Op zoek naar anoniem praten over problemen?

anoniem praten over problemen
Chat met Fier Fier.nl.
Dat kan anoniem. Je kunt ons ook mailen.: Fier biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die nare dingen hebben meegemaakt en die daardoor vaak problemen hebben thuis, in het contact met vrienden, in relaties, op school of werk. Kijk hier met welke hulpvragen je onder andere bij Fier terecht kunt en welke hulp wij bieden. Ook als jouw vraag hier niet bij staat, kun je altijd chatten, bellen of mailen voor hulp en advies. Wil je meer weten over onze organisatie en wat wij precies doen?
koffiemachine bonen
chatten over problemen.
Christian Het chatspreekuur is voor iedereen die met een vraag of probleem zit en behoefte heeft aan laagdrempelige anoniem contact. Minimale interventies Pillen Praten Lichttherapie Mindfulness Electro Convulsie Therapie Depressietest Ervaringsverhalen. U bevindt zich hier Home Depressie Centrum Behandeling Praten. Er rust nog altijd een taboe op psychische problemen. Veel mensen durven niet over hun problemen te praten uit schaamte of uit angst gek gevonden te worden.
loodgieter amsterdam
Schooltv: Wat is de Kindertelefoon? Hulp als je wil praten over problemen.
Nee, wij zien het nummer van het kind niet, het is anoniem, wij weten niet hoe iemand echt heet, waar hij zich bevindt of zijn telefoonnummer zien we niet in beeld. Alles is in vertrouwen. Als een kind er zelf voor kiest omdat hij echt in gevaar is, kan hij zijn nummer geven en kunnen we terugbellen. Jullie zijn dus een luisterend oor maar kinderen kunnen ook chatten. Inderdaad, sommige kinderen vinden het fijner om via te chat met een vrijwilliger te praten omdat ze niet elkaars stem horen en het minder spannend is op die manier. En het forum op de website? Daar kunnen kinderen met elkaar over hun ervaringen spreken.
pretecho purmerend
Praten online.
info, faqs én online behandeling! gratis, niet anoniem. Een site waar je bijna alles vindt over eten, lichaam, gewicht en uiterlijk. Naast betrouwbare info, tips en trucs, kun je chatten met een diëtist, testjes doen, een forum bezoeken, een behandeling volgen, kortom bijna alles.
RVS
Sensoor Chat.
Je kunt gebruik maken van een nickname schuilnaam. De vrijwilliger van Sensoor is ook anoniem. Sensoor zal in geen geval zelf contact met je opnemen, ook niet wanneer je persoonlijke gegevens vermeldt. Alle gegevens van het chatgesprek worden tijdelijk opgeslagen. Dit gebeurt ten behoeve van deskundigheidsbevordering van de vrijwilligers. Wanneer wij het in het belang van de kwaliteit noodzakelijk vinden, kan de inhoud van het chatgesprek door medewerkers onderling worden besproken. De inhoud van de chatgesprekken is vertrouwelijk en wordt automatisch gewist. Lees hier meer over het websitegebruik en de Privacy. De chathulp is niet bereikbaar. De chathulp is niet bereikbaar. Werkt de chat niet goed? Lees onder het volgende kopje gebruikerstips wat je kunt doen bij technische problemen.
hulp
Online hulp met chatspreekuur Kwadraad.
Bijvoorbeeld over schuldhulpverlening; gemeenten bepalen zelf hun beleid waardoor schuldhulpverlening overal anders is. Bij complexe problemen verwijzen we mensen door naar bijvoorbeeld een hulpteam bij hen in de buurt. Voor wie is het chatspreekuur? Christian: Het chatspreekuur is voor iedereen die met een vraag of probleem zit en behoefte heeft aan laagdrempelige, anoniem contact.
Anoniem praten over je problemen 7Days.
De jongeren vullen ook steeds een vragenlijst in. Daarvoor hebben we wel hun voornaam en geboortedatum nodig, maar de verwerking ervan gebeurt anoniem. Zo willen we onderzoeken of deze methode werkt en of jongeren door over hun problemen te praten minder stress ervaren.
Chatten met vreemden op Praatanoniem.nl!
wordt Bij Kick or Stick geloven we dat puur geluk ontstaat uit toevalligheden. Bepaal zelf hoeveel je onthult aan andere mensen en aan ons. Wij zorgen dat je er snel achterkomt of iemand leuk genoeg is om vaker te spreken.
Praten over je problemen en gevoelens in 3 stappen soChicken.
6 Jij bent niet de enige met problemen 1 Weg problemen Problemen accepteren 7 inzichten 20 Stop met het maken van problemen vertel het verder.: Ontdek mijn praktische online cursussen voor meer zelfvertrouwen, discipline, energie minimalisme. Duizenden soChicken lezers gingen je voor.: Bekijk mijn online cursussen. 22-09-2008 at 2231.: misschien ga ik hier nog wel wat aan hebben. precies iets wat ik nu nodig heb p.: 25-07-2009 at 2144.: heel erg goed! ik heb hier zeker wat aan. 01-08-2010 at 2125.: wat een goed artikel, hier heb ik wat aan. Bedankt voor dit artikel. 06-04-2011 at 1612.: ik moet met het clb gaan praten van het school over. ik weet niet hoe ik het moet aanpakken kan iemand mij helpen? Anoniem 2 says.:
Je staat niet alleen Waar kun je hulp zoeken?
Ook is er de mogelijkheid om te praten met lotgenoten via het forum of contact met elkaar te hebben via de telefoon, post of e-mail. Je kunt ook gesprekken aanvragen met een medewerker. Het telefoonnummer is op woensdag van 1100 uur tot 16 00 uur bereikbaar. Ben je 18 jaar of ouder? Je kunt je hier aanmelden voor een online behandeling om zelfbeschadiging weer onder controle te krijgen. Ook vind je op deze site ervaringsverhalen en informatie over zelfbeschadiging. Als je ergens anders over wilt chatten of mailen. Op Hulpmix is allerlei informatie te vinden. Ook kun je met hulpverleners chatgesprekken voeren en kan je vragen stellen via e-mail en op het forum. Dit kan allemaal anoniem. Op deze site vind je allerlei tips en informatie over verschillende problemen.
Wat biedt Tele-Onthaal aan?
Chatten met Tele-Onthaal. Bij Tele-Onthaal kan je elke avond en woensdag-en zondagnamiddag terecht voor een anoniem chatgesprek. Het gesprek blijft strikt vertrouwelijk tussen jou en de vrijwilliger. Er blijven geen sporen van het chatgesprek achter op je computer. Meer info over chatten.

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat