Meer resultaten voor praten over problemen online gratis

praten over problemen online gratis
Praten online.
info, faqs én online behandeling! gratis, niet anoniem. Een site waar je bijna alles vindt over eten, lichaam, gewicht en uiterlijk. Naast betrouwbare info, tips en trucs, kun je chatten met een diëtist, testjes doen, een forum bezoeken, een behandeling volgen, kortom bijna alles.
siemens wasmachine
Psychische hulp via internet Gezondheidsnet.
Deze reageert niet direct, maar antwoordt binnen 24 uur. De psycholoog heeft daardoor de tijd om even na te denken over de volgende te nemen stap. De behandeling is vaak snel effectief, omdat cliënt en psycholoog enkele keren per week contact met elkaar hebben. Voor hulp door Interapy is een verwijsbrief nodig van een arts. De cliënt kan zichzelf aanmelden, ook de arts kan dat doen. Aan de hand van online vragenlijsten wordt een eerste inschatting gemaakt van het probleem. Daarna wordt een behandeltraject vastgesteld. Via internet biedt ook Webzorg behandelingen aan voor mensen met psychische problemen.
VPN
Chatten over psychische problemen.
In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen. Wij willen je vooral ook uitnodigen, om via deze blog, jouw ervaringen met deze onderwerpen met de hulpverleners te delen. Wanneer je de blogberichten wilt lezen klik je hier. Via deze website kun je online via internet met elkaar praten chatten in een groep over een thema online groepssessies.
pretecho helmond
Meteen met iemand praten.
Via de website www.hetluisterendoog.nl kun je anoniem chatten met vrijwilligers van Sensoor. Zij zijn maandag t/m zaterdag van 14.00 uur tot 23.00 uur zondag van 11.00 tot 23.00 uur online. De Zilverlijn is een gratis belservice van het Nationaal Ouderenfonds voor ouderen, die behoefte hebben aan een praatje of een gezellig gesprek. Als je je aanmeldt, word je regelmatig gebeld door een vrijwilliger van het Ouderenfonds. Meld je hier aan. Praten over verlies.
hulp
Hulp en advies Man tot man.
Problemen met je seksleven. Hiv en soa's.' Risico's' bij seks. Bescherm jezelf en anderen. Testen en behandelen. Alcohol, drugs en seks. Seks en drugs. Drugs en chems ABC. Tips voor beter drugsgebruik. Chemsfriendly of niet? Hulp en advies. Hiv en soa-adviezen. Als je niet altijd condooms gebruikt. Condooms in vaste relaties. Hiv en soas behandelen. Condoomadvies voor vaste relaties. Hoe vaak per jaar testen. Seks en voorbereiding. Doe de Risicocheck. Testen op hiv en soa's.' PEP na risico op hiv. Hulp en advies. Alle links op een rijtje. Hulp per thema. Soa Aids Infolijn. Chathulp op datingsites. Praten met je huisarts. Ondersteuning bij hiv. Testen en vaccineren. Testen op hiv/soa's.' Hoe gaat een test. Waarschuw je partners. Testlab: jouw test. Wanneer het jou uitkomt. Testpakket en procedure. Testuitslag en privacy. Inloggen voor uitslag. Contact bij vragen. Drie prikken, gratis beschermd. Vaccinatie tegen soa's.' Online afspraak maken. Bij jou in de buurt. Vaccinatie in jouw regio. Testen in jouw regio. Kies een taal. Alles over mannenseks.
leren handgrepen praxis
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Een site waar je terecht kan voor rouw en verlies is www.pratenoververlies.nl Praten over verlies en rouw kan helpen om een verlies te verwerken. Maar soms is het moeilijk om over de dood van een dierbare of een ander groot verlies te praten. Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten. Op pratenoververlies.nl kun je gratis en anoniem chatten met een goed opgeleide vrijwilliger. Je kunt er je hart luchten, maar ook terecht met al je vragen en problemen rondom verlies en rouw. Een chatgesprek kan over alles gaan zolang het maar te maken heeft met verlies. Dit is een samenwerking van uitvaartorganisatie Yarden en vrijwilligersorganisatie Humanitas. Deze twee partijen hebben hun expertise op het gebied van ondersteuning bij verlies en rouw gebundeld en bieden met deze website hun diensten nu ook online aan.
Sensoor Chat.
De hulp is gratis. Je kunt ook e-mailen en wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar. Er zijn tijdelijk twee chats omdat wij overgaan naar een ander systeem. Als chat 1 bezet is, kun je chat 2 proberen en andersom. Wanneer is de chat open? Wanneer is de chat open? De chat is open van 1000: uur tot 2200: uur. Klik hier om gelijk naar de chat te gaan. Je kunt ook e-mailen en wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar. Waarover mag ik chatten? Waarover mag ik chatten? Waar je ook mee zit; verdriet, blijdschap, zorgen, problemen, vragen, je mag altijd komen chatten.
Home Chillplanet.
Klik hier om direct gratis te chatten! Chatten met vreemden is waar het hier om gaat. Alle jongens, meiden, dames en heren zijn hier welkom. Vertel over jezelf en praat mee met de rest! Om het gezellig te houden zijn er moderators actief op de chatbox. Zij zullen zorgen voor een goede en gezellige sfeer. Voor vragen en problemen kun je ook bij hun terecht! Overal razendsnel chatten. Chatten hoeft niet alleen thuis achter de computer te gebeuren. Bij ons kun je gewoon verder chatten op je laptop, tablet of smartphone! Mobiliteit en chatten gaan prima samen! Vriendschap is belangrijk. Gelukkig kent vriendschap geen grenzen! Je kunt hele leuke mensen online ontmoeten die je zonder onze chatbox nooit zult leren kennen!
Chatten met vreemden op Praatanoniem.nl!
wordt Bij Kick or Stick geloven we dat puur geluk ontstaat uit toevalligheden. Bepaal zelf hoeveel je onthult aan andere mensen en aan ons. Wij zorgen dat je er snel achterkomt of iemand leuk genoeg is om vaker te spreken.
Praten.
Er rust nog altijd een taboe op psychische problemen. Veel mensen durven niet over hun problemen te praten uit schaamte of uit angst gek gevonden te worden. Toch is het belangrijk om uw problemen met anderen te delen. Praten lucht op!
Crisislijn 113 zelfmoordpreventie.
s Nachts zal de focus van het gesprek vooral liggen op manieren om de nacht goed door te komen. Maak je je zorgen om iemand? Heb je iemand in je omgeving waar je je zorgen om maakt en wil je daar met ons over praten?

Contacteer ons

chat met hulp
psychotherapie gorinchem
chatsite voor problemen
online chat problemen
les taxateurs culemborg
doortje culemborg
chat afspraak
praten over problemen online gratis
dynamiek tiel
anoniem chatten met hulpverleners
hulp jongeren
psycholoog tiel
gratis online hulpverlening chat