17.30 uur. Chatten is gratis. Klik op deze link en vervolgens op de rode button Chat bovenaan de pagina.
Google's
Online hulpverlening bij psychische problemen.
Blog Groepssessies Nieuws Ervaringen van lotgenoten. Naast anoniem en online hulpverlening bij psychische problemen kun je op deze website meer nuttige onderwerpen vinden. Hieronder kun je zien wat er nog meer te vinden is op deze website op het gebied van psychische problemen. Je hebt via deze website de mogelijkheid om blogberichten te lezen van onze hulpverleners. In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen.
seo sea
Warme stad Waar kan je terecht?
Kapucijnenvoer 35, 3000 Leuven. Heel wat hulpverleners werken op zelfstandige basis. Denk aan psychologen, psychiaters of therapeuten. Het voordeel is dat je meestal snel bij hen terecht kan. Het nadeel is dat hun dienstverlening duurder is dan in bijvoorbeeld een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg. Bij Awel kan je met al je vragen of problemen terecht. Hun hulp is gratis en anoniem. Ze luisteren naar je verhaal of zoeken een antwoord op je vraag. Je kan hen zo bereiken.: Chatten: elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 18u tot 22u, behalve op feestdagen. Forum: zowel anderen als de leden van het Awel-team antwoorden op je vraag. Bellen: 102, elke dag van 16u-22u behalve op zon en feestdagen. Als je behoefte hebt om te praten, kan je gratis bellen of chatten met een vrijwilliger van Tele-Onthaal. Je krijg er ook info over hulpdiensten bij jou in de buurt.
goedkoopste elektrische auto

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat