Zoeken naar psychische hulp chat

psychische hulp chat
Psychiatrienet.
Bovendien richt Psychisch Werk graag de aandacht op psychische gezondheid en positieve psychologie. Het Trimbos-instituut biedt preventieve trainingen en cursussen om verminderd functioneren en ziekte ten gevolge van werkstress tegen te gaan. Behandeling van psychisch trauma via internet door middel van schrijfopdrachten. Website van de afdeling Klinische Psychologie van de Universiteit van Amsterdam voor geïnteresseerden en cliënten. De aanpak is geëvalueerd en lijkt vruchten af te werpen. Stichting en zorgaanbieder die via verschillende media hulp biedt bij een burn-out, bijvoorbeeld via de telefoon, mail, Skype of via een persoonlijk gesprek.
computer hulp
Mentaal Vitaal Hulp Instanties.
Met hulp van de bedrijfsarts kun je voorkomen dat gezondheidsproblemen erger worden of dat je langer uit je werk moet verzuimen. Ook helpt de bedrijfsarts bij het terugkomen op je werk als je ziek bent geweest. Coaching en Counselling. Bij lichte problemen of als je meer inzicht wilt krijgen in je eigen gedrag en mogelijkheden kun je terecht bij een coach of counsellor. Het onderscheid tussen deze twee is niet altijd duidelijk te zien en er is een grote overlap. Maar grofweg heeft counselling een iets meer therapeutisch karakter dan coaching. Cursussen en Trainingen. De meeste instellingen voor geestelijke gezondheidszorg GGZ bieden voorlichting, groepscursussen en trainingen voor mensen met lichte psychische klachten, en hun familieleden of partners. Je kunt vaak snel aan de slag in je eigen omgeving. Zo voorkom je dat je problemen erger worden en krijg je weer grip op je leven. MIND Korrelatie is voor iedereen beschikbaar voor hulpverlening ook on-line en advies op het terrein van zorg en welzijn.Iedereen kan bij Korrelatie terecht via telefoon, e-mail, Whatsapp of chat met vragen over alle denkbare onderwerpen.
hulp bij website maken
Kan metacommunicatie helpen om communicatieproblemen binnen de chathulpverlening op te lossen? Tekstblad.
Het effect daarvan is in chat potentieel groter dan face-to-face omdat het zo gemakkelijk voor de cliënt is om niet te reageren of uit te loggen. Zo kan metacommunicatie de kwetsbare want vluchtige therapeutische relatie tussen medewerker en cliënt negatief beïnvloeden en de cliënt wegjagen van de service en dus van potentiële hulp. Daarom lijkt het aan te bevelen dat medewerkers de aard van de service verduidelijken of de verantwoordelijkheid nemen voor communicatieproblemen, zelfs als er goede redenen zijn om de cliënt op zijn/haar verantwoordelijkheid te wijzen. Het onderzoek waaruit dit artikel voortvloeit is financieel mede mogelijk gemaakt door het Fonds Psychische Gezondheid te Amersfoort.
hulp bij website maken
Hulp nodig bij pesten? Praat of chat hier dan over Stop Pesten NU.
Wij bieden anonieme, professionele, psychische en psychosociale hulp. MIND Korrelatie geeft individueel advies en hulp aan iedereen die hierom vraagt. Dit kan telefonisch en online. Bij MIND Korrelatie werken psychologen en maatschappelijk werkers. We luisteren, adviseren en verwijzen zo nodig door naar passende hulp. Als je gepest wordt is het niet gemakkelijk hierover te praten. Het is ook moeilijk om toe te zien als een dierbare gepest wordt, een kind, partner of ouder maar ook als deze zelf pest. Neem gerust contact op met MIND Korrelatie. Wij bieden u hulp en advies, toegespitst op uw persoonlijke situatie. U kunt bellen, mailen of chatten. Tel: 0900 1450 maandag t/m vrijdag 0900: 1800: 015, p/m. Chat met een hulpverlener maandag t/m vrijdag 0900: 1730.:
crisisdienst ggz
Hulp OverKop.
Chat anoniem via de chatknop op www.zelfmoord1813.be, elke dag, van 19 tot 21.30 uur. Mail anoniem via de mailknop op www.zelfmoord1813.be, elke dag, 24 op 24 uur. Je krijgt binnen 5 dagen antwoord. Projecten die via Rode Neuzen Dag een duwtje in de rug kregen om jou te helpen. Speak up, speak out. CGGZ Ieper-Roeselare-Veurne zet in op het vroegtijdig detecteren van psychische problemen bij jongeren uit de derde graad van het secundair onderwijs. Biezebeize wil de brug leggen tussen buitengewoon en gewoon onderwijs. Zo kunnen ook kinderen van andere scholen deelnemen aan de atelierwerking en psychotherapie die het buitengewoon onderwijs aanbiedt. Verdraai de wereld. Verdraai-de wereld is een kortfilm die samen met leerlingen wordt gemaakt rond jongeren met psychische problemen. Interactieve stadsgame rond de sociale kaart. Deze interactieve stadsgame wil jongeren met sociale of emotionele problemen op een speelse manier de weg wijzen naar de bestaande hulp.
hulp bij website maken
Ongewenst zwanger? Chat nu! De Groene Amsterdammer.
De organisatie die je kunt benaderen als je onbedoeld zwanger bent, Siriz, biedt geen neutrale hulpverlening. Die komt voort uit het christelijke anti-abortusstandpunt. Sinds 2013 loopt de overheidssubsidie voor Siriz op. Evert de Vos, Imme Widdershoven en Quinten Wyns beeld Milo.
excel hulp
Chatten over psychische problemen.
Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
hulp bij add
Nu chatten.
hypotheek hulp ouders
Hulplijn Amsterdam.
Gesprekken per jaar. Jaar actief in Amsterdam. Hulplijn Amsterdam is een professioneel werkende vrijwilligersorganisatie. Al meer dan 50 jaar staan onze vrijwilligers dag en nacht klaar voor een vertrouwelijk gesprek met iedereen die contact met ons zoekt. Aanmeldformulier nieuwe vrijwilligers.
Hulplijnen NedKAD.
Er is op deze website ook een mogelijkheid om te chatten. Korrelatie verleent hulp bij psychische en sociale problemen zowel telefonisch als via internet. De telefonische hulpdienst: T 0900 1450 30 cent pm op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Websites speciaal voor kinderen en jongeren.
Voor jongeren die een ouder hebben met psychische problemen of een verslaving. Als je aan zelfmoord denkt, somber of depressief bent. Advies en counselling, e-mail en chat-therapie, spreekuur. Anoniem en gratis. Veel informatie en verhalen, documentaire over onzichtbare eetstoornissen en chat mogelijkheid. Centrum voor sexuele gezondheid. Voor vragen over soa, zwangerschap, anticonceptie en sexualiteit. Telefoon, mail, chat of een persoonlijk gesprek. Jongeren vinden op deze site alle informatie over homo, lesbisch, bi en transgender zijn. Voor informatie over hulp kun je op deze website terecht.

Contacteer ons

psychiater gorinchem
online psycholoog chat
chat voor hulp
online hulpverlening chat
chatten met hulpverlener
psycholoog online chat
chatten met psycholoog
chatten over je problemen
hulp chat online
psychische hulp chat
psycholoog chat
yoga tiel
anoniem chat psycholoog