Zoeken naar chatten met een hulpverlener

chatten met een hulpverlener
Chathulp Online tools voor de jeugdprofessional.
De hulpverleners hebben een geaccrediteerde opleiding gevolgd of zijn lid van een beroepsvereniging. Thema's: internaliserende problemen depressie, angsten, suïcide etc. Uitgever/ontwikkelaar: Online hulpverlening Nederland. Bezoek de website Chathulp. jongeren 12 jaar. informatie webpagina's' / online brochures lezen. chatten met een hulpverlener evt.
wasserenthärter.de
Links Nok Nok.
Chatten: maandag, woensdag en donderdag van 18.30u tot 21.30u. Inloggen kan via www.holebifoon.be. Fit in je hoofd. NokNok is een website gericht op jongeren van 12 tot 16 jaar. Ben jij ouder dan 16 jaar? Neem dan een kijkje op www.fitinjehoofd.be! TEJO is een organisatie van een groep jeugdtherapeuten in Vlaanderen. Ben je tussen 10 en 20 jaar en zit je ergens mee waarover je wil praten, dan kan je daar, in vertrouwen en GRATIS langsgaan. Tijdens je gesprek met de therapeut kan je vertellen, of tekenen, of wat je kwijt wilt. Check www.tejo.be voor het dichtstbijzijnde TEJO-huis bij jou in de buurt. Word je seksueel lastig gevallen? Word je gedwongen seksuele dingen te doen? Ken je iemand met zon probleem? Bij het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling kan je hierover anoniem, vertrouwelijk en gratis praten met een hulpverlener.
zwergenmoebel.de
Blauwe Maan.
Ben je niet in staat om het te stoppen? Of vermoed je dat iemand in je omgeving seksueel misbruikt wordt? Zoek dan hulp! Neem contact op met Blauwe Maan. Ook Zorg en Veiligheidshuis, Zedenpolitie en maatschappelijk werk kunnen je helpen.
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008567/Seo/Company.aspx
Chat met hulpverleners voor hulp.
Met onze deskundig en professionele hulpverleners kun jij anoniem chatten voor hulp, raad, tips, adviezen of online therapie bij psychische problemen. Je kunt bij onderstaande hulpverleners ook, in overleg, een afspraak maken voor hulpverlening en therapie bij psychische problemen bij hun eigen praktijk aan huis.
hogeschool ranking
Nu praat ik erover Vertrouwenscentrum Kindermishandeling.
Op het gratis nummer 106 van Tele-Onthaal kan je daarvoor 24uur op 24 terecht bij een vrijwilliger. Online contact nemen om anoniem te chatten met een vrijwilliger kan ook alle dagen van de week: op www.tele-onthaal.be vind je wanneer en hoe.
Online begeleiding cannabis info voor deelnemers.
Bekijk de demo van het programma. Je krijgt een vaste hulpverlener toegewezen. Elke week is er een persoonlijk contact mogelijk via chat. Je hoeft geen ervaring te hebben met chatten. Tussendoor kunnen deelnemer en hulpverlener elkaar schriftelijke berichten toesturen via de website of via e-mail.
Binnenkort kan je chatten met de nooddiensten via app 112 Brussel Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Binnenkort kan je chatten met de nooddiensten via app 112. 10/03/2017 om 1729: door adm Bron: BELGA Print Corrigeer. Binnen twee weken wordt de app 112 gelanceerd, die het onder meer mogelijk maakt de hulpdiensten te bereiken via chat.
Chatten handig voor de hulpvrager, lastig voor de hulpverlener.
Wet Langdurige Zorg. Chatten handig voor de hulpvrager, lastig voor de hulpverlener. 27 augustus 2015 Een chatgesprek verloopt voor een hulpverlener aanzienlijk moeizamer dan een telefonisch gesprek: de communicatie via chat is minder duidelijk en voorspelbaar. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van taalwetenschapper Wyke Stommel van de Radboud Universiteit, samen met Hedwig te Molder Wageningen Universiteit en Universiteit Twente.
Chatten met hulpverleners.
Web Chat Consult. Hieronder vind je een selectie van de beste mensen die je kunnen verderhelpen. Iedereen wordt grondig gescreend zodat hij/zij je op een optimale manier kunnen helpen. Samen met jou lossen we je problemen beetje bij beetje op.
CLBch@t.
Je kan je verhaal vertellen, een vraag stellen, of samen met je chatbegeleider bekijken wat je zou willen bereiken, en hoe je dat kan aanpakken. De CLB-medewerker chat enkel met jou. Een chatgesprek duurt maximum 45 minuten, zodat ook andere leerlingen en ouders een kans krijgen om te chatten.
Vrijwilliger chathulpverlening Siriz.
Vrijwilliger telefonische hulpverlener. Vrijwilliger avonddienst bij De Regentes in Gouda. Home / Help mee / Als vrijwilliger / Vrijwilliger chathulpverlening. In 2012 is Siriz begonnen met chatten via de website. Meisjes en vrouwen die hulp nodig hebben, biedt Siriz de mogelijkheid om te chatten met een chathulpverlener.

Contacteer ons

chathulp
hulpchat
massage tiel
Online Chathulp
chatten met hulpverleners
huiswerkbegeleiding culemborg
bijbaan tiel
werk tiel
praten over je problemen
online praten over problemen
sport culemborg
chatten met een hulpverlener