Op zoek naar chatten over je problemen?

chatten over je problemen
D'n' Opstap kindertelefoon.
Over de Kindertelefoon. Wat doet de Kindertelefoon. Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met de Kindertelefoon. Wil je niet bellen of chatten, dan vind je wellicht een tip in onze vragenkast.
hulp psychische problemen
Praten online.
multiculturele jongerensite met informatie over depressieve geveolens en wat je er zelf aan kunt doen. mailen, chatten, en info. als je ergens mee zit. op welk gebied dan ook, hier vind je veel info, forum en kun je chatten met een deskundige. problems in the family. als je vader, moeder, broer, zus psychische problemen heeft.
GRATIS je eigen website maken
Te weinig jongeren praten over psychische klachten Bedrock. bedrock_logo_zwart copy 2.
Door te beseffen dat je de werkelijkheid door een oude bril ziet is een eerste stap op heling en om het heden te kunnen gaan ervaren zonder de belasting uit het verleden. Kijk hier als je meer wil weten over PRI, waar je gevoelens vandaan komen en wat je er zelf aan kunt doen. mind Johan Stevens. Laten we het eens over de vermaledijde angst voor afwijzing hebben. Laten we het eens over de vermaledijde angst voor afwijzing hebben. mind Bregtje Knaap. Waarom ik nooit meer antidepressiva wil. Waarom ik nooit meer antidepressiva wil. mind Lisanne de Vaan. Waarom danstherapie een krachtige behandelmethode is voor tal van problemen.
draadloos tv kijken
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Klik hier voor een A-Z overzicht van enkele belangrijke psychische klachten. Tijd om normaal te doen over psychische problemen. Het leven gaat door. Kinderen en jongeren. Op de werkvloer. Wat met je omgeving? Waar kan je terecht? In jouw regio.
webinar
Chat met Fier Fier.nl.
Fier biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die nare dingen hebben meegemaakt en die daardoor vaak problemen hebben thuis, in het contact met vrienden, in relaties, op school of werk. Kijk hier met welke hulpvragen je onder andere bij Fier terecht kunt en welke hulp wij bieden. Ook als jouw vraag hier niet bij staat, kun je altijd chatten, bellen of mailen voor hulp en advies. Wil je meer weten over onze organisatie en wat wij precies doen?
Sensoor Chat.
Werkt de chat niet goed? Lees onder het volgende kopje gebruikerstips wat je kunt doen bij technische problemen. Chatten met onze dienst is vanuit het buitenland niet mogelijk. Informatie over hulplijnen in andere landen vind je op IFOTES. Woon je in Utrecht of Amsterdam?
Praten met je ouders Overjekop.
Als je meer wilt weten over psychische problemen, bekijk dan onze informatiepaginas en lees hoe stress, angst of depressie zich kan uiten. Heb jij last van een van deze problemen en heb je de behoefte er met iemand over te praten?
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom.
Wat jij wilt. Op onze chat kun je chatten over diverse onderwerpen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziek zijn of problemen die je tegenkomt in je leven. De belangrijkste chatregel is respect voor elkaar.
Praten lucht op.
Praten lucht op! Door te praten over je problemen geef je voor jezelf toe dat ze er zijn en kun je ze misschien leren relativeren. Door hardop te denken krijg je meer zicht op de aard en omvang van jouw klachten.
Bij wie kun je je verhaal kwijt, wie kan je helpen? Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
Heb je gedachten aan zelfmoord en direct hulp nodig? Je kunt 24/7 bellen of chatten via 0900-0113 of www.113.nl. Je kan je ook aanmelden voor online begeleiding door een psycholoog. Direct, anoniem en gratis. Deel deze pagina. Over deze site.
Praten over je problemen en gevoelens in 3 stappen soChicken.
Merk je dat er problemen ontstaan omdat jij niet over je gevoelens kunt praten? Zoek dan hulp zodat iemand je kan helpen het proces te versnellen. Ook kunnen we je het onderstaande boek aanraden om meer te weten te komen over je eigen emoties.

Contacteer ons

psychiater gorinchem
online psycholoog chat
chat voor hulp
online hulpverlening chat
chatten met hulpverlener
psycholoog online chat
chatten met psycholoog
chatten over je problemen
hulp chat online
psychische hulp chat
psycholoog chat
yoga tiel
anoniem chat psycholoog