Resultaten voor anoniem chatten met hulpverleners

anoniem chatten met hulpverleners
Hoe het werkt Help ff.
Als je direct online contact wilt met je eigen hulpverlener, gebruik je de link die je van hem/haar hebt gekregen. Vanzelfsprekend wordt alles wat je op de chat bespreekt vertrouwelijk behandeld en niet aan derden getoond. Als je dat wilt, kun je ons vertellen wie je bent of anoniem met ons chatten, zonder dat je vertelt wie je bent.
prepaid
Online hulpverlening voor jongeren Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Je kunt hier gratis en anoniem online hulp krijgen. Je wordt, nadat je je postcode hebt ingevoerd, gekoppeld aan iemand van een instelling bij jou in de regio. Helaas is het wel zo dat er niet in elke regio chathulp beschikbaar is. De Kindertelefoon is één van de grootste organisaties in Nederland als het gaat om problemen die bij kinderen en jongeren spelen. Deze organisatie draait vooral op vrijwilligers en is doordeweeks zowel telefonisch als per chat bereikbaar. Op www.kindertelefoon.nl is voor twee leeftijdscategorieën een apart gedeelte ingericht. Ook hier kun je terecht met allerlei vragen over heel veel verschillende problemen. Op de website www.proud2bme.nl vind je heel veel informatie over eetstoornissen. Je vindt er objectieve informatie, een forum met onderwerpen waarop jongeren kunnen reageren en er is elke avond de mogelijkheid om te chatten.
Zwemvijver
onlineconsultatie.nl chat hulp, online psycholoog, anoniem chatten.
Het platform van Online Consultatie past helemaal in deze maatschappij. Je kunt altijd en overal inloggen en praten met een hulpverlener, wanneer jij daar behoefte aan hebt. Duidelijk antwoord op uw vragen. Professioneel advies op maat. Privé/anoniem uw chat starten.
coverband
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Telefonische hulpverlening en chat. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat. Vaak is er 24 per uur iemand beschikbaar. Als je echt in de put zit en niemand kan bereiken die je kent, kan zon gesprek enorm ondersteunend zijn om je door het moeilijkste moment heen te helpen. De bekendste zijn.: Awel de vroegere Kinder en Jongerentelefoon. Meer info over online hulpverlening vind je op deze site via deze link. Deze site is een initiatief van met de steun van.
kbc lening berekenen
CLB Chat.
Chatforum, gericht naar leerlingen, kinderen en jongeren, waar er anoniem gebabbeld/gechat kan worden met een CLB-medewerker. We leven intussen in een wereld waar sociale media niet meer weg te denken zijn uit het dagelijks leven van jongeren. Meer en meer leerlingen gaan op zoek naar hulp en gebruiken moderne communicatiemiddelen om dit te doen. Willen de CLBs zo laagdrempelig en toegankelijk mogelijk zijn voor de leerlingen, dan is de tijd meer dan rijp is om deze stap te zetten. Enkele Pilootprojecten werden positief onthaald. Hiermee willen de CLB centra tegemoet komen aan een vraag die leeft bij jongeren zoals uit het recente auditrapport bleek. In eerste instantie richt de CLBch@t zich naar leerlingen van de 3e graad. Met wie chatten de leerlingen dan?
Website seo
Meer dan 4000 kinderen en jongeren chatten met CLB in 2016-2017 OVSG.
Bij 597 leerlingen werd het CLBch@t-gesprek verder gezet met een begeleiding door het CLB van de school waar de leerling zit. Leerlingen verwoorden vaak heel openlijk hun dankbaarheid na afloop van het chatgesprek: Bedankt om even te luisteren. Op het einde van elk chatgesprek kunnen bezoekers feedback geven. Meer dan van de leerlingen gaf daarbij een beoordeling van 4 of 5 sterren. CLBch@tmedewerkers benadrukken vooral dat ze online jongeren ontmoeten die in de reguliere werking niet bereikt worden. Jongeren durven op deze manier ook vragen te brengen die ze in een face-to-face gesprek niet zouden stellen. Het helpt dat ze anoniem kunnen chatten.
checker
Chat met ons a-Buddy Geadopteerd op zoek naar een luisterend oor?
Daarom leggen we een maximumduur op per anoniem gesprek, namelijk 45 minuten. Uiteraard is het niet altijd nodig om die tijd volledig uit te chatten. We hebben verschillende buddys die op verschillende momenten permanentie opnemen. Het is dus niet zo dat je telkens met dezelfde buddy praat. Help je ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen binnen raken op deze chat? Dat kan door zelf de chat niet te belasten met onechte gesprekken of verschillende chats na elkaar. Spelregels van de chat. Bij a-Buddy kan je terecht met vragen, of voor een luisterend oor. Je kan praten met een andere geadopteerde over allerlei zaken, maar het is niet de taak van de buddys om als hulpverlener aan het werk te gaan. a-Buddy kan een eerste opvang bieden, maar indien verdere, professionele, ondersteuning nodig blijkt, treedt a-Buddy op als gps-functie verwijst de buddy door naar adoptie-alerte hulpverlening. a-Buddy is geen noodlijn. In noodsituaties is het beter om een arts of de hulpdiensten 112 te contacteren. Buddys zijn geen professionele hulpverleners, maar vrijwilligers die een korte opleiding gekregen hebben.
traplift prijs
Online hulp gokken, gokproblemen, gokverslaving.
Je kan anoniem beroep doen op De DrugLijn. Hoewel de naam het misschien niet doet vermoeden biedt deze hulplijn ook een service voor mensen met gokproblemen of voor mensen uit hun omgeving partners, ouders, kinderen, enz. Je kan contact opnemen met De Druglijn via telefoon, mail, chat of Skype: klik hier. Je kan steeds terecht op het gratis nummer van SOS SPELEN: 0800/35.777. Het nummer is 24/7 bereikbaar. Kansspelcommissie: bescherming van de speler. Op zoek naar hulp in je omgeving? Raadpleeg de verwijsgids op iDA Web. Tele-Onthaal 24u/24u bereikbaar om een luisterend oor te bieden op het nummer 106. Of via chat op hun website www.tele-onthaal.be. Waar kan je terecht voor hulp of advies Nederland? Stichting Korrelatie: voor hulp bij psychische en sociale problemen. Deze organisatie werkt met professionele hulpverleners.
Nu praat ik erover!
Uit onderzoek en ook uit de dagelijkse praktijk van andere hulporganisaties blijkt dat jongeren met vragen over delicate of intieme onderwerpen makkelijker contact leggen met hulpverleners via online communicatiemiddelen zoals chat. Met het lanceren van dit initiatief wil Child Focus een communicatiekanaal aanbieden op" maat" van jongeren: een one-to-one chat instant messaging-applicatie die de naam Nu" praat ik erover" kreeg. Het is een onderdeel van childfocus.be en rechtstreeks bereikbaar op nupraatikerover.be. Via dit kanaal kunnen deze jongeren in contact komen met gespecialiseerde medewerkers van Child Focus die hen zullen beluisteren, informeren, ondersteunen en indien gewenst doorverwijzen. Deze chat is geopend op maandag 17u-21u, woensdag 14u-19u en donderdag 16u-19u. De consulenten zullen met de jongeren in dialoog gaan om samen te bekijken waar en hoe het slachtoffer in zijn of haar omgeving voor gespecialiseerde bijstand terecht kan, of op welke manier hij of zij via gerechtelijke weg opvolging kan zoeken. Dit gebeurt in alle vertrouwelijkheid en desgewenst kan de jongere anoniem blijven.
Links Nok Nok.
Als je nood hebt om te praten kan je gratis bellen of chatten met een vrijwilliger van Tele-Onthaal. Je krijg er ook info over hulp bij jou in de buurt. Dit gebeurt helemaal anoniem. Chatten: Weekdagen van 18u tot 23u, op woensdag al vanaf 15u, zaterdag en zondag van 18u tot 22u.
Chat met een medewerker CAW.
De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk. Een chatgesprek duurt maximum 1 uur, zodat ook anderen de kans krijgen om te chatten. Indien er teveel oproepen tegelijk zijn, bestaat de kans dat we aan je vragen om het later nog eens te proberen. Vooraleer je begint te chatten, vragen we wat algemene informatie: een naam mag een schuilnaam zijn, je leeftijd, je geslacht en de regio waar je verblijft. Zo kunnen we beter een antwoord geven op je vragen, terwijl je toch anoniem kan blijven.

Contacteer ons

chat met hulp
psychotherapie gorinchem
chatsite voor problemen
online chat problemen
les taxateurs culemborg
doortje culemborg
chat afspraak
praten over problemen online gratis
dynamiek tiel
anoniem chatten met hulpverleners
hulp jongeren
psycholoog tiel
gratis online hulpverlening chat