Zoeken naar gratis online hulpverlening chat

gratis online hulpverlening chat
hulpverlening
Vragen over seksualiteit? GGD Fryslân.
Online hulp is mogelijk via sense.info/onlinehulp. Deze ondersteuning is anoniem en gratis voor jongeren tot 25 jaar. Ben je ouder dan 25 jaar? Ook dat is het mogelijk om online hulp te krijgen. Ook deze hulpverlening is vertrouwelijk en op maat.
gratis datingsite
Chathulp Online tools voor de jeugdprofessional.
Thema's: internaliserende problemen depressie, angsten, suïcide etc. Uitgever/ontwikkelaar: Online hulpverlening Nederland. Bezoek de website Chathulp. jongeren 12 jaar. informatie webpagina's' / online brochures lezen. chatten met een hulpverlener evt. Aard van de hulp: Door beroepskrachten. Beschikbaarheid hulp: Anoniem. Kosten: Geheel gratis.
gratis website maken
Online hulp Kwadraad.
Direct aan de slag? Stel je vraag Mijn Kwadraad aanmaken Online trainingen Anoniem chatten. Kwadraad maatschappelijk werk. Postbus 440, 2800 AK Gouda. f Facebook t Twitter l LinkedIn y YouTube. Kwadraad is op werkdagen bereikbaar van 08.30-17.00 uur op T 088 900 4000.
kraamcadeau met naam
Chat met een medewerker CAW.
Onze chatroom is open van maandag tot en met vrijdag van 13u tot 17u. Je kan je verhaal vertellen, advies of hulp vragen. Je blijft altijd zelf bepalen wat je nodig hebt. Chat met ons. Je kan het CAW gratis bereiken op het algemeen nummer.
hulp bij add
Online Zelfhulp Jellinek.
Verwijzers spelen een belangrijke rol in het proces van hulpverlening. Vroegtijdige onderkenning verhoogt de kans op volledig herstel aanzienlijk. Hier leest u hoe u een patiënt kunt aanmelden en hoe Jellinek te werk gaat. Over Jellinek Over Jellinek. Jellinek is dé expert op het gebied van verslaving. Lees hier meer over onze missie, visie historie. Ook vind je hier praktische zaken over de cliëntenraad, naastbetrokkenenraad en rechten en plichten. Kwaliteit van zorg. Werken leren bij Jellinek. Arkin in beeld. Rechten, plichten privacy. Onderzoeksprojecten innovatieve behandelingen. Als u zich zorgen maakt om uzelf of uw naaste, dan wilt u graag contact met échte mensen. Mensen met kennis van zaken en een luisterend oor. Bij Jellinek geen lange telefoonmenu's' of e-mails die verdwijnen. Dus zet de eerste stap en neem contact op! Bel 088 505 1220 8.30-17.00 uur. Meld u aan voor een intake. Bel 088 505 1220 900-1100: en 1500-1700.: Meld u aan voor een adviesgesprek. Achter iedere verslaving zit een verhaal Bekijk hier hun reis naar herstel. Jellinek Behandelingen Behandeling volwassenen Cognitieve gedragstherapie Internetbehandelingen Online Zelfhulp.
siemens inbouw vaatwasser
Online professionele hulp voor depressieve jongeren Psycholoog.net.
door Frank Ruiters 16 augustus 2006 Depressie voorkomen. Op 15 november 2004 is de website www.pratenonline.nl van start gegaan om online professionele hulp te geven aan jongeren met depressieve klachten. Zo laagdrempelig mogelijk, gratis en eventueel anoniem. De Stichting Tieners on Line nam hiertoe het initiatief. Aanleiding tot het ontstaan van de website is het grote aantal jongeren met depressieve klachten meer dan 50.000 dat onvoldoende de weg vindt naar de reguliere hulpverlening. Deze leeftijdsgroep schaamt zich om hulp te zoeken of loopt op tegen lange wachtlijsten. http//www.pratenonline.nl: is tot stand gekomen mede dankzij sponsoring door de St. Centraal Fonds RVVZ. Op de website vinden jongeren informatie over wat kan helpen bij depressieve klachten, wie kan helpen, en een verhaal voor jongeren die zelfmoord overwegen. Ook is er een forum, onder de naam Äúdump deelÄù. De chat vormt het speerpunt van de site.
website maken online
Chathulp.nu en hulpverlening.nu slaan brug tussen hulpverleners en mensen in psychische nood. MedicalFacts.nl.
Deze schakel tussen mensen in psychische nood en de professionele hulpverleners, is een grote groep getrainde vrijwilligers die dagelijks actief aanwezig is op de online hulpverlening. Deze vrijwilligers zijn speciaal getraind om goed te kunnen luisteren en psychische problemen te kunnen herkennen. De taak van deze vrijwilligers is een luisterend oor bieden en de mensen in psychische nood te verwijzen naar professionele hulpverleners. Inmiddels geven steeds meer hulpverleners aan gebruik te willen maken van chathulp.nu en hulpverlening.nu. Voor de professionele hulpverleners en de mensen in psychische nood zijn aparte en beveiligde spreekkamers aangemaakt. In de spreekkamers kunnen de hulpverleners naast chat ook gebruik maken van ondersteunende middelen zoals een webcam en microfoon.
Meteen je verhaal kwijt.
Via de website van de Luisterlijn kun je ook anoniem chatten met de vrijwilligers. Zij zijn dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur online. Praten over verlies. Als je een dierbare verloren hebt en behoefte hebt om daar met iemand over te praten, kun je anoniem chatten met een deskundige vrijwilliger van Praten over verlies. Dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur. Zorg je voor een ander en wil je je verhaal kwijt of heb je vragen? De Mezzo Mantelzorglijn is elke werkdag van 9.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 0900 2020496 10 cent p/m. De NPV houdt maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.30 uur spreekuur op telefoonnummer 0318 54 78 88. Voor als je wilt spreken met een organisatie met een christelijk karakter. Ook patiëntenverenigingen hebben eigen hulplijnen. Je vindt informatie op de website van de betreffende patiëntenvereniging. Korrelatie is een landelijke organisatie die anoniem en professioneel psychische en psychosociale hulp biedt. Per telefoon: 0900-1450 15 cent p/m en chat op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17.30 uur. De Zilverlijn is niet om zelf te bellen, maar je wordt gebeld. De Zilverlijn een gratis belservice voor ouderen van het Nationaal Ouderenfonds.
Sensoor Slachtofferwijzer.
Bij de hulpverlening op afstand gaat Sensoor uit van de zelfredzaamheid en de kracht van de mens. Sensoor denkt niet voor de ander, lost geen problemen of verdriet op. De vrijwilliger van Sensoor loopt wel een eindje met iemand mee en geeft zo nodig een duwtje in de rug. 0900-0767 info@sensoor.nl www.sensoor.nl. Sensoor biedt hulp via telefoon, e-mail en chat.
Op weg naar effectieve schuldhulp: Anoniem chatten over geld.
Sterker: we hopen juist dat jongeren bij ons terecht komen voordat de boel escaleert. Anoniem voelt veilig. Humanitas had al de nodige ervaring opgedaan met online hulpverlening. Via bijvoorbeeld de site www.hetluisterendoog.nl komen veel mensen die kampen met eenzaamheid terecht bij een vrijwilliger van Humanitas.
BSL Shop Handboek online hulpverlening 9789036803762.
Begin deze eeuw was Frank initiatiefnemer van hulp via chat bij de Kindertelefoon. Hij is voorzitter van het Netwerk Online Hulp en expert in mobile health. Anderen bekeken ook. eHealth in de praktijk. 24, 95 Incl. Handboek online hulpverlening. 47, 95 Incl. 29, 95 Incl. Bestelling en levering. Betaal met iDeal, Mastercard, Visa, op rekening of via automatische incasso. Heeft u vragen over uw bestelling? Telefoon 030 638 3736. maandag t/m vrijdag 830-1730: uur. Volg ons op social media. php echo date'Y?' Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Nature. Privacy statement Disclaimer Voorwaarden. Toegevoegd aan je winkelwagen. Gratis verzending binnen NL BE.

Contacteer ons

chat met hulp
psychotherapie gorinchem
chatsite voor problemen
online chat problemen
les taxateurs culemborg
doortje culemborg
chat afspraak
praten over problemen online gratis
dynamiek tiel
anoniem chatten met hulpverleners
hulp jongeren
psycholoog tiel
gratis online hulpverlening chat