Zoeken naar anoniem chat psycholoog

anoniem chat psycholoog
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom in onze chat.
Info chat Deze chat werkt niet met hulpverleners maar je kunt hier je verhaal kwijt aan mede-chatters. Het is soms wel even fijn om een luisterend oor te vinden op bepaalde momenten. Omdat je anoniem bent en dat ook wilt blijven ben voorzichtig met het geven van jouw prive gegevens.
kraamcadeau met naam
E-health Depressie Vereniging.
Schriftelijke en gesproken informatie, korte films, animaties en opdrachten. Er is begeleiding op afstand van een psycholoog. De cursus biedt structuur en motiveert met persoonlijke e-mails. Mirro helpt mensen zelfstandig inzicht te krijgen in de eigen mentale gezondheid en biedt concrete hulpmiddelen om hiermee aan de slag te gaan. De online zelfhulpwebsites bieden informatie, tips, tests, oefeningen, videos en ervaringsverhalen. Deze zelfhulp is voor iedereen volledig gratis en anoniem toegankelijk.
adwords adverteren
De Open Deur vzw.
Neem anoniem contact via telefoon, mail, chat of skype. Met de gewaardeerde steun van.: Contacteer DE OPEN DEUR vzw. Als je verder nog vragen hebt kan je ons tijdens de vermelde openingsuren telefonisch bereiken, of stuur ons een mailtje. Your message was sent, thank you!
electrische
Crisislijn 113 zelfmoordpreventie.
Neem dan contact met ons op via de chat rode chatbutton rechts bovenaan de website. Meld je anoniem aan en chat vertrouwelijk met één van onze vrijwilligers. De chat is onder voorbehoud van voldoende vrijwilligers 24/7 bereikbaar. Bereikbaarheid s nachts.
condensdroger
chat hulp online hulp chat online psycholoog chat gratis.
Je kunt 24/7 bellen of chatten via 0900-0113 of www.113.nl. Je kan je ook aanmelden voor online begeleiding door een psycholoog. Direct, anoniem en gratis. Chat met Fier Fier.nl. Lees meer over Chat met Fier o.a. anoniem chatten of delen van jouw gegevens en online behandeling.
nilfisk schrobmachine
Als je je rot voelt Jouw GGD.nl.
Maar heb je ermee te maken, dan is het belangrijk dat je hierover met iemand praat, die je vertrouwt. Als er niemand voor je beschikbaar is, zoek dan professionele hulp, via een docent, schoolarts of huisarts. Je kunt ook anoniem chatten met JouwGGD.
verpakkingsmateriaal dozen
Chat met een medewerker CAW.
Zo kunnen we beter een antwoord geven op je vragen, terwijl je toch anoniem kan blijven. Zo gaat het in zijn werk. Om deze video te kunnen bekijken, moet je cookies aanvaarden. Lees de disclaimer voor meer info. Mail Chat Bel Kom langs.
Zelfdoding Wijkwinkel Deventer.
Het lucht op als u over uw problemen kunt praten en kunt vertellen hoe u zich voelt. Dat kan met iemand die u kent en vertrouwt. Dat kan anoniem via de telefoon of online via internet. Maar dat kan ook met uw huisarts of een psycholoog.
Waar vind ik hulp voor mijn eetprobleem? Psychologie Magazine.
Als je het moeilijk vindt om dit in een keer te doen, dan kun je alvast met het volgende aan de slag: op Proud2Bme.nl kun je anoniem vragen stellen en chatten met psychologen, ervaringsdeskundigen, een diëtist en/of lotgenoten. Oorspronkelijk is deze website opgezet voor jongeren met eetproblemen, maar er zitten ook veel volwassenen op.
Bij wie kun je je verhaal kwijt, wie kan je helpen? Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
Bellen of chatten met 113 Zelfmoordpreventie. 113 is het online platform voor zelfmoordpreventie. Heb je gedachten aan zelfmoord en direct hulp nodig? Je kunt 24/7 bellen of chatten via 0900-0113 of www.113.nl. Je kan je ook aanmelden voor online begeleiding door een psycholoog. Direct, anoniem en gratis.
Belgische centra ggz werken aan online hulp bij depressie ICThealth.
Normaal gaan mensen met een depressie in therapie door eerst wekelijks, later met langere tussenpozen langs te gaan bij een hulpverlener. Binnenkort zal de begeleiding dus volledig online en zelfs anoniem kunnen, zo schrijft de Belgische krant De Standaard. Deze anonimiteit is vooral bedoeld voor mensen die het moeilijk vinden om zich met naam en toenaam te melden en face-to-face therapie te krijgen. In Nederland biedt het Zorginstituut subsidies voor organisaties die op anonieme basis e-health mogelijkheden willen aanbieden. Deze laagdrempelige zorg is gericht op mensen die zich zodanig schamen voor hun psychische klachten of verslaving dat zij geen professionele hulp durven of willen zoeken. Er is veel schaamte over depressie en het wordt vaak verborgen gehouden, vooral onder hoogopgeleiden, zegt Herwig Claeys, als klinisch psycholoog deels verbonden aan het CAD Limburg Centra Alcohol en Drugproblemen.

Contacteer ons

psychiater gorinchem
online psycholoog chat
chat voor hulp
online hulpverlening chat
chatten met hulpverlener
psycholoog online chat
chatten met psycholoog
chatten over je problemen
hulp chat online
psychische hulp chat
psycholoog chat
yoga tiel
anoniem chat psycholoog