Op zoek naar psychische hulp chat?

psychische hulp chat
Chat met Fier Fier.nl.
Home / Chat met Fier. Chat met Fier. Chat met Fier: online hulp. Heb je iets naars meegemaakt? Is er iets gebeurd tegen je wil? Is er veel ruzie thuis? Heb je geweld meegemaakt of wordt je bedreigd? Of maak je je zorgen over iemand uit je omgeving?
geestelijke hulp
Psycholoog op afstand Online therapie waar ook ter wereld.
Online psychische hulp van Borne tot Hongkong. Gz-psycholoog Niek Rosens is deze maand begonnen met het aanbieden van online psychische hulp via Skype, chat en mail. Doordat de therapie via internet verloopt maakt het niet uit of de cliënt zich in Borne of Hongkong bevindt.
psychische hulp
Chathulp.nu en hulpverlening.nu slaan brug tussen hulpverleners en mensen in psychische nood. MedicalFacts.nl.
De meeste hulp werd geboden aan mensen met vragen over: zelfmoord, scheiden, seksueel misbruik, eenzaamheid, relatieproblemen, verslaving, maar ook aan rouw en verlies, depressiviteit, mishandeling of angsten. Chathulp.nu en hulpverlening.nu hebben echter geen actieve rol in het aanbieden van hulpverleninginterventies. Zij verzorgen echter en alleen de belangrijke schakel tussen de mensen in psychische nood en professionele hulpverleners. Deze schakel tussen mensen in psychische nood en de professionele hulpverleners, is een grote groep getrainde vrijwilligers die dagelijks actief aanwezig is op de online hulpverlening. Deze vrijwilligers zijn speciaal getraind om goed te kunnen luisteren en psychische problemen te kunnen herkennen. De taak van deze vrijwilligers is een luisterend oor bieden en de mensen in psychische nood te verwijzen naar professionele hulpverleners. Inmiddels geven steeds meer hulpverleners aan gebruik te willen maken van chathulp.nu en hulpverlening.nu. Voor de professionele hulpverleners en de mensen in psychische nood zijn aparte en beveiligde spreekkamers aangemaakt. In de spreekkamers kunnen de hulpverleners naast chat ook gebruik maken van ondersteunende middelen zoals een webcam en microfoon.
apple hulp
Chatten over psychische problemen.
Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
airbnb hulp
Sensoor Chat.
Dag en nacht een luisterend oor. Ik zoek hulp. Meer: Ik zoek hulp. Meer: Ik zoek hulp. Sensoor Telefoon Sensoor e-mail Sensoor Chat Ervaringen. Chatten is een fijne manier om je hart te luchten. Je kunt rustig je woorden kiezen.
psychische klachten
Ik zoek christelijke hulp Stichting Schuilplaats.
Zoekt u hulp bij problemen in uw familie? Bent u op zoek naar hulp bij huwelijks of relatieproblemen? Wilt u hulp bij rouwverwerking? Zoekt u hulp bij de opvoeding? Bent u op zoek naar hulp bij identiteitsproblemen? Zoekt u hulp bij psychosociale problemen?
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Tijd om normaal te doen over psychische problemen. Het leven gaat door. Kinderen en jongeren. Op de werkvloer. Wat met je omgeving? Waar kan je terecht? In jouw regio. Centrum voor Algemeen Welzijnswerk CAW. Centrum voor Leerlingenbegeleiding CLB. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg CGG. Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis PAAZ. Andere vormen van hulpverlening. Telefonische hulpverlening en chat.
Psychische hulp via internet Gezondheidsnet.
De hulpverleners van 113online zijn dag en nacht bereikbaar via e-mail, chat of telefoon. De organisatie bestaat uit psychologen en psychiaters en werkt onder meer samen met het Fonds Psychische Gezondheid en met de vrijwilligersorganisatie Stichting Ex6. Door laagdrempelige hulp te bieden via internet hopen de medewerkers zelfbeschadigend gedrag en zelfmoord te voorkomen.
Waar vind ik hulp bij psychische problemen? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Hiermee krijgt u hulp bij uw psychische problemen via internet. Een combinatie van gesprekken en e-health.U krijgt dan gesprekken met bijvoorbeeld een psycholoog of psychotherapeut en een internetbehandeling. De gespecialiseerde GGZ is bedoeld voor patiënten met zware, ingewikkelde psychische aandoeningen.
Chat Over ons.
Meer hulp Meldknop.nl. Zoek op de website. Ben je tussen de 8 en 18 jaar oud? Dan kun je chatten met iemand van De Kindertelefoon. Je kunt met ons chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat anoniem en in vertrouwen met ons.
Korrelatie.
Fonds Psychische Gezondheid biedt een anonieme hulplijn aan via Korrelatie. Psychologen en maatschappelijk werkers geven antwoord op persoonlijke vragen en bieden hulp en advies. U kunt contact opnemen door te bellen, mailen of chatten. Bellen naar 0900 1450. U kunt bellen op werkdagen van 9.00 18.00 uur 15 cpm. Om u goed te woord te kunnen staan, vragen wij u een mailformulier in te vullen. Mailen is gratis. Uw vraag wordt binnen vijf werkdagen per e-mail beantwoord. U kunt chatten op werkdagen van 9.00 17.30 uur. Chatten is gratis. Als u klikt, opent er een nieuw scherm. U start de chatsessie met de button Start chat rechtsonder.

Contacteer ons

psychiater gorinchem
online psycholoog chat
chat voor hulp
online hulpverlening chat
chatten met hulpverlener
psycholoog online chat
chatten met psycholoog
chatten over je problemen
hulp chat online
psychische hulp chat
psycholoog chat
yoga tiel
anoniem chat psycholoog