Meer resultaten voor jongeren chat

jongeren chat
Reactieformulier sense.info.
dating site voor jongeren
Chat met een medewerker CAW.
Chat met een medewerker. Onze chatroom is open van maandag tot en met vrijdag van 13u tot 17u. De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk. Een chatgesprek duurt maximum 1 uur, zodat ook anderen de kans krijgen om te chatten.
chat psychische problemen
Jongeren Veilig Thuis Kennemerland.
Bel of chat met de Kindertelefoon: 0800-0432 jonger dan 18 jaar. Bel met Veilig Thuis: 0800-2000. Neem contact op met de politie: 112. Praat erover met iemand van jouw leeftijd of een volwassene. Bel met Veilig Thuis. Bel of chat met de Kindertelefoon.
kind met autisme forum
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates.
Natuurlijk of je met een man of vrouw wilt chatten, maar ook de gewenste leeftijd. Dat brengt het hele proces natuurlijk in een stroomversnelling. Je chat meteen met iemand waarmee je in principe mee op date zult willen. Scoor een date door te chatten.
airbnb amsterdam
Home.
Kom dan naar een meeting bij jou in de buurt. Alles over meetings. JongOut is voor en door jongeren opgezet. COC Nederland ondersteunt deze jongeren met het mogelijk maken van deze website en het begeleiden van de vrijwilligers bij onze JongOut meetings.
loodgieter ridderkerk
Kick or Stick.
nilfisk
Kinderchat, veilig chatten, homepage.
gegevens te vragen of te geven in de publieke chat. Ongewenste website links, afbeeldingen of filmpjes door te sturen. Te pesten/kwetsen van mede-chatters. Overmatig gebruik van hoofdletters/caps Dit komt over als schreeuwen. Reclame te maken voor eigen doeleinden Vragen/Problemen? In de chat zijn er vaak operatoren te vinden.
Jongeren NedKAD.
PratenOnline maakt dan een afspraak met jou en een online-medewerker voor een chat. Ben je niet zwaar down of niet zo heel erg angstig, maar voel je je toch niet lekker of zit je ergens mee? Op PratenOnline vind je adressen van hulpverleningsinstellingen, links naar informatie, een forum en tips om te lezen en te kijken. Online steunpunt voor jongeren die een gezinslid hebben met psychische problemen of een verslaving.
Chat met Fier Fier.nl.
Bij sommige klachten of problemen kunnen we online behandeling adviseren. Lees hier alles over de hulp die we jou kunnen bieden vanuit Chat met Fier. Liever iemand bellen? Wil je liever bellen? Je kunt ons 24/7 bereiken op 088 20 80 000. Dat kan anoniem. Je kunt ons ook mailen.: Fier biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die nare dingen hebben meegemaakt en die daardoor vaak problemen hebben thuis, in het contact met vrienden, in relaties, op school of werk.
Home De Kindertelefoon.
Chatten of bellen. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger. Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen.
Livechat Online Hulpverlening Tiel CJG Tiel: Info voor jongeren.
Via de chat kom je er meer van te weten. Chatten met hulpverleners en deelname aan forumdiscussies. Informatie over seksualiteit, seksuele gezondheid, verliefdheid en relaties. Via de website kun je een anonieme, gratis afspraak voor een persoonlijk gesprek. online platform voor jongeren van 12 tot 25 jaar die te maken hebben met huiselijk geweld.

Contacteer ons

chathulp
hulpchat
massage tiel
Online Chathulp
chatten met hulpverleners
huiswerkbegeleiding culemborg
bijbaan tiel
werk tiel
praten over je problemen
online praten over problemen
sport culemborg
chatten met een hulpverlener