Meer resultaten voor online hulpverlening chat

online hulpverlening chat
Computerhulp aan huis, zonder voorrijkosten!
Dat doen we persoonlijk en met alle aandacht, juist omdat het om technische hulp gaat. Wil je dus geholpen worden met het sneller maken van je computer, repareren van je Macbook, ontwerpen van jouw website of het hoger brengen van je webshop in Google?
hulpverlening
Ivy Online: Online therapeutische hulp door een coach / psycholoog via chat / Skype en cursussen. Ook Media coaching Ivy Online biedt goedkoop cursussen aan. Altijd en overal bereikbaar. U krijgt een
IVY ONLINE HULP: BURN-OUT PANIEK PLANNEN ANGSTEN FAALANGST MINDFULNESS CONCENTRATIE ZELFBEELD SLAPEN PIEKEREN RELATIES UITSTELGEDRAG SOMBERHEID GEZONDHEID BOOSHEID STUDIEWERK MEDIACOACHING STRESS EENZAAMHEID. START DIRECT IN DE WINKEL. Persoonlijk anoniem e-mail, chat, Facetime of Skype contact met een psycholoog die jou gaat helpen.
praktijkmanager
Dag en nacht psychische hulp changinghealthcare.nl.
Behalve dat je zelf je moment van hulp kunt bepalen, kun je gewoon vanaf elke locatie hulp krijgen en hoef je nergens naartoe te reizen. Dat scheelt in de kosten. Online hulpverlening is goedkoper dan reguliere hulpverlening of therapie en toch deskundig, veilig en discreet.
Score
Zin en onzin van online hulp in de orthopedagogiek.
Ook proberen we veelgestelde vragen te beantwoorden. We maken gebruik van de term online hulpverlening als het gaat om online therapie in de breedste zin van het woord dus ook psychologische hulpverlening en relatietherapie. Online opvoedingsondersteuning heeft betrekking op de opvoeding, het welzijn van het kind en de relatie tussen ouder en kind. Wat is online opvoedingsondersteuning? Online opvoedingsondersteuning vindt plaats via de chat of de e-mail.
loungebank
Online dienstverlening vergroot zelfredzaamheid Movisie.
Hulpvragers voeren gemakkelijker de regie over het hulpverleningsproces. Welke competenties zijn belangrijk bij online hulpverlening? De online hulpverlener moet bij chat en e-mailhulpverlening kunnen omgaan met het ontbreken van non-verbale communicatie en de paradoxale snelheid en traagheid van het medium.
online website maken
Op weg naar effectieve schuldhulp: Anoniem chatten over geld.
Sterker: we hopen juist dat jongeren bij ons terecht komen voordat de boel escaleert. Anoniem voelt veilig. Humanitas had al de nodige ervaring opgedaan met online hulpverlening. Via bijvoorbeeld de site www.hetluisterendoog.nl komen veel mensen die kampen met eenzaamheid terecht bij een vrijwilliger van Humanitas.
lettertype
Home De Kindertelefoon.
Chatten of bellen. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger. Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen.
zonnebril bedrukken
Chatten over psychische problemen.
Onder leiding van één van onze hulpverleners kun je samen met anderen praten chatten over een thema. Een groot voordeel van deze online groepssessies met een thema is dat je kunt meegroeien met anderen in de groep en de steun die je aan elkaar hebt.
dozen kopen
Homepage.
maandag tot en met vrijdag van 900: tot 1800.: Bel met een hulpverlener. ma t/m vr 0900: 1800: Nu bereikbaar. Chat met een hulpverlener. ma t/m vr 0900: 1730: Nu bereikbaar. WhatsApp met een hulpverlener. 06 13 86 38 03.
chathulp Onlinehulp-Vlaanderen.
2011 Chathulpvorming binnen het OnlineHulpUitwisselingsPlatform. In dit onderzoeksrapport worden zowel inhoud als aanpak van basis en voortgezette vorming rond chathulpverlening van Vlaamse welzijnswerkorganisaties geanalyseerd. 2011 Advisering en hulpverlening via de chat. In Fransen, J. 2011 Methodiek online hulpverlening voor schoolmaatschappelijk werk.
Chat met Fier Fier.nl.
Chat met Fier: online hulp. Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad. Is er iets gebeurd tegen je wil? Is er veel ruzie thuis? Heb je fysiek of psychisch geweld meegemaakt of word je bedreigd?
Post-HBO cursus Maak de klik chathulpverlening Fontys.
omgaan met de beperkingen van chathulp. Deze online cursus is bedoeld voor aanbieders van eerstelijns hulpverlening via chat op hbo-niveau met weinig of geen ervaring in chathulpverlening. Dit kunnen professionals en vrijwilligers zijn vanuit allerlei expertises: pedagogiek, social work, toegepaste psychologie, verpleegkunde, maatschappelijk werk etc.

Contacteer ons

psychiater gorinchem
online psycholoog chat
chat voor hulp
online hulpverlening chat
chatten met hulpverlener
psycholoog online chat
chatten met psycholoog
chatten over je problemen
hulp chat online
psychische hulp chat
psycholoog chat
yoga tiel
anoniem chat psycholoog