Op zoek naar psychische hulp chat?

psychische hulp chat
Chathulp.nu en hulpverlening.nu slaan brug tussen hulpverleners en mensen in psychische nood. MedicalFacts.nl.
De meeste hulp werd geboden aan mensen met vragen over: zelfmoord, scheiden, seksueel misbruik, eenzaamheid, relatieproblemen, verslaving, maar ook aan rouw en verlies, depressiviteit, mishandeling of angsten. Chathulp.nu en hulpverlening.nu hebben echter geen actieve rol in het aanbieden van hulpverleninginterventies. Zij verzorgen echter en alleen de belangrijke schakel tussen de mensen in psychische nood en professionele hulpverleners. Deze schakel tussen mensen in psychische nood en de professionele hulpverleners, is een grote groep getrainde vrijwilligers die dagelijks actief aanwezig is op de online hulpverlening. Deze vrijwilligers zijn speciaal getraind om goed te kunnen luisteren en psychische problemen te kunnen herkennen. De taak van deze vrijwilligers is een luisterend oor bieden en de mensen in psychische nood te verwijzen naar professionele hulpverleners. Inmiddels geven steeds meer hulpverleners aan gebruik te willen maken van chathulp.nu en hulpverlening.nu. Voor de professionele hulpverleners en de mensen in psychische nood zijn aparte en beveiligde spreekkamers aangemaakt. In de spreekkamers kunnen de hulpverleners naast chat ook gebruik maken van ondersteunende middelen zoals een webcam en microfoon.
computer hulp
Hulplijnen, hulp via telefoon of internet. voor diverse problemen en vragen.
met anderen delen hoe het met je gaat en wat je bezig houdt.; jouw ervaringen delen en leren van de ervaringen van anderen. Korrelatie verleent hulp bij psychische en sociale problemen zowel telefonisch als via internet. Telefoonnummer: 0900 1450 30 cent pm.
hulp bij website maken
Chatten over psychische problemen.
Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
hulp bij website maken
Sensoor Chat.
Dag en nacht een luisterend oor. Ik zoek hulp. Meer: Ik zoek hulp. Meer: Ik zoek hulp. Sensoor Telefoon Sensoor e-mail Sensoor Chat Ervaringen. Chatten is een fijne manier om je hart te luchten. Je kunt rustig je woorden kiezen.
apple hulp
Chat Hulp Amsterdam De Regenboog Groep.
Je kunt bij ons je verhaal kwijt of vragen om informatie en advies. Chat Hulp Amsterdam is op maandag en dinsdagavond door de week elke avond online voor een chatgesprek van 19.00 tot 22.00 uur. De chat is anoniem en vertrouwelijk, je kunt dus ook chatten over onderwerpen die je niet met iedereen kan delen. Een groot deel van de vrijwilligers is lotgenoot of ervaringsdeskundige daarmee is de drempel om gevoelige onderwerpen te bespreken zo laag mogelijk gemaakt. We steunen mensen die de aansluiting met hun omgeving zijn kwijtgeraakt, door eenzaamheid en sociale, psychische of verslavingsproblemen.
airbnb hulp
Psychische hulp via internet Gezondheidsnet.
De hulpverleners van 113online zijn dag en nacht bereikbaar via e-mail, chat of telefoon. De organisatie bestaat uit psychologen en psychiaters en werkt onder meer samen met het Fonds Psychische Gezondheid en met de vrijwilligersorganisatie Stichting Ex6. Door laagdrempelige hulp te bieden via internet hopen de medewerkers zelfbeschadigend gedrag en zelfmoord te voorkomen.
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Algemene vragen of hulp in regio. Mail met een deskundige. Een dipdeskundige geeft jongeren die in een dip zitten per mail advies. Je kunt maximaal 8 keer mailen en krijgt binnen 5 werkdagen antwoordantwoord. Klik op Dip Mail. Informatie over depressie. Bij het Nederlands Jeugd Instituut vind je goede informatie over depressie en angst via de links Depressie en Angst en stemmingsproblemen. www.webzorg.nl over alcohol en depressie. Sites met forums waar je kunt chatten of e-mailen met hulpverleners of met andere jongeren. www.question-zone.nl Online Zone waar jongeren ieder probleem anoniem kunnen voorleggen. Voor jongeren met ouders met psychische en/of verslavingsproblemen.
Chat Telefonische Hulpdienst Utrecht.
Je kunt bij onze Chathulpdienst terecht voor een luisterend oog, contact, iemand die aandacht heeft voor jou. Of je je nu eenzaam voelt, ruzie hebt met een vriendin of familielid of worstelt met psychische problemen: de chatvrijwilligers luisteren. Je kunt over ieder onderwerp chatten: seksueel geweld, misbruik, anorexia, zelfbeschadiging of gedachten aan zelfmoord. Moeilijkheden op school, verliefdheid, een behaald succes of homoseksualiteit. Angst, zorgen, problemen alles is bij ons bespreekbaar. Misschien valt het tegen je weg te vinden in je nieuwe studentenleven, of misschien loop je tegen problemen aan bij de opvoeding van je kinderen: het kan allemaal. De vrijwilligers lezen je verhaal, stellen vragen, denken met je mee ze zijn er voor je. Kom gerust chatten! De chats zijn anoniem en vertrouwelijk. De Chathulpdienst Utrecht is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 23.00 uur. Chatgesprekken zullen worden aangenomen tot 20 minuten vóór sluitingstijd. De hulp via de chat is gratis.
Chatten met ervaringsdeskundige nu mogelijk op welke werkdag bij Lentis.
Met ingang van vandaag is het mogelijk om elke werkdag tussen 14.30 en 17.30 uur te chatten met een opgeleide ervaringsdeskundige. Dat is iemand die uit eigen ervaring weet hoe het is om een psychische aandoening te hebben omdat hij of zij hulp heeft gehad van Lentis. Bepaalde ziekte-ervaringen hebben ervaringsdeskundigen zelf doorleefd en regelmatig zelfs overwonnen. Zo kunnen ze goed aangeven wat mogelijk kan helpen of juist kan tegenwerken als je rondloopt met psychische problemen. Waarover kun je chatten. Dat is divers. We noemen een paar voorbeelden.: Verlies van een dierbaar iemand. Het omgaan met stemmingswisselingen. Tips om weer aan het werk te gaan of naar school. Ook familie en vrienden van een patiënt kunnen met een ervaringsdeskundige chatten. Dat kan ook als je je zorgen maakt over iemand. Hoe gaat chatten in zijn werk? Dat doe je door op de blauwe knop te drukken Chat met een ervaringsdeskundige.
Chathulp De Meern Telefonische Hulpdienst Utrecht.
Misschien heb je moeite je staande te houden in de wereld om je heen omdat je worstelt met psychische problemen, of misschien wil je gewoon even wat kwijt over een ruzie met je ouders of je buren: het kan allemaal. De vrijwilligers lezen je verhaal, denken met je mee, stellen vragen ze zijn er voor je. Log gerust in! De chats zijn anoniem en vertrouwelijk. Onze vaste openingstijden zijn.: dinsdag van 20.00 tot 23.00 uur. donderdag van 20.00 tot 23.00 uur. Chatgesprekken zullen worden aangenomen tot een kwartier vóór sluitingstijd. De hulp via de chat is gratis.
Dag en nacht psychische hulp changinghealthcare.nl.
Heb je last van een depressie, eetstoornissen, eenzaamheid, angsten, een burn-out, neiging tot zelfmoord, rouw, verslaving of andere psychische problemen, dan kun je online anoniem terecht voor hulp bij hulpverlening.nu. Een website die hulp mogelijk maakt door contact te leggen met hulpverleners, lotgenoten en vrijwilligers. Heb je psychische problemen en wil je je hart luchten, dan kan dat via hulpverlening.nu. Door een speciaal ontwikkelt programma is het mogelijk om veilig en discreet te chatten met hulpverleners, vrijwilligers of lotgenoten over uiteenlopende psychische problemen. Behalve chat is het ook mogelijk om via video webcam of audio microfoon contact te hebben zonder dat je daarvoor iets op je computer moet installeren.

Contacteer ons

psychiater gorinchem
online psycholoog chat
chat voor hulp
online hulpverlening chat
chatten met hulpverlener
psycholoog online chat
chatten met psycholoog
chatten over je problemen
hulp chat online
psychische hulp chat
psycholoog chat
yoga tiel
anoniem chat psycholoog