Meer resultaten voor psychische hulp chat

psychische hulp chat
Bij wie kun je je verhaal kwijt, wie kan je helpen? Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
Kopstoring.nl is een website voor jongeren van 16-26 jaar van ouders met psychische of verslavingsproblematiek. Er is een cursus, mogelijkheid tot chatten, tips en informatie, en nog veel meer. Bellen of chatten met 113 Zelfmoordpreventie. 113 is het online platform voor zelfmoordpreventie. Heb je gedachten aan zelfmoord en direct hulp nodig?
hulp bij add
Online chat.
Heb je je aangemeld maar ben je niet aan de beurt geweest dan mag je je uiteraard dezelfde dag opnieuw aanmelden. Heb je al wel een gesprek met ES gehad dan vragen we je om je dezelfde dag niet opnieuw aan te melden op de chat.
hulp bij website maken
Websites speciaal voor kinderen en jongeren.
Forum en mogelijkheid voor chat afspraak. Voor jongeren die een ouder hebben met psychische problemen of een verslaving. Als je aan zelfmoord denkt, somber of depressief bent. Advies en counselling, e-mail en chat-therapie, spreekuur. Anoniem en gratis. Veel informatie en verhalen, documentaire over onzichtbare eetstoornissen en chat mogelijkheid. Centrum voor sexuele gezondheid. Voor vragen over soa, zwangerschap, anticonceptie en sexualiteit. Telefoon, mail, chat of een persoonlijk gesprek. Jongeren vinden op deze site alle informatie over homo, lesbisch, bi en transgender zijn. Voor informatie over hulp kun je op deze website terecht.
computer hulp
Chatten over psychische problemen.
Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
computer hulp
Chat Hulp Amsterdam De Regenboog Groep.
Je kunt bij ons je verhaal kwijt of vragen om informatie en advies. Chat Hulp Amsterdam is op maandag en dinsdagavond door de week elke avond online voor een chatgesprek van 19.00 tot 22.00 uur. De chat is anoniem en vertrouwelijk, je kunt dus ook chatten over onderwerpen die je niet met iedereen kan delen. Een groot deel van de vrijwilligers is lotgenoot of ervaringsdeskundige daarmee is de drempel om gevoelige onderwerpen te bespreken zo laag mogelijk gemaakt. We steunen mensen die de aansluiting met hun omgeving zijn kwijtgeraakt, door eenzaamheid en sociale, psychische of verslavingsproblemen.
excel hulp
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Algemene vragen of hulp in regio. Mail met een deskundige. Een dipdeskundige geeft jongeren die in een dip zitten per mail advies. Je kunt maximaal 8 keer mailen en krijgt binnen 5 werkdagen antwoordantwoord. Klik op Dip Mail. Informatie over depressie. Bij het Nederlands Jeugd Instituut vind je goede informatie over depressie en angst via de links Depressie en Angst en stemmingsproblemen. www.webzorg.nl over alcohol en depressie. Sites met forums waar je kunt chatten of e-mailen met hulpverleners of met andere jongeren. www.question-zone.nl Online Zone waar jongeren ieder probleem anoniem kunnen voorleggen. Voor jongeren met ouders met psychische en/of verslavingsproblemen.
hulp bij website maken
Nood" aan chathulp bij psychische problemen is groot" Psycho Nina HLN.
Dat zijn er 34 procent meer dan in 2010. Dat meldt de anonieme hulplijn, die vaststelt dat de" nood aan chathulp bij psychische problemen heel groot is, luidt het. Tien jaar geleden startte Tele-Onthaal West-Vlaanderen als eerste welzijnsorganisatie in Vlaanderen met een chataanbod. Sindsdien stijgt de vraag naar hulp via chat jaarlijks en liepen er al 22.453 chatoproepen binnen.
hulp bij website maken
Hulp OverKop.
Chat anoniem via de chatknop op www.zelfmoord1813.be, elke dag, van 19 tot 21.30 uur. Mail anoniem via de mailknop op www.zelfmoord1813.be, elke dag, 24 op 24 uur. Je krijgt binnen 5 dagen antwoord. Projecten die via Rode Neuzen Dag een duwtje in de rug kregen om jou te helpen. Speak up, speak out. CGGZ Ieper-Roeselare-Veurne zet in op het vroegtijdig detecteren van psychische problemen bij jongeren uit de derde graad van het secundair onderwijs. Biezebeize wil de brug leggen tussen buitengewoon en gewoon onderwijs. Zo kunnen ook kinderen van andere scholen deelnemen aan de atelierwerking en psychotherapie die het buitengewoon onderwijs aanbiedt. Verdraai de wereld. Verdraai-de wereld is een kortfilm die samen met leerlingen wordt gemaakt rond jongeren met psychische problemen. Interactieve stadsgame rond de sociale kaart. Deze interactieve stadsgame wil jongeren met sociale of emotionele problemen op een speelse manier de weg wijzen naar de bestaande hulp.
crisisdienst ggz
Nu chatten.
relatie hulp
Telefonische en online hulplijnen voor mensen met psychische nood Rechten in de zorg Informatiepunt dwang in de zorg.
Sensoor is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Stichting Korrelatie 0900-1450: voor hulp bij psychische en sociale problemen. Deze organisatie werkt met professionele hulpverleners, zoals maatschappelijk werkers, psychologen en pedagogen. Depressielijn 0900 6120909: voor vragen over psychische problemen en de geestelijke gezondheidszorg.
Post-HBO cursus Maak de klik chathulpverlening Fontys.
Hoe leg je op een sensitieve manier contact met hulpvragers via een onpersoonlijk medium als chat? In deze cursus leer je empatisch en professioneel te reageren op uiteenlopende hulpvragen, door middel van een kortdurend chatgesprek 20-40 minuten. De online training Maak de klik leert je tekstueel in te gaan op allerlei soorten hulpvragen. Je leert welke typen vragen worden gesteld, en welke hulp je vervolgens kunt bieden.

Contacteer ons

psychiater gorinchem
online psycholoog chat
chat voor hulp
online hulpverlening chat
chatten met hulpverlener
psycholoog online chat
chatten met psycholoog
chatten over je problemen
hulp chat online
psychische hulp chat
psycholoog chat
yoga tiel
anoniem chat psycholoog