Zoeken naar chatten met hulpverleners

chatten met hulpverleners
Home De Kindertelefoon.
Chatten of bellen. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger. Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen.
http://www.tenerifeonline.be/te-koop.html
Online begeleiding cannabis info voor deelnemers.
Bekijk de demo van het programma. Je krijgt een vaste hulpverlener toegewezen. Elke week is er een persoonlijk contact mogelijk via chat. Je hoeft geen ervaring te hebben met chatten. Tussendoor kunnen deelnemer en hulpverlener elkaar schriftelijke berichten toesturen via de website of via e-mail.
website laten maken
Chat met Fier Fier.nl.
Hoe werkt de chat. Je kunt inloggen met een naam en een wachtwoord. Dit hoeft niet je eigen naam te zijn. Chatten kan anoniem! Als je bent aangemeld, kun je chatten met onze hulpverleners. Je kunt je verhaal delen of vragen stellen.
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008561/Seo.aspx
Chatten met hulpverleners over liefdesproblemen Psycholoog.net.
Jongeren kunnen op www.hulpmix.nl chatten met hulpverleners over problemen in de liefde. Hier zitten hulpverleners klaar om te luisteren en om advies te geven aan jongeren die juist niet gelukkig zijn in de liefde. De hulp is gratis en anoniem.
SEO
Chatten over psychische problemen.
Onder leiding van één van onze hulpverleners kun je samen met anderen praten chatten over een thema. Een groot voordeel van deze online groepssessies met een thema is dat je kunt meegroeien met anderen in de groep en de steun die je aan elkaar hebt.
lening
Depressiehulp info online zelfhulp en begeleiding.
De gesprekken bij je hulpverlener kan je aanvullen met een online programma. Vraag dit na bij je hulpverlener. Je kan er kosteloos thuis mee aan de slag. Het effect van de begeleiding zal vergroten omdat je zelf meer in handen neemt.
kastanjehout
Chatten Hulp Online Oost.
Als dit echter niet voldoende is of je wil graag deskundig advies kun je ook contact opnemen met deskundige hulpverleners. Dit kan fysiek, maar soms kan een chatgesprek ook erg prettig zijn. Chatten kan een fijne manier zijn om in gesprek te gaan.
Online hulpverlening voor jongeren Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Je vindt er objectieve informatie, een forum met onderwerpen waarop jongeren kunnen reageren en er is elke avond de mogelijkheid om te chatten. Op twee of drie avonden per week kan dit met een psycholoog, op andere dagen alleen met andere jongeren.
BalieAntwerpen LIVE.
Je kan bellen, mailen of chatten met een hulpverlener. Telefoon: 078 150 300. Je kan binnenlopen in een wijk of regioteam in je buurt. Voor een aantal situaties hebben we een gespecialiseerd aanbod. Mensen in een crisissituatie kunnen na 16u bellen naar 0800 259 22.
Chat gesloten of bezet? Zelfmoord 1813.
Zorg er ook voor dat de nooddiensten of andere hulpverleners makkelijk bij jou kunnen geraken als het nodig is en sluit jezelf dus niet op. Think Life is een online zelfhulpcursus die je zelfstandig kan doorlopen en die je helpt beter te leren omgaan met je zelfmoordgedachten. De gratis cursus is opgebouwd uit zes stappen die anoniem en in eigen tempo doorlopen kunnen worden. BackUp is een gratis mobiele applicatie die houvast wil bieden bij zelfdodingsgedachten. De app bevat verschillende tools die je kunnen helpen een crisis te overbruggen of een volgende crisis te voorkomen. Ook als je er wil zijn voor iemand anders kan je met BackUp aan de slag. On Track Again. On Track Again is een mobiele applicatie die jongeren opnieuw op weg helpt na een zelfmoordpoging. Met de gratis app kan je onder meer een eigen hulpkit maken en een dagboek bijhouden. Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, verhaal of probleem. Chatten kan er elke dag met uitzondering van zon en feestdagen tussen 18u en 22u.
VCLB Leuven.
samenwerking school CLB. organisatie van de multidisciplinaire werking. basis en secundair onderwijs. omgaan met zorgvragen in het basisonderwijs. elke leerling heeft een dossier. klachten over de werking. 2013 VCLB Leuven Karel van Lotharingenstraat 5, 3000 Leuven info@vclbleuven.be 016 28 24 00 beheer.

Contacteer ons

chathulp
hulpchat
massage tiel
Online Chathulp
chatten met hulpverleners
huiswerkbegeleiding culemborg
bijbaan tiel
werk tiel
praten over je problemen
online praten over problemen
sport culemborg
chatten met een hulpverlener