Meer resultaten voor anoniem chatten met hulpverleners

anoniem chatten met hulpverleners
Hulp nodig bij pesten? Praat of chat hier dan over Stop Pesten NU.
Buiten openingstijden en als het druk is, kan het zijn dat je een melding krijgt dat je geen chat gesprek kan starten. Je kunt met De Kindertelefoon chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat anoniem en in vertrouwen met ons.
filmpjes
E-hulpverlening.
Telefonische en online hulpverlening. Anoniem praten over uw zorgen of problemen kan via verschillende hulplijnen en chatboxen. Tele-Onthaal is een gratis telefonische hulpdienst, die je bijstaat als je het moeilijk hebt. 24u op 24 kan je via het nummer 106 jouw verhaal kwijt aan een van de deskundige vrijwilligers. Je kan eveneens chatten met een van de deskundige vrijwilligers.
neutraliseren mazouttank
Online begeleiding drugprobleem: xtc, coca.
Je wilt je gebruik van XTC, speed, cocaïne of GHB veranderen? Je wilt minderen of stoppen met gebruik? Dan kan je op deze website anoniem een programma volgen, begeleid door een professionele hulpverlener. Je houdt contact via een berichtenbox of via chat.
b2b marketing
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom bij onze chat.
Info chat Deze chat werkt niet met hulpverleners maar je kunt hier je verhaal kwijt aan mede-chatters. Het is soms wel even fijn om een luisterend oor te vinden op bepaalde momenten. Omdat je anoniem bent en dat ook wilt blijven ben voorzichtig met het geven van jouw prive gegevens. Bij onze huisregels vind je info over veilig chatten.Uit ervaring zijn enkele regels en tips opgesteld. Het is je eigen verantwoording welke info je zelf geeft.De chat kan niet aansprakelijk worden gesteld. Chatten met respect.
vaatwasser
Het thema zelfmoord: je kunt nú anoniem chatten met een deskundige.
Het thema zelfmoord: je kunt nú anoniem chatten met een deskundige. 1 juni 2017 in GEZONDHEID. Gisteravond besteedden wij in onze uitzending aandacht aan het thema zelfmoord, naar aanleiding van de populaire en veelbesproken Netflix-serie 13 Reasons Why waarin de jonge hoofdpersoon Hannah zichzelf van het leven berooft. Jynthe Klaartje deelden bij Pauw in de uitzending hun eigen ervaringen met dit thema. Een van hun moeders, een docent en een psycholoog spraken mee. Wij kunnen ons voorstellen dat het gesprek thuis de nodige vragen heeft opgeroepen. Wil je meer weten over het thema zelfmoord, maak je je zorgen over iemand of heb je weleens suïcidale gedachten? De hulpverleners van 113 beantwoorden al je vragen.
audio versterkers
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Andere vormen van hulpverlening. Telefonische hulpverlening en chat. Zelfhulpgroepen en lotgenotencontact. Zorg op maat. Klachten of vragen? De ombudspersoon is er voor jou. Zelf iets doen voor anderen? Waarom niet als vrijwilliger? Psychiater, psycholoog of therapeut. Hoe te behandelen? Telefonische hulpverlening en chat. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat. Vaak is er 24 per uur iemand beschikbaar.
dakwerker
Sensoor Wikipedia.
Ruim 900 vrijwilligers voeren jaarlijks zo'n' 250.000 anonieme gesprekken via telefoon, chat en mail. Dit anoniem luisterend oor wordt gefinancierd door de gemeenten. Die hebben Sensoor de opdracht gegeven deze wettelijke taak uit de WMO uit te voeren. Sensoor ontvangt daarnaast donaties. Sensoor maakt deel uit van de IFOTES: International Federation of Telephone Emergency Services, gesticht in 1967. 4 Zie ook. 5 Externe links. Sensoor is een organisatie waarin vrijwilligers aan medemensen die daar behoefte aan hebben en zelf contact opnemen, ondersteuning bieden door middel van gesprekken op afstand. De vrijwilliger maakt binnen het gesprek actief contact en biedt echte aandacht. Via telefoon 0900-0767 24/7 en dagelijks via mail en chat. Sensoor stelt zich ten doel eerste" hulp te verlenen aan personen die in maatschappelijke of geestelijke nood verkeren en zich telefonisch of via de chat of mail melden; Sensoor Stichting Sensoor heeft geen commercieel oogmerk en wil voor iedereen een luisterend oor zijn, ongeacht zijn of haar religieuze, politieke of ideologische overtuiging. De stichting wordt geleid door een aantal betaalde krachten landelijk bureau, management, trainers/begeleiders en administratie, aangevuld met een groter aantal opgeleide en gecertificeerde vrijwilligers die via de telefoon, chat en mail gesprekken voeren.
lening simuleren
Online hulp met chatspreekuur Kwadraad.
We geven mensen advies en onderzoeken wat een persoon zelf wil doen om hun situatie te veranderen. Christian: Natuurlijk kunnen we niet alle problemen oplossen met een half uur chatten. Maar het spreekuur kan opluchting bieden en kan een aanzet geven om verdere hulp te zoeken. In de praktijk merken we dat de vraagstukken die we bespreken erg complex kunnen zijn. Bijvoorbeeld over schuldhulpverlening; gemeenten bepalen zelf hun beleid waardoor schuldhulpverlening overal anders is. Bij complexe problemen verwijzen we mensen door naar bijvoorbeeld een hulpteam bij hen in de buurt. Voor wie is het chatspreekuur? Christian: Het chatspreekuur is voor iedereen die met een vraag of probleem zit en behoefte heeft aan laagdrempelige, anoniem contact.
container
onlineconsultatie.nl chat hulp, online psycholoog, anoniem chatten.
Het platform van Online Consultatie past helemaal in deze maatschappij. Je kunt altijd en overal inloggen en praten met een hulpverlener, wanneer jij daar behoefte aan hebt. Duidelijk antwoord op uw vragen. Professioneel advies op maat. Privé/anoniem uw chat starten.
vastgoed
Hoe het werkt Help ff.
Chat er anoniem over! Hoe het werkt. Via de chat kun je direct een vraag stellen aan een hulpverlener. Als we online zijn, kun je direct met een medewerker chatten. Als we offline zijn, kun je via de chat een bericht en je e-mailadres achterlaten.
parket
Telefonische hulpdiensten.
24 uur op 24, 7 dagen op 7. www.nupraatikerover.be: anoniem chatten met een gespecialiseerde medewerker op maandag van 17 tot 21 uur, woensdag van 14 tot 19 uur en donderdag van 16 tot 19 uur chat@childfocus.org. Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen 02 475 44 11.
alert services meldkamer

Contacteer ons

chat met hulp
psychotherapie gorinchem
chatsite voor problemen
online chat problemen
les taxateurs culemborg
doortje culemborg
chat afspraak
praten over problemen online gratis
dynamiek tiel
anoniem chatten met hulpverleners
hulp jongeren
psycholoog tiel
gratis online hulpverlening chat