Meer resultaten voor chatten met hulpverleners

chatten met hulpverleners
BalieAntwerpen LIVE.
Je kan bellen, mailen of chatten met een hulpverlener. Telefoon: 078 150 300. Je kan binnenlopen in een wijk of regioteam in je buurt. Voor een aantal situaties hebben we een gespecialiseerd aanbod. Mensen in een crisissituatie kunnen na 16u bellen naar 0800 259 22.
domotelec.fr
Chat met hulpverleners voor hulp.
Met onze deskundig en professionele hulpverleners kun jij anoniem chatten voor hulp, raad, tips, adviezen of online therapie bij psychische problemen. Je kunt bij onderstaande hulpverleners ook, in overleg, een afspraak maken voor hulpverlening en therapie bij psychische problemen bij hun eigen praktijk aan huis.
B2B Marketing Forum
Warme stad Waar kan je terecht?
Kapucijnenvoer 35, 3000 Leuven. Heel wat hulpverleners werken op zelfstandige basis. Denk aan psychologen, psychiaters of therapeuten. Het voordeel is dat je meestal snel bij hen terecht kan. Het nadeel is dat hun dienstverlening duurder is dan in bijvoorbeeld een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg. Bij Awel kan je met al je vragen of problemen terecht. Hun hulp is gratis en anoniem. Ze luisteren naar je verhaal of zoeken een antwoord op je vraag. Je kan hen zo bereiken.: Chatten: elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 18u tot 22u, behalve op feestdagen.
schimmelspray
Hulp en info over soa's' en hiv seksualiteit.be.
Het Instituut voor Tropische Geneeskunde heeft een aparte site boordevol informatie in verband met de nodige reisadviezen en vaccinaties per land. Levenmethiv.be is een website van Sensoa met informatie over alles wat met hiv te maken heeft, zowel gericht tot mensen met hiv als tot hulpverleners. De website Mannenseks.be van Sensoa richt zich tot mannen die seks hebben met mannen MSM, en biedt informatie over veilig vrijen en gezonde seks. Ghapro en Pasop hebben samen een uitgebreide website rond soa's' en seksuele gezondheid. De site is gericht naar sekswerkers, maar ook heel wat mensen die niet in de prostitutie werken kunnen er terecht voor informatie. Op de website Geestelijkgezondvlaanderen.be vind je alle informatie over waar je terechtkunt met geestelijke gezondheids of verwerkingsproblemen. Op de site van de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie VVS vind je een seksuoloog in je buurt. Heb je het moeilijk en wil je er met iemand over praten? Dan kun je anoniem je verhaal kwijt bij Tele-Onthaal, op het nummer 106 24/7. Elke avond is er ook de mogelijkheid om te chatten op woensdagnamiddag al vanaf 15u.
https://www.sunproof.nl/folie/pricacyfolie-en-de-voordelen-ervan
Online hulpverlening voor jongeren Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Je vindt er objectieve informatie, een forum met onderwerpen waarop jongeren kunnen reageren en er is elke avond de mogelijkheid om te chatten. Op twee of drie avonden per week kan dit met een psycholoog, op andere dagen alleen met andere jongeren.
Effectief communiceren Moeten hulpverleners chatten of praten? Tekstblad.
Effectief communiceren Moeten hulpverleners chatten of praten? Door Wyke Stommel. Online hulpverlening en e-health worden gezien als veelbelovende middelen om gezondheids en preventiekosten te beperken en informatie en zorg beter af te stemmen op burgers en patiënten. Tevredenheidsonderzoek laat zien dat de ervaringen van de gebruikers over het algemeen positief zijn. Een van de veel toegepaste vormen van online hulp is een één-op-één chatgesprek met een hulpverlener.
chathulp Onlinehulp-Vlaanderen.
2011 Methodiek online hulpverlening voor schoolmaatschappelijk werk. Rotterdam: Hogeschool Inholland. Dit hoofdstuk gaat met veel concrete voorbeelden in op de verschillende stappen in chathulp met nadruk op oplossingsgericht werken. De casussen gaan over schoolmaatschappelijk werk en dus over chatten tussen hulpverleners en jongeren.
Livechat Online Hulpverlening Tiel CJG Tiel: Info voor jongeren.
Wil je wat weten over een gezonde leefstijl? Via de chat kom je er meer van te weten. Chatten met hulpverleners en deelname aan forumdiscussies. Informatie over seksualiteit, seksuele gezondheid, verliefdheid en relaties. Via de website kun je een anonieme, gratis afspraak voor een persoonlijk gesprek.
Dringend hulp nodig? Stuvoplus Brussel.
Telefonische en online hulpverlening. Gratis chatten tijdens blok/ examens tss 18u en 23u. 0800 13 14 4. 106 Gratis, 24/7. Bellen 24/7 en chatten dagelijks tussen 19u en 21u30. Info over drank, drugs, pillen en gokken. 078 15 10 20.
Hulp bij opvoedingsproblemen Gids voor Gezinnen.
Kind Gezin organiseert de Centra voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning CKG. Ouders van kinderen tot 12 jaar die tijdelijk moeilijkheden hebben met de opvoeding omwille van een bepaalde leef of arbeidssituatie, kunnen beroep doen op deze dienstverlening. Je wordt thuis, als gezin, begeleid door een hulpverlener.
Telefonische en online hulplijnen.
Ken je me nog? Verhalen van mensen met NAH die hun leven weer oppakken. Kopzorgen na een hersentrauma. Een boek voor patiënt, familie en hulpverlener. Whiplash: oorzaak, pijn en achtergronden. Leven met een hoofdprobleem neuropsychologische gevolgen van een niet-aangeboren hersenletsel.

Contacteer ons

chathulp
hulpchat
massage tiel
Online Chathulp
chatten met hulpverleners
huiswerkbegeleiding culemborg
bijbaan tiel
werk tiel
praten over je problemen
online praten over problemen
sport culemborg
chatten met een hulpverlener