Op zoek naar anoniem praten over problemen?

anoniem praten over problemen
Problemen thuis Jouw GGD.nl.
Alleen zijzelf kunnen deze problemen oplossen. Je kunt gelukkig wel over deze problemen praten. Vertel je verhaal aan iemand de je vertrouwt, zoals een familielid of een vertrouwenspersoon op school. Je kunt ook anoniem praten met bijvoorbeeld de Kindertelefoon 0800-0432 of met Veilig Thuis 0800-2000.
hulp bij psychische problemen
Hoe werkt het? Praten over verlies.
De vrijwilligers van pratenoververlies.nl zijn mensen die graag contact maken met anderen. Ze zijn goed voorbereid en getraind in de specifieke zaken die komen kijken bij het chatten en over alles wat met verlies en rouw te maken heeft. De vrijwilligers worden opgeleid en begeleid door Humanitas en Yarden en hebben vaak een eigen verlieservaring. Voor je een chatgesprek begint vragen we een aantal gegevens van je. Je bent alleen verplicht om een naam op te geven. Dat hoeft niet je eigen naam te zijn. Het mag ook een fictieve naam nickname zijn! De andere gegevens hoef je niet in te vullen, maar ze kunnen wel helpen om het chatgesprek goed te laten verlopen. Het chatten is anoniem.
social media werkstuk
Chat met Fier Fier.nl.
Bij sommige klachten of problemen kunnen we online behandeling adviseren. Lees hier alles over de hulp die we jou kunnen bieden vanuit Chat met Fier. Liever iemand bellen? Wil je liever bellen? Je kunt ons 24/7 bereiken op 088 20 80 000. Dat kan anoniem.
spotify artiest
Telefonische hulpdiensten.
Dit kan bij familie, vrienden of kennissen. Daarnaast kan het erg fijn zijn om juist anoniem en/of met een onbekend iemand te spreken. Het kan soms goed helpen om over je problemen te praten met mensen die weten en snappen hoe je je voelt.
tests
GGZ.
privedetective
Praten over verlies van dierbare Yarden.
Praten over verlies en rouw kan helpen om een verlies te verwerken. Maar voor veel mensen kan het lastig zijn om over hun gevoelens te praten na het overlijden van een dierbare. Ze ervaren verschillende gedachten en emoties die met elkaar in strijd kunnen zijn. U mist iemand, maar u kunt u ook in de steek gelaten voelen. Of, bijvoorbeeld na een langdurig ziekbed van de overledene, in zekere zin opgelucht. Dat zorgt voor verwarring en kan ook vragen oproepen, zoals: Is het normaal dat ik dit voel? Gratis en anoniem. Dan is het fijn om anoniem met een goed opgeleide vrijwilliger te kunnen chatten op pratenoververlies.nl. U kunt er uw hart luchten, maar ook terecht met al uw vragen en problemen rondom verlies en rouw.
gouden handdruk sparen
Problemen? Stichting MOOI.
Of u heeft niemand met wie u over uw problemen durft te praten of kunt praten. In één van onze Wijkcentra bij u in de buurt bekijken we samen hoe u uw problemen aan kunt pakken. Gaat u liever anoniem en online aan de slag met uw problemen?
raambekleding
Chat met de politie vraaghetdepolitie.nl.
Je kunt met de politie chatten. Zo krijg je persoonlijk antwoord op vragen over veiligheid of krijg je hulp bij het oplossen van je probleem. Misschien wil je weten wat je moet doen als je naaktfoto ongewenst online staat, of als daarmee wordt gedreigd.
holland casino
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Een site waar je terecht kan voor rouw en verlies is www.pratenoververlies.nl Praten over verlies en rouw kan helpen om een verlies te verwerken. Maar soms is het moeilijk om over de dood van een dierbare of een ander groot verlies te praten. Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten. Op pratenoververlies.nl kun je gratis en anoniem chatten met een goed opgeleide vrijwilliger. Je kunt er je hart luchten, maar ook terecht met al je vragen en problemen rondom verlies en rouw.
statafels
Chatten over psychische problemen.
Blog Groepssessies Nieuws Ervaringen van lotgenoten. Naast anoniem chatten over, en hulp bij, psychische problemen kun je op deze website meer nuttige onderwerpen vinden. Hieronder kun je zien wat er nog meer te vinden is op deze website op het gebied van psychische problemen. Je hebt via deze website de mogelijkheid om blogberichten te lezen van onze hulpverleners. In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen. Wij willen je vooral ook uitnodigen, om via deze blog, jouw ervaringen met deze onderwerpen met de hulpverleners te delen. Wanneer je de blogberichten wilt lezen klik je hier. Via deze website kun je online via internet met elkaar praten chatten in een groep over een thema online groepssessies.
horloge
onlineconsultatie.nl chat hulp, online psycholoog, anoniem chatten.
Omgangsregeling / alimentatie. Problemen met ex-partner. Geestelijke, lichamelijke beperking. Dagelijks beschikbaar van 1800: tot 2200.: Angst en Paniek, Agressie. markus van alphen. Angst en Paniek, Eenzaamheid. Angst en Paniek, Depressie. ZOEK OP CATEGORIE. Identiteitsvragen Ontslag Overige Werkloosheid Zelfmoordgedachten Werkstress Trauma Persoonlijkheid Opvoeding Eenzaamheid Depressie Angst en Paniek. Somberheid Schoolproblemen Schulden Seksualiteit Ziekte Verslaving Relatieproblemen Lichamelijke klachten Gedragsproblemen Eetproblemen Agressie. Consulent zoeken Willekeurig. Als hulpverlener wilde ik graag iets meer betekenen voor mensen. Toen ik hoorde van Online Consultatie en het platform heb ik mij direct aangemeld. Ik vind het een zeer goed initiatief. De drempel is zeer laag, het werkt eenvoudig en het is niet duur. Wat is dit een goed initiatief! Door de online zelfhulp op dit platform kunnen mensen zelf bepalen wanneer ze willen praten met een hulpverlener.
verpakkingstape

Contacteer ons

anoniem praten over problemen
chatten over problemen jeugd
natuurlijk leven
chat met een hulpverlener
chat anoniem over je problemen
praten over problemen online
chat psychische problemen
problemen chat
praten online over problemen
online psycholoog chat gratis
chatten met een psycholoog
mesoloog culemborg
bijbaantjes tiel
jongeren hulp chat