Meer resultaten voor yoga tiel

yoga tiel
Startpunt voor kwaliteitsyoga Vereniging Yogadocenten Nederland.
Ergens, midden de jaren 90 kwam ik met yoga in aanraking en was meteen onder de indruk van de effecten. Zo kwam ik dan redelijk snel bij de Bihar Yoga/Satyananda Yoga terecht. In deze stijl van yoga ben ik opgeleid.
vouwgordijnen goedkoop
mama baby yoga in Etten Leur bij Yoga het zonnetje.
Mama baby yoga In de mama baby yoga is er extra aandacht voor de bekkenbodem, buik, rug, schouder en nekspieren omdat deze spieren vaak teveel belast zijn door de zwangerschap en door het optillen en het dragen van je kindje.
schoonheidssalon groningen
Avri Samen werken aan een schoon Rivierenland.
Volg ons ook op. Copyright 2016 Avri. Avri is een samenwerkingsverband van de gemeenten Buren, Culemborg, Geldermalsen, Neder-Betuwe, Lingewaal, Maasdriel, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel. Ontwerp en technische realisatie: Netcreators. Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden.
Praktijkmanagement
Yoga Natural Flow CJG Tiel.
Tevens verbetert het je bloedsomloop en stofwisseling. Yogastudio Natural Flow geeft lessen in yoga, kinder en tiener yoga en yoga en run. Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met Linda van Wessum. Weet u niet of yoga wat is voor u, kom dan vrijblijvend een kennismakingsles volgen.
social media marketing
Yoga Studio C Home.
Naar een zachte vorm van yoga? Naar ontspanning na een dag hard werken op kantoor. Naar een manier om hoofdpijnklachten te verlichten? Yoga waarbij de aandacht ligt op ademhaling? Yoga gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten?
wasmachine
Kinder yoga, Weerbaarheid, Drama, Meditatie, Hatha Yoga, Kerk-Avezaath, Tiel.
prince 2 practitioner
Massage Therapeut Tiel Holistic Fitness Therapy.
Het is mijn missie om jou te laten zien hoe jij je lichaam kunt helpen om sterk en gezond te blijven en om je te leren hoe je pijn kunt voorkomen in je nek, rug en je hele systeem van botten en spieren.
zonnebril bedrukken
Home.
Voor mij is yoga een innerlijke dans waarbij het gaat om één worden, één zijn. Op deze site vind je alle informatie over de verschillende lessen die Yoga in Wijk Culemborg verzorgt zoals: Zwangerschapsyoga, Yoga voor Moeders, Yoga in de boomgaard en Babymassage.
ToonHermansHuisTiel. Verwendag 6 juni.
THHT heeft een nauwe band met de eerste-en tweedelijns zorg in de regio en staat op dinsdagmiddag in het Rivierenland Ziekenhuis Tiel bij de ingang met informatie. Het dekkingsgebied van THHT is de Betuwe en de gemeente West Maas en Waal.
Studio YourBalance Yoga Online.
Er is een ruim aanbod aan verschillende groepslessen per week. Wij bieden lessen in: Klassiek Pilates, Barre Workout, Aerial Swing Yoga, Power Yoga, Easy Flow Yoga, Restorative Yin Yoga, Stoel Yoga, Dynamische Hatha Yoga, Yoga Nidra, Yoga Aplomb, Dru Yoga, Yin Yoga, Meditatie, Yoga voor MannenKinderyoga, Zwangerschapsyoga en Yoga met je Baby. Naast de wekelijkse groepslessen kun je bij ons ook terecht voor diverse Massages en Personal Training. Burgemeester Meslaan 85. 06-380 35 101 E-mail. Bekijk andere yogascholen in de buurt van: Tiel.
Training: Mindfulness en Levenskunst, 8 avonden Ophemert bij Tiel Springest.
Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. Gemiddeld cijfer voor Mindfulness en Levenskunst, 8 avonden Ophemert bij Tiel. Gebaseerd op 1 ervaring Lees alle ervaringen chevron_right.

Contacteer ons

psychiater gorinchem
online psycholoog chat
chat voor hulp
online hulpverlening chat
chatten met hulpverlener
psycholoog online chat
chatten met psycholoog
chatten over je problemen
hulp chat online
psychische hulp chat
psycholoog chat
yoga tiel
anoniem chat psycholoog