Op zoek naar chatten over je problemen?

chatten over je problemen
Reactieformulier sense.info.
chatten
Praten online.
multiculturele jongerensite met informatie over depressieve geveolens en wat je er zelf aan kunt doen. mailen, chatten, en info. als je ergens mee zit. op welk gebied dan ook, hier vind je veel info, forum en kun je chatten met een deskundige. problems in the family. als je vader, moeder, broer, zus psychische problemen heeft.
wasdroger
Problemen in het gezin Ouderschap opvoeden.nl.
Soms zijn de problemen zodanig dat de ouders de verzorging en opvoeding van de kinderen niet meer aan kunnen en de rechter de kinderen onder toezicht stelt of uithuisplaatst. Als een ouder overlijdt kan voogdij regelen nodig zijn. Ouder in de gevangenis. Als je expartner in de gevangenis zit betekent dit dat je kind een periode zijn vader of moeder heel weinig ziet. Op Infovoorjou.nl staan tips en adviezen hoe je kind hier het beste mee om kan gaan. Via het forum van Exodus.nl kunnen jij en je kind chatten over dit onderwerp met mensen die in dezelfde situatie zitten.
waterontharder
Chat 13-18.
Meer over de regels van De Kindertelefoon vind je hier. je staat er niet alleen voor. De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op het forum.
pretecho oudenbosch
Psychische hulp via internet Gezondheidsnet.
De behandelingen zijn net als bij Interapy gebaseerd op bewezen programma's' uit de cognitieve gedragstherapie. Cli├źnten kunnen aan de hand van een online test zelf een eerste inschatting maken van de ernst van hun problemen. Met een verwijsbrief van een arts kan de behandeling kostenloos worden gevolgd. Wie liever niet eerst een verwijzing wil vragen, kan de behandeling 975 euro ook zelf betalen. Mensen die kampen met ernstige depressies of gedachten hebben over zelfmoord, kunnen de hulp inroepen van de website 113online. De anonimiteit is ook hier weer een sterk punt. De hulpverleners van 113online zijn dag en nacht bereikbaar via e-mail, chat of telefoon. De organisatie bestaat uit psychologen en psychiaters en werkt onder meer samen met het Fonds Psychische Gezondheid en met de vrijwilligersorganisatie Stichting Ex6. Door laagdrempelige hulp te bieden via internet hopen de medewerkers zelfbeschadigend gedrag en zelfmoord te voorkomen. Een ander doel is om door te verwijzen naar passende hulp. De hulpverleners zijn ook bereikbaar voor nabestaanden en voor mensen die vermoeden dat iemand in hun omgeving su├»cidale gedachten heeft. Burn-out: als je al een halfjaar overspannen bent.
leren plankdragers zelf maken
Online hulp met chatspreekuur Kwadraad.
Je kan heel veel online voor klanten doen. Het mooie van online hulpverlening is dat het ongeveer hetzelfde werkt als een normaal gesprek. We geven mensen advies en onderzoeken wat een persoon zelf wil doen om hun situatie te veranderen. Christian: Natuurlijk kunnen we niet alle problemen oplossen met een half uur chatten. Maar het spreekuur kan opluchting bieden en kan een aanzet geven om verdere hulp te zoeken. In de praktijk merken we dat de vraagstukken die we bespreken erg complex kunnen zijn. Bijvoorbeeld over schuldhulpverlening; gemeenten bepalen zelf hun beleid waardoor schuldhulpverlening overal anders is.
chatten
Chat met Fier Fier.nl.
Fier biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die nare dingen hebben meegemaakt en die daardoor vaak problemen hebben thuis, in het contact met vrienden, in relaties, op school of werk. Kijk hier met welke hulpvragen je onder andere bij Fier terecht kunt en welke hulp wij bieden. Ook als jouw vraag hier niet bij staat, kun je altijd chatten, bellen of mailen voor hulp en advies. Wil je meer weten over onze organisatie en wat wij precies doen?
Sensoor Chat.
Werkt de chat niet goed? Lees onder het volgende kopje gebruikerstips wat je kunt doen bij technische problemen. Chatten met onze dienst is vanuit het buitenland niet mogelijk. Informatie over hulplijnen in andere landen vind je op IFOTES. Woon je in Utrecht of Amsterdam?
Chat Telefonische Hulpdienst Utrecht.
Je kunt bij onze Chathulpdienst terecht voor een luisterend oog, contact, iemand die aandacht heeft voor jou. Of je je nu eenzaam voelt, ruzie hebt met een vriendin of familielid of worstelt met psychische problemen: de chatvrijwilligers luisteren. Je kunt over ieder onderwerp chatten: seksueel geweld, misbruik, anorexia, zelfbeschadiging of gedachten aan zelfmoord.
Waarom praten over je problemen belangrijk is.
Maar als je praat over je problemen, ga je je uiteindelijk beter voelen, vertelt Jean-Pierre van de Ven, psycholoog van MIND en Korrelatie. 3FM sprak met hem over openstellen, oftewel: openuppen. Waarom is het zo belangrijk om te openuppen over psychische problemen?
Praten.
Door te praten over uw problemen geeft u voor uzelf toe dat ze er zijn en kunt u ze misschien leren relativeren. Door hardop te denken krijgt u meer zicht op de aard en omvang van uw klachten. En misschien ontdekt u dat u niet de enige bent met dit probleem.

Contacteer ons

psychiater gorinchem
online psycholoog chat
chat voor hulp
online hulpverlening chat
chatten met hulpverlener
psycholoog online chat
chatten met psycholoog
chatten over je problemen
hulp chat online
psychische hulp chat
psycholoog chat
yoga tiel
anoniem chat psycholoog