Resultaten voor jongeren chat

jongeren chat
Home De Kindertelefoon.
Chatten of bellen. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger. Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen.
kind met autisme forum
Chat SamariuM.
Vragen, tips en opmerkingen over de chat kan je mailen naar de operators. Je kan makkelijk chatten via de webchat van SamariuM. Hiervoor hoef je niks te installeren. Deze is te vinden op de samarium site onder het kopje Chat en dan webchat.
jongeren hulp
Het mysterie van de chatboxen! Child Focus.
Als je vijf minuten met iemand chat, is dat nog geen vriend. Als je kind wil afspreken met iemand die men op een chatsite heeft ontmoet, zorg er dan voor dat het er niet alleen naartoe gaat en dat het die persoon ontmoet op een drukke openbare plaats.
speed
Livechat Online Hulpverlening Tiel CJG Tiel: Info voor jongeren.
Via de chat kom je er meer van te weten. Chatten met hulpverleners en deelname aan forumdiscussies. Informatie over seksualiteit, seksuele gezondheid, verliefdheid en relaties. Via de website kun je een anonieme, gratis afspraak voor een persoonlijk gesprek. online platform voor jongeren van 12 tot 25 jaar die te maken hebben met huiselijk geweld.
linkbuilding kosten
Veilige en gratis chatbox zonder registratie, kom chatten op de chat! Tjat.nl.
Als gast heb je in onze chatbox chat bijna dezelfde mogelijkheden als geregistreerde leden. Tjat.nl heeft voor iedereen wel een chatroom. Zo zijn er speciale chatrooms voor jongeren en volwassenen dus ook voor een spannende chat kan je bij Tjat.nl terrecht.
jobs
Jongeren 020 Veilig Thuis.
Bel of chat met de Kindertelefoon: 0800-0432 jonger dan 18 jaar. Bel met Veilig Thuis: 0800-2000. Chat met jouwggd.nl. Neem contact op met de politie: 112. Praat erover met iemand van jouw leeftijd of een volwassene. Bel met Veilig Thuis.
internationale verhuisbedrijven
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
SEO
Blackchatstorm.nl Blind Of Slechtziend.
Je bent hier: Home / Blindsupport Computer en internethulp voor VIPS / Chatten / Blackchatstorm.nl. Blackchatstorm.nl Chat gerund door blinde en slechtziende jongeren. Voor iedereen die in chatten geïnteresseerd is er nu de Blackchatstorm.nl. Deze chatcommunity is de eerste chat die gerund word door blinde en slechtziende.
https://60days.nl/
TURKSE JONGEREN ONTDEKKEN SMS-CHAT OP TELETEXT SBS 6.
in gesprek met. TURKSE JONGEREN ONTDEKKEN SMS-CHAT OP TELETEXT SBS 6. Turkse jongeren kunnen sinds kort met elkaar chatten op pagina 671 van SBS 6 teletext. De Turkse chat verloopt niet via een spraak-babbelbox of een Internet-koppeling maar via de SMS-functionaliteit van de mobiele telefoon.
Krediet Lening
Chat met een medewerker CAW.
Chat met een medewerker. Onze chatroom is open van maandag tot en met vrijdag van 13u tot 17u. De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk. Een chatgesprek duurt maximum 1 uur, zodat ook anderen de kans krijgen om te chatten.
dames handschoenen
hulp voor jongeren via telefoon of web VCLB Leuven.
Hulp voor jongeren via telefoon of web. Anonieme hulp voor jongeren via telefoon, chatroom, vragenplatform, forum. algemene informatie en advies. CLBchat: anoniem chatten met een CLB-medewerker maaandag, dinsdag en donderdag 17-21 u, woensdag 14-21 u www.jac.be/chat chatten kan elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag van 13-19 u. www.awel.be info, chat, forum of telefoon 102 www.jongereningids.be www.kinderrechtswinkel.be www.noknok.be 12-16 jaar of www.fitinjehoofd.be 16jaar informatie en opdrachten om je goed in je vel te voelen.
geld lenen kbc

Contacteer ons

chathulp
hulpchat
massage tiel
Online Chathulp
chatten met hulpverleners
huiswerkbegeleiding culemborg
bijbaan tiel
werk tiel
praten over je problemen
online praten over problemen
sport culemborg
chatten met een hulpverlener