Op zoek naar chatten met een hulpverlener?

chatten met een hulpverlener
BalieAntwerpen LIVE.
Je kan bellen, mailen of chatten met een hulpverlener. Telefoon: 078 150 300. Je kan binnenlopen in een wijk of regioteam in je buurt. Voor een aantal situaties hebben we een gespecialiseerd aanbod. Mensen in een crisissituatie kunnen na 16u bellen naar 0800 259 22.
SEO
Blauwe Maan.
Ben je niet in staat om het te stoppen? Of vermoed je dat iemand in je omgeving seksueel misbruikt wordt? Zoek dan hulp! Neem contact op met Blauwe Maan. Ook Zorg en Veiligheidshuis, Zedenpolitie en maatschappelijk werk kunnen je helpen.
visitenkartengröße
Links Nok Nok.
Chatten: maandag, woensdag en donderdag van 18.30u tot 21.30u. Inloggen kan via www.holebifoon.be. Fit in je hoofd. NokNok is een website gericht op jongeren van 12 tot 16 jaar. Ben jij ouder dan 16 jaar? Neem dan een kijkje op www.fitinjehoofd.be! TEJO is een organisatie van een groep jeugdtherapeuten in Vlaanderen. Ben je tussen 10 en 20 jaar en zit je ergens mee waarover je wil praten, dan kan je daar, in vertrouwen en GRATIS langsgaan. Tijdens je gesprek met de therapeut kan je vertellen, of tekenen, of wat je kwijt wilt. Check www.tejo.be voor het dichtstbijzijnde TEJO-huis bij jou in de buurt. Word je seksueel lastig gevallen? Word je gedwongen seksuele dingen te doen? Ken je iemand met zon probleem? Bij het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling kan je hierover anoniem, vertrouwelijk en gratis praten met een hulpverlener. Maandag en dinsdag van 18u30 tot 21u30. Donderdag van 19u tot 22u. Heeft een van jouw ouders psychische problemen of een verslaving? Je maakt je misschien zorgen over hem/haar, maar het is belangrijk dat je ook goed voor jezelf zorgt.
Phishing
Chat en hulplijn verlagen drempel voor meldingen kindermishandeling Jeugdhulp.
Aangezien jongeren zelf niet altijd gemakkelijk de weg naar hulpverlening vinden, bieden de centra als antwoord hierop chat aan. Op nupraatikerover.be kunnen kinderen en jongeren met een team van vijf mensen chatten, van half zeven tot tien uur s avonds.
calculatiebureau schilderwerk
Chathulp Online tools voor de jeugdprofessional.
De hulpverleners hebben een geaccrediteerde opleiding gevolgd of zijn lid van een beroepsvereniging. Thema's: internaliserende problemen depressie, angsten, suïcide etc. Uitgever/ontwikkelaar: Online hulpverlening Nederland. Bezoek de website Chathulp. jongeren 12 jaar. informatie webpagina's' / online brochures lezen. chatten met een hulpverlener evt.
Keyboost Nederland
chathulp.
Daarom wordt er nu ook online hulpverlening aangeboden via chat, met de bedoeling de drempel te verlagen voor de minderjarigen zelf. Consulenten van Child Focus kunnen dan met hulpvragers bekijken waar en hoe ze bijstand kunnen vinden in hun nabije omgeving en eventueel een klacht kunnen indienen.
SEO Page Optimizer Nederland
Hoe het werkt Help ff.
Wat we doen. Hoe het werkt. Help ff is een initiatief van. Wat we doen. Hoe het werkt. Zit je ergens mee? Chat er anoniem over! Hoe het werkt. Via de chat kun je direct een vraag stellen aan een hulpverlener. Als we online zijn, kun je direct met een medewerker chatten.
dakwerken Gent
Chatten is niet altijd handig U-Today.
03 / 09 / 2015 Maaike Platvoet. Hulpverlening via chat kost meer moeite dan via de telefoon, omdat de interactie tussen hulpverlener en hulpvrager wezenlijk anders verloopt. Dat blijkt uit onderzoek van UT-prof Hedwig te Molder en Radboud-onderzoeker Wyke Stommel. Photo by: Freeimages.com Jakub Krechowicz. Steeds meer bedrijven en instanties werken met de mogelijkheid tot chatten via hun websites, maar we weten eigenlijk niet hoe dat anders werkt dan een telefoongesprek.
tradeshopping.nl
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Centrum voor Leerlingenbegeleiding CLB. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg CGG. Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis PAAZ. Andere vormen van hulpverlening. Telefonische hulpverlening en chat. Zelfhulpgroepen en lotgenotencontact. Zorg op maat. Klachten of vragen? De ombudspersoon is er voor jou. Zelf iets doen voor anderen? Waarom niet als vrijwilliger? Psychiater, psycholoog of therapeut. Hoe te behandelen? Telefonische hulpverlening en chat. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat. Vaak is er 24 per uur iemand beschikbaar. Als je echt in de put zit en niemand kan bereiken die je kent, kan zon gesprek enorm ondersteunend zijn om je door het moeilijkste moment heen te helpen. De bekendste zijn.: Awel de vroegere Kinder en Jongerentelefoon. Meer info over online hulpverlening vind je op deze site via deze link. Deze site is een initiatief van met de steun van.
slotenmaker amsterdam
Tele-Onthaal.
Elk gesprek is anoniem en gratis. Hier luistert iemand naar je. Bel 106 24u op 24 en 7d op 7. Liever een gesprek via chat? Chat elke avond en woens-en zondagnamiddag. Wil jij luisteren? Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Soms moet je al je moed bijeen rapen voor een gesprek. Of vraag je je af of zon gesprek wel veilig is. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om te praten, houden we de drempel zo laag mogelijk. Dag en nacht. Kleine en grote zorgen. Bellen en chatten. De laatste jaren veel tegenslag gekend. Ik ben gescheiden. Ik ben mijn werk kwijt. Man, 59 jaar, telefoon. Soms bel ik naar Tele-Onthaal als ik last krijg van mijn gedachten.Ik kan het dan eens allemaal van mij afpraten. Man, 56 jaar, telefoon. Het klikt niet met mijn directrice.
tankpas
Chatten en Chatbegeleiding Hulp Online Den Haag.
Aan de slag. Chatten en Chatbegeleiding. Kom op het chatspreekuur! Maandag: 1300-1500: 1900-2100.: Dinsdag: 1300-1500: 1900-2100.: Donderdag: 1300-1500: 1900-2100.: Uitgezonderd feestdagen, dan is er geen chatspreekuur. De eerstvolgende werkdag kun je weer terecht. Tijdens een chat heb je direct online contact met een hulpverlener en kun je jouw probleem voorleggen.
trapleuning touw praxis

Contacteer ons

chathulp
hulpchat
massage tiel
Online Chathulp
chatten met hulpverleners
huiswerkbegeleiding culemborg
bijbaan tiel
werk tiel
praten over je problemen
online praten over problemen
sport culemborg
chatten met een hulpverlener