Op zoek naar anoniem chatten met hulpverleners?

anoniem chatten met hulpverleners
Online begeleiding cannabis info voor deelnemers.
Elke week is er een persoonlijk contact mogelijk via chat. Je hoeft geen ervaring te hebben met chatten. Tussendoor kunnen deelnemer en hulpverlener elkaar schriftelijke berichten toesturen via de website of via e-mail. Verder kan je anoniem met andere deelnemers contact hebben via een forum.
autolening simulatie
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Sites met forums waar je kunt chatten of e-mailen met hulpverleners of met andere jongeren. www.question-zone.nl Online Zone waar jongeren ieder probleem anoniem kunnen voorleggen. Voor jongeren met ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. www.kopstoring.nl Met informatie, verhalen van anderen, forum, e-mailen en chatten met eendeskundige en online groepscursus.
goedkoopste persoonlijke lening
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Telefonische hulpverlening en chat. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat. Vaak is er 24 per uur iemand beschikbaar. Als je echt in de put zit en niemand kan bereiken die je kent, kan zon gesprek enorm ondersteunend zijn om je door het moeilijkste moment heen te helpen. De bekendste zijn.: Awel de vroegere Kinder en Jongerentelefoon. Meer info over online hulpverlening vind je op deze site via deze link. Deze site is een initiatief van met de steun van.
tweedehands auto
CLB Chat.
Chatforum, gericht naar leerlingen, kinderen en jongeren, waar er anoniem gebabbeld/gechat kan worden met een CLB-medewerker. We leven intussen in een wereld waar sociale media niet meer weg te denken zijn uit het dagelijks leven van jongeren. Meer en meer leerlingen gaan op zoek naar hulp en gebruiken moderne communicatiemiddelen om dit te doen. Willen de CLBs zo laagdrempelig en toegankelijk mogelijk zijn voor de leerlingen, dan is de tijd meer dan rijp is om deze stap te zetten. Enkele Pilootprojecten werden positief onthaald. Hiermee willen de CLB centra tegemoet komen aan een vraag die leeft bij jongeren zoals uit het recente auditrapport bleek. In eerste instantie richt de CLBch@t zich naar leerlingen van de 3e graad. Met wie chatten de leerlingen dan?
seo google
Meer dan 4000 kinderen en jongeren chatten met CLB in 2016-2017 OVSG.
Bij 597 leerlingen werd het CLBch@t-gesprek verder gezet met een begeleiding door het CLB van de school waar de leerling zit. Leerlingen verwoorden vaak heel openlijk hun dankbaarheid na afloop van het chatgesprek: Bedankt om even te luisteren. Op het einde van elk chatgesprek kunnen bezoekers feedback geven. Meer dan van de leerlingen gaf daarbij een beoordeling van 4 of 5 sterren. CLBch@tmedewerkers benadrukken vooral dat ze online jongeren ontmoeten die in de reguliere werking niet bereikt worden. Jongeren durven op deze manier ook vragen te brengen die ze in een face-to-face gesprek niet zouden stellen. Het helpt dat ze anoniem kunnen chatten.
beste elektrische fiets
Het thema zelfmoord: je kunt nú anoniem chatten met een deskundige.
Het thema zelfmoord: je kunt nú anoniem chatten met een deskundige. 1 juni 2017 in GEZONDHEID. Gisteravond besteedden wij in onze uitzending aandacht aan het thema zelfmoord, naar aanleiding van de populaire en veelbesproken Netflix-serie 13 Reasons Why waarin de jonge hoofdpersoon Hannah zichzelf van het leven berooft. Jynthe Klaartje deelden bij Pauw in de uitzending hun eigen ervaringen met dit thema. Een van hun moeders, een docent en een psycholoog spraken mee. Wij kunnen ons voorstellen dat het gesprek thuis de nodige vragen heeft opgeroepen. Wil je meer weten over het thema zelfmoord, maak je je zorgen over iemand of heb je weleens suïcidale gedachten? De hulpverleners van 113 beantwoorden al je vragen.
Online hulp gokken, gokproblemen, gokverslaving.
Je kan anoniem beroep doen op De DrugLijn. Hoewel de naam het misschien niet doet vermoeden biedt deze hulplijn ook een service voor mensen met gokproblemen of voor mensen uit hun omgeving partners, ouders, kinderen, enz. Je kan contact opnemen met De Druglijn via telefoon, mail, chat of Skype: klik hier. Je kan steeds terecht op het gratis nummer van SOS SPELEN: 0800/35.777. Het nummer is 24/7 bereikbaar. Kansspelcommissie: bescherming van de speler. Op zoek naar hulp in je omgeving? Raadpleeg de verwijsgids op iDA Web. Tele-Onthaal 24u/24u bereikbaar om een luisterend oor te bieden op het nummer 106. Of via chat op hun website www.tele-onthaal.be. Waar kan je terecht voor hulp of advies Nederland? Stichting Korrelatie: voor hulp bij psychische en sociale problemen. Deze organisatie werkt met professionele hulpverleners.
Online hulpverlening bij psychische problemen.
Blog Groepssessies Nieuws Ervaringen van lotgenoten. Naast anoniem en online hulpverlening bij psychische problemen kun je op deze website meer nuttige onderwerpen vinden. Hieronder kun je zien wat er nog meer te vinden is op deze website op het gebied van psychische problemen. Je hebt via deze website de mogelijkheid om blogberichten te lezen van onze hulpverleners. In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen. Wij willen je vooral ook uitnodigen, om via deze blog, jouw ervaringen met deze onderwerpen met de hulpverleners te delen. Wanneer je de blogberichten wilt lezen klik je hier. Via deze website kun je online via internet met elkaar praten chatten in een groep over een thema online groepssessies.
Links Nok Nok.
Als je nood hebt om te praten kan je gratis bellen of chatten met een vrijwilliger van Tele-Onthaal. Je krijg er ook info over hulp bij jou in de buurt. Dit gebeurt helemaal anoniem. Chatten: Weekdagen van 18u tot 23u, op woensdag al vanaf 15u, zaterdag en zondag van 18u tot 22u.
Chat met een medewerker CAW.
De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk. Een chatgesprek duurt maximum 1 uur, zodat ook anderen de kans krijgen om te chatten. Indien er teveel oproepen tegelijk zijn, bestaat de kans dat we aan je vragen om het later nog eens te proberen. Vooraleer je begint te chatten, vragen we wat algemene informatie: een naam mag een schuilnaam zijn, je leeftijd, je geslacht en de regio waar je verblijft. Zo kunnen we beter een antwoord geven op je vragen, terwijl je toch anoniem kan blijven.
Omvang van onlinehulp in Vlaanderen Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
Grafiek: Percentage oproepers via chat en telefoon bij Tele-Onthaal per leeftijdscategorie. CLB-chat startte in 2016 met het aanbieden van een anoniem chathulponthaal over de onderwijsnetten in Vlaanderen heen. De eerste drie maanden werden daar 1.458 chatgesprekken gevoerd. Op korte termijn en zonder veel reclame bereikte het CLB meer jongeren via een anoniem onlinehulpaanbod.

Contacteer ons

chat met hulp
psychotherapie gorinchem
chatsite voor problemen
online chat problemen
les taxateurs culemborg
doortje culemborg
chat afspraak
praten over problemen online gratis
dynamiek tiel
anoniem chatten met hulpverleners
hulp jongeren
psycholoog tiel
gratis online hulpverlening chat