Resultaten voor praten over je problemen

praten over je problemen
Praten.
Er rust nog altijd een taboe op psychische problemen. Veel mensen durven niet over hun problemen te praten uit schaamte of uit angst gek gevonden te worden. Toch is het belangrijk om uw problemen met anderen te delen. Praten lucht op!
combimagnetron
Sensoor Chat.
Werkt de chat niet goed? Lees onder het volgende kopje gebruikerstips wat je kunt doen bij technische problemen. Chatten met onze dienst is vanuit het buitenland niet mogelijk. Informatie over hulplijnen in andere landen vind je op IFOTES. Woon je in Utrecht of Amsterdam?
horloges dames
Wat biedt Tele-Onthaal aan?
Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Soms moet je al je moed bijeen rapen voor een gesprek. Of vraag je je af of zon gesprek wel veilig is. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om te praten, houden we de drempel zo laag mogelijk.
webinar
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Een site waar je terecht kan voor rouw en verlies is www.pratenoververlies.nl Praten over verlies en rouw kan helpen om een verlies te verwerken. Maar soms is het moeilijk om over de dood van een dierbare of een ander groot verlies te praten. Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten. Op pratenoververlies.nl kun je gratis en anoniem chatten met een goed opgeleide vrijwilliger. Je kunt er je hart luchten, maar ook terecht met al je vragen en problemen rondom verlies en rouw.
uitvaart
Chat 13-18.
Meer over de regels van De Kindertelefoon vind je hier. je staat er niet alleen voor. De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op het forum.
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom.
Wat jij wilt. Op onze chat kun je chatten over diverse onderwerpen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziek zijn of problemen die je tegenkomt in je leven. De belangrijkste chatregel is respect voor elkaar.
RP / PP / Niet kunnen praten over problemen forum.fok.nl.
Op maandag 2 augustus 2010 2356: schreef Xx-Dropje-xX het volgende.: Ik wil me problemen niet hier kwijt, ik ben nieuwsgierig naar hoe jullie omgaan met je problemen. Ik denk door er over te praten maar ik persoonlijk vind dat nogal moeilijk.
Chatten met vreemden op Praatanoniem.nl!
wordt Bij Kick or Stick geloven we dat puur geluk ontstaat uit toevalligheden. Bepaal zelf hoeveel je onthult aan andere mensen en aan ons. Wij zorgen dat je er snel achterkomt of iemand leuk genoeg is om vaker te spreken.
Tips voor gesprekken Samen Sterk zonder Stigma.
Moed is besmettelijk. Als je de moed hebt om over je psychische gezondheid te praten, verlaagt dat de drempel voor anderen. Wees niet verbaasd als je openheid andere mensen aanmoedigt om ook hun verhaal te vertellen. Training Eerste hulp bij Psychische klachten.
Chatten over psychische problemen.
In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen. Wij willen je vooral ook uitnodigen, om via deze blog, jouw ervaringen met deze onderwerpen met de hulpverleners te delen. Wanneer je de blogberichten wilt lezen klik je hier. Via deze website kun je online via internet met elkaar praten chatten in een groep over een thema online groepssessies.
Waarom praten over je problemen belangrijk is.
Met psychische problemen voel je je niet normaal en val je voor jouw gevoel buiten de groep. Doordat jongeren vaak angst hebben om ergens niet bij te horen, is het extra moeilijk om over je abnormale probleem te praten. Is het in deze tijd moeilijker geworden om te praten over problemen?

Contacteer ons

chathulp
hulpchat
massage tiel
Online Chathulp
chatten met hulpverleners
huiswerkbegeleiding culemborg
bijbaan tiel
werk tiel
praten over je problemen
online praten over problemen
sport culemborg
chatten met een hulpverlener