Op zoek naar chatten over je problemen?

chatten over je problemen
chatten - Chat met leden die online zijn.
Ik zoek een. Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb de privacy policy gelezen. Dating voor actieve. Stuur persoonlijke berichten. Chat met leden die online zijn. Praat mee op Things2Share. Speel de online quiz met andere leden.
Meteen je verhaal kwijt.
Dan kun je bellen of chatten met verschillende speciale hulplijnen. Je kan 24 uur per dag terecht bij de Luisterlijn voor een gesprek van mens tot mens: 0900-0767 5 cent p/m. Het kan gaan over verdriet, verlies, zorgen of eenzaamheid.
hulp psychische problemen
Home De Kindertelefoon.
Chatten of bellen. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger. Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Lees onze huisregels Meer over privacy.
GRATIS je eigen website maken
Contact opnemen Officiƫle Apple Support.
Apple Online Store Help. Informatie over een bestelling die u hebt geplaatst in de Apple Online Store, is te vinden op de pagina Bestelstatus. Lees informatie over de krachtige toegankelijkheidsfuncties van uw Apple apparaten en waar u hulp kunt krijgen.
vouwgordijnen goedkoop
praat anoniem over je problemen.
Dit haalt vaak veel struikelblokken weg. Het is daarom voor veel jongeren een uitkomst om op deze manier met onbekende over hun problemen te praten. Dit kan bijvoorbeeld zijn over verliefdheid, pesten of andere zaken waar je in het leven mee te maken kunt krijgen. Je praat makkelijker. Je praat veel makkelijker, want je weet toch niet wie de ander is. Er bestaan zelfs websites die helemaal hierop gericht zijn. Voor veel mensen kan het helpen even je hart te luchten bij een ander. Eventjes een luisterend oor, we houden er allemaal wel van. Wanneer je het moeilijk vindt om over bepaalde dingen te praten of je wilt gewoon af en toe eens lekker je hart luchten kan chatten met vreemden dus een uitkomst voor je zijn.
INTERnetACTIVITIES
Chat met Fier Fier.nl.
Lees meer over Chat met Fier o.a. anoniem chatten of delen van jouw gegevens en online behandeling. Welke hulp kun je verwachten? We gaan met je in gesprek en afhankelijk van jouw situatie bieden wij de hulp die jij nodig hebt. Het kan zijn dat je genoeg hebt aan een paar chatgesprekken waarin je informatie en tips krijgt. Soms is er meer nodig. Bij sommige klachten of problemen kunnen we online behandeling adviseren.
beste vaatwasser
Problemen thuis Jouw GGD.nl.
Je kunt gelukkig wel over deze problemen praten. Vertel je verhaal aan iemand de je vertrouwt, zoals een familielid of een vertrouwenspersoon op school. Je kunt ook anoniem praten met bijvoorbeeld de Kindertelefoon 0800-0432 of met Veilig Thuis 0800-2000. Deze info is goed! De info waar dit groene keurmerk bij staat, is betrouwbaar! Contact jouw GGD arts. Wij beantwoorden jouw vragen graag zo snel mogelijk. Stel je vraag direct via chat of stuur ons een mail. Direct contact via chat.
muggen
chatten over problemen.
Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Lees onze huisregels Meer over privacy. anoniem chatten over problemen. chatten met psycholoog gratis.
zonnebril bedrukken
Als jullie over deze dingen niet kunnen praten, zit jullie relatie misschien niet goed.
Iedereen heeft ze en soms is het enige wat er moet gebeuren om weer zen te worden even met iemand over praten. Als hij je problemen maar gek vindt kan dat ervoor zorgen dat je ze juist niet met hem gaat delen.
Waar kan ik terecht met vragen of problemen over thuis? Kinderrechten.
Je kan ook chatten op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 18u tot 22u. Het Centrum voor Leerlingenbegeleiding. In het schoolreglement, je agenda of op de website van je school staat bij welk centrum voor leerlingenbegeleiding CLB jij terecht kan. Je kan het ook zelf opzoeken op www.ond.vlaanderen.be/clb. Wil je zelf meer lezen over problemen thuis.:
Hulp zoeken bij psychische problemen Het Sociaalplein.
Is er meer nodig? Uw huisarts weet het beste welke mogelijkheden er voor u zijn. Hij kan u ook doorverwijzen naar de GGz. Wilt u niet met uw huisarts over uw problemen praten, dan kunt u zich ook rechtstreeks wenden tot een psycholoog.
Jongeren praten moeilijk over hun problemen Mens en Gezondheid: Kinderen.
Gedrag en problemen. Aan het gedrag kan meestal herkent worden dat jongeren niet lekker in hun vel zitten. Te denken valt aan afvallen, langduriger dan normaal uit huis zijn, wisselende vrienden, hoog uitgave patroon van geld, zich terug trekken op de kamer, vroegtijdig of extreem alcohol of drugsgebruik. Hierbij moet worden opgemerkt dat ouders het vaak te laat signaleren of er te makkelijk over denken. Ook moet onderscheid gemaakt worden tussen gedrag wat bij de pubertijd hoort en gedrag wat afwijkend is. Dit kan op verschillende manieren. Een eerste stap is tijd nemen. Maak van je woning bijvoorbeeld een inloopspreekuur op een vast tijdstip.

Contacteer ons

psychiater gorinchem
online psycholoog chat
chat voor hulp
online hulpverlening chat
chatten met hulpverlener
psycholoog online chat
chatten met psycholoog
chatten over je problemen
hulp chat online
psychische hulp chat
psycholoog chat
yoga tiel
anoniem chat psycholoog