Resultaten voor online chat hulp

online chat hulp
anoniem chatten problemen! Praat met iemand online!
Praten met iemand over problemen online chat klik hier voor direct online chat. Praten met iemand over problemen online chat! Je kunt hier elke dag terecht van 7 tot 22 uur ook in de weekenden om te praten over je problemen!
computer hulp
Home De Kindertelefoon.
Ja, ik word begeleid door een hulpverlener. Ja, ik heb contact met een hulpverlener op school. Ja, er is thuis hulp voor het hele gezin. Ik niet, mijn ouder s wel. Weet ik niet. Welkom bij de chat. Wil je de chat beƫindigen?
hulp bij excel
Chatten over psychische problemen.
Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
hulp bij website maken
LiveChat is meer dan een conversatie kanaal. Hoe gebruikt u chat?
Via een link in de e-mail komt een chat venster omhoog. Zo geeft u met chat by mail extra kracht aan e-mails en een extra mogelijkheid om contact te creƫren. Lees meer over LiveChat Mail. Bent u zondagochtend 0900: live?
hulp bij website maken
Chat met Schoolformaat.
Maar online hulp bieden via een chat is wel nieuw. Daarom starten we met een proefperiode van 23 oktober 2017 tot aan de zomervakantie van 2018 om te zien hoe het werkt, of leerlingen er gebruik van maken en om het concept verder te verbeteren/aan te passen.
relatie hulp
Chat met Fier Fier.nl.
Chat met Fier: online hulp. Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad. Is er iets gebeurd tegen je wil? Is er veel ruzie thuis? Heb je fysiek of psychisch geweld meegemaakt of word je bedreigd?
hulp bij add
Chat INDIGO.
Onze medewerkers staan voor u klaar. Chatten op onze website is volledig anoniem. Mocht u het hele gesprek nog eens op uw gemak willen teruglezen? Dan kunt u de chat na afloop opslaan op uw eigen computer of een printje maken.
hulp bij computer
Crisislijn 113 zelfmoordpreventie.
Nu hulp nodig? Overleg en advies. Verontrustende inhoud op internet. Tips om te praten. Professionals en organisaties. Cijfers zelfdoding in Nederland. Werken bij 113. You are here. Als je aan zelfmoord denkt, kun je daar met onze deskundige vrijwilligers over praten via de telefoon of chat.
hulp bij website maken
A-stad.
5 vragen over het nut van live chat Sprout.
Wat is de toegevoegde waarde van live chat? Bij live chat communiceert je klant online met een echte persoon. Dat kan vanaf een website, maar ook via de meeste social media. Als bedrijf heb je contact met iemand die daar voor openstaat en beschikbaar is. Er ontstaat een natuurlijke communicatie waarbij de operator heel gericht een vraag beantwoordt. De klant voelt zich gehoord en geholpen. Hij is tevreden en heeft een positief gevoel over het bedrijf. Daarnaast biedt live chat een mogelijkheid voor cross en upsell en vergaar je er gemakkelijk klantgegevens mee. Als er persoonlijk contact is, nemen mensen eerder een advies van je aan en zijn ze sneller bereid een survey in te vullen. Wanneer zet je proactieve live chat in? Nog een stapje verder dan live chat gaat proactieve live chat. Klanten die je website bezoeken bied je, nog voordat ze er om hebben gevraagd, hulp aan.
Online hulpverlening fors toegenomen NOS.
In 2007 waren er in totaal 55.773 chat en e-mailcontacten met de organisaties van Netwerk Online Hulp. Afgelopen jaar is dit aantal contacten fors gestegen naar 181.581. Voor bijna zestig procent van de ondervraagden is anonimiteit een belangrijke reden om hulp online te zoeken.

Contacteer ons

chat met hulp
psychotherapie gorinchem
chatsite voor problemen
online chat problemen
les taxateurs culemborg
doortje culemborg
chat afspraak
praten over problemen online gratis
dynamiek tiel
anoniem chatten met hulpverleners
hulp jongeren
psycholoog tiel
gratis online hulpverlening chat