Op zoek naar online praten over problemen?

online praten over problemen
Schooltv: Wat is de Kindertelefoon? Hulp als je wil praten over problemen.
Je kan bellen om te praten over met je problemen, dingen die je bezighouden of dingen waar je je zorgen over maakt. En dan kan het zomaar dat je een van deze mensen aan de telefoon krijgt. Marissa, met wat voor vragen kunnen kinderen bij jullie terecht?
hulp bij problemen
Praten over problemen op middelbare school levert niets op Ouders Online.
Home Forum Ouders en school Praten over problemen op middelbare school levert niets op. Praten over problemen op middelbare school levert niets op. 36 berichten / 0 nieuw. Login of registreer om te kunnen reageren. wo, 11/01/2017 1730.: Praten over problemen op middelbare school levert niets op.
online website maken
Mentaal Vitaal Voor jongeren.
Bijna alles over eten, gewicht en uiterlijk. App voor jongeren die steun willen bij hun poging om te stoppen met roken. Zelftest: Smoke alert. Test hoe jij over roken denkt! Programma: Mindfulness coach-app. Leer leven in het hier en nu! Programma: Drugs en Uitgaan. Leer meer over drugs en uitgaan. Wil je liever met iemand praten over je problemen of gevoelens? Of heb je niet genoeg aan online hulp?
ing
De Online Psycholoog Online therapie waar ook ter wereld.
Hierover kun je dus goed over praten tijdens eentherapie sessie met je online psycholoog. Aandacht voor de verschillende tijdzones. Wanneer je in het buitenland woont en werkt, is een andere tijdzone vaak van toepassing. Dit is voor onze psychologen geen enkel probleem. Onze specialisten zijn woonachtig en werkzaam in onder andere Costa Rica, Engeland, Thailand en Australië waardoor er altijd een therapie afspraak met een psycholoog gemaakt kan worden op een passend tijdstip. Thuisblijven heeft de voorkeur. Je kunt verschillende redenen hebben waarom je liever niet een reguliere praktijk bezoekt. Bijvoorbeeld omdat je kampt met emotionele problemen zoals angst, een burn-out of depressie, slecht ter been bent of een erg druk schema hebt.
mkb tankpas
Online chatten met lotgenoten en je hart luchten, welkom bij onze hulpchat.
Zoek je even een luisterend oor om even je verhaal kwijt te kunnen dan is dit de praatgroep waar dit kan.Onze chat geeft u de kans om lotgenoten te ontmoeten die bekend zijn met de aard van uw problemen.Na registratie ontvangt u een mail en als je daarna op de link klikt in de mail kunt u inloggen en daarna een keuze maken uit diverse kamers.Als je klikt op Online na inloggen zie je hoeveel chatters aanwezig zijn. De hulpchat is dag en nacht geopend.Het is niet toegestaan om meer dan 1 account aan te maken per persoon.We zijn geen datings-chat hier zijn genoeg andere mogelijkheden voor te vinden op internet.Hou de sfeer goed.We wensen je een fijne chat toe. Wat jij wilt. Op onze hulpchat kun je chatten over diverse problemen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziek zijn of problemen die je tegenkomt in je leven.
plaid donkerbruin
Online chatten over problemen 113 Zelfmoordpreventie.
Online chatten over problemen. Online chatten over problemen. Wil jij online chatten over problemen? 113 Zelfmoordpreventie is er voor iedereen die anoniem over zijn of haar zelfmoordgedachten wil praten. Dat kan telefonisch of per chat. Wil jij op dit moment chatten over je gedachten over suïcide? Chat dan met ons crisisteam rode button rechts bovenaan. Wil je liever eens overleggen met een van onze psychologen? Ook dat kan via de chat. Ben je nu niet in crisis maar wil je wel aan de slag met je gedachten aan zelfmoord? 113 biedt ook online therapie. Online praten over depressie. Wil jij graag online chatten over je problemen, depressie en zelfmoordgedachten? Dat kan bij 113 gratis en anoniem. Wij hebben ervaren psychologen in dienst die een luisterend oor bieden en met je meedenken. Je kunt altijd telefonisch, over de mail of via de chat contact met ze opnemen om te praten over je depressie en samen naar oplossingen te zoeken. Online psycholoog chat gratis. Het zou kunnen dat jullie er in het eerste gesprek achter komen dat er meer hulp nodig is.
hornbach
Als je je rot voelt Jouw GGD.nl.
Dit kan een manier zijn om met spanning/stress om te gaan, of om juist iets te voelen. In ieder geval is het een serieus teken dat het niet goed met je gaat en is het belangrijk om erover te praten. Meisjes die zich depressief voelen, trekken zich vaak terug in zichzelf, jongens zoeken eerder afleiding in feesten, drank en drugs. Flo en Tess over depressie. Blowen is een risico. Goed om te weten: mensen die blowen hebben een grote kans op het ontwikkelen van allerlei psychische klachten, zoals depressie, angstklachten, slaapstoornissen, concentratieproblemen, psychose. Omgekeerd kan iemand met psychische klachten gaan blowen om zichzelf beter te voelen zelfmedicatie. Dit lijkt op de korte termijn te helpen, maar leidt op de langere termijn tot veel meer psychische problemen.
Eetkamerstoel
Hulp advies Sense.info.
/" Home Voor al je vragen over seks. Liefde en relaties. Verliefdheid en versieren. Lesbisch, homo, bi, hetero? Cultuur en geloof. Praten over seks. De eerste keer. Seks, alcohol en drugs. Seks voor geld. Seks en internet. Flirten via internet.
online website maken
Chat met Fier online hulp Fier.nl.
Het kan zijn dat je genoeg hebt aan een paar chatgesprekken waarin je informatie en tips krijgt. Soms is er meer nodig. Bij sommige klachten of problemen kunnen we online behandeling adviseren. Lees hier alles over de hulp die we jou kunnen bieden vanuit Chat met Fier. Liever iemand bellen? Wil je liever bellen? Je kunt ons 24/7 bereiken op 088 20 80 000. Dat kan anoniem. Je kunt ons ook mailen.: Fier biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die nare dingen hebben meegemaakt en die daardoor vaak problemen hebben thuis, in het contact met vrienden, in relaties, op school of werk. Kijk hier met welke hulpvragen je onder andere bij Fier terecht kunt en welke hulp wij bieden. Ook als jouw vraag hier niet bij staat, kun je altijd chatten, bellen of mailen voor hulp en advies.
seo tools
Praten over emoties: hoe, wat en waarom? Psychologie Vandaag.
Skip to primary sidebar. Kenniscentrum en Online Praktijk. Praten over emoties: hoe, wat en waarom? You are here: Home / Zelf doen / praten / Praten over emoties: hoe, wat en waarom? Foto via Pixabay. 21 mei 2018 // by Linda Mulders.
mok bedrukken
Telefonische en online hulplijnen voor mensen met psychische nood Rechten in de zorg Informatiepunt dwang in de zorg.
Er zijn verschillende telefonische en online hulpdiensten. Deze telefoonlijnen zijn niet altijd gratis; op de website van de hulpdiensten vindt u hier meer informatie over. Voor cliënten in de GGZ. Sensoor 0900-0767: voor als u problemen hebt, u eenzaam voelt of uw hart wilt luchten. De lijn wordt bemenst door getrainde vrijwilligers. U kunt ook mailen of chatten. Sensoor is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Stichting Korrelatie 0900-1450: voor hulp bij psychische en sociale problemen. Deze organisatie werkt met professionele hulpverleners, zoals maatschappelijk werkers, psychologen en pedagogen. Depressielijn 0900 6120909: voor vragen over psychische problemen en de geestelijke gezondheidszorg. U kunt hier praten met ervaringsdeskundigen.
ashwagandha kopen

Contacteer ons

chathulp
hulpchat
massage tiel
Online Chathulp
chatten met hulpverleners
huiswerkbegeleiding culemborg
bijbaan tiel
werk tiel
praten over je problemen
online praten over problemen
sport culemborg
chatten met een hulpverlener