Meer resultaten voor praat anoniem over je problemen

praat anoniem over je problemen
Online hulpverlening voor jongeren Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Ook als kind, jongere of adolescent kan je soms problemen hebben waar je niet uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan gepest worden, je erg somber voelen of problemen hebben met eten. Hulp zoeken kan dan erg lastig zijn: bij wie kan je terecht en komen je ouders het te weten wanneer jij om hulp gevraagd hebt? Gelukkig is daar het internet: er zijn een aantal websites waarop je helemaal gratis en anoniem met andere jongeren, of met gespecialiseerde hulpverleners kunt praten. Je kunt hier terecht voor hulp op allerlei gebieden, van eetproblemen of somberheid tot en met vragen of zorgen over de toekomst.
anoniem dating
Problemen op school School Toekomst InfoVoorJou.nl Jongeren.
Het is uit en je ex die bij je in de klas zit. Praat over je problemen. Wat het probleem ook is, probeer erover te praten met iemand die je vertrouwt. Je staat er dan niet meer alleen voor. Bijvoorbeeld met vrienden, of je ouders. Op school kun je praten met je mentor, een leraar of de vertrouwenspersoon. Zij kunnen je helpen de problemen aan te pakken. Je kunt ook anoniem praten De Kindertelefoon: 0800-0432.
pret hypothecaire
Hulp nodig bij pesten? Praat of chat hier dan over Stop Pesten NU.
Je kunt met De Kindertelefoon chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat anoniem en in vertrouwen met ons. Dat wil zeggen dat we geen gegevens over jou opslaan. Het is vaak druk bij De Kindertelefoon, daarom zal een chatgesprek niet langer dan 30 minuten duren.
zoekmachine optimalisatie seo
Awel praat anoniem met jongeren DeWereldMorgen.be.
Over DeWereldMorgen FAQ. Awel praat anoniem met jongeren. Jongeren hebben het hele jaar door lentekriebels. Volgens Awel praten jongeren graag over hun verliefde gevoelens, over het aanmaken of afwijzen. Dat concludeert Awel uit een top tien van onderwerpen die het uit de 27.728 contacten van 2012 haalde.
planning opstellen
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Tijd om normaal te doen over psychische problemen. Het leven gaat door. Kinderen en jongeren. Op de werkvloer. Wat met je omgeving? Waar kan je terecht? In jouw regio. Centrum voor Algemeen Welzijnswerk CAW. Centrum voor Leerlingenbegeleiding CLB. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg CGG. Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis PAAZ. Andere vormen van hulpverlening. Telefonische hulpverlening en chat. Zelfhulpgroepen en lotgenotencontact. Zorg op maat. Klachten of vragen? De ombudspersoon is er voor jou. Zelf iets doen voor anderen? Waarom niet als vrijwilliger? Psychiater, psycholoog of therapeut. Hoe te behandelen? Telefonische hulpverlening en chat. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten?
private lease belgie
5 vragen van meiden met problemen thuis GIRLZ.
Je vriendin kan dan anoniem advies vragen. De Kindertelefoon is bereikbaar via: Kindertelefoon.nl. Heel veel succes! Staat jouw vraag er niet bij of zoek je voor iets anders hulp? Check dan Roomie.nl. Overig QUIZ: Weet jij veel over seks? Doe de quiz en find out!
Problemen thuis: Er zijn grote problemen bij mij thuis informatie voor jongeren Thuisarts.nl.
Je huisarts praat met jou over de situatie thuis. Artsen hebben met elkaar afgesproken dat ze een aantal dingen doen als ze denken dat je in grote problemen bent thuis.: onderzoeken hoe groot de problemen zijn: de huisarts kan bijvoorbeeld bij andere artsen vragen hoe zij erover denken. advies vragen aan een vertrouwensarts van Veilig Thuis. De huisarts doet dit zonder jouw naam en de naam van je ouders te noemen anoniem.
Vervangende simkaart aanvragen Telfort.
Alles over de tv-verbindingsset. Factuur en verbruik. Alles over e-mail. Hulp bij technische problemen. Factuur en verbruik. Alles over WiFi. Mijn Telfort app. Download de app. Vind het antwoord op je vraag. Bestellen en overstappen. Niet bellen of internetten na nummerbehoud.
Home Praten over verlies.
Wat het ook is: je rouwt. Praten over je verlies kan je helpen en steun geven in je rouwperiode. Je verdriet kan je overvallen, soms weet je dan niet goed bij wie je terecht kunt met je verhaal of kun je de woorden niet vinden. Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten.
Chat met de politie vraaghetdepolitie.nl.
Je kunt met de politie chatten. Zo krijg je persoonlijk antwoord op vragen over veiligheid of krijg je hulp bij het oplossen van je probleem. Misschien wil je weten wat je moet doen als je naaktfoto ongewenst online staat, of als daarmee wordt gedreigd.
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates.
Als je gratis en anoniem wilt flirten, is online chatten natuurlijk de perfecte oplossing. Het is immers anoniem en gratis, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een datingsite waar je zowel moet betalen als een profiel moet aanmaken. Je kunt dan zoveel flirten als je zelf wilt bij een online chat. Je kunt de meest flirterige opmerkingen maken zonder kans te maken op een blauwtje. Maar houdt het te allen tijde natuurlijk wel netjes. Een penvriendin is niet meer van deze tijd. Toch is dat jammer, want het is wel degelijk leuk om te hebben. Contact hebben met iemand van de andere kant van de wereld is namelijk niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Op deze manier krijg je ook een inzicht hoe de wereld er aan toe gaat aan de andere kant van deze aardbol. Door online te chatten kan je vriendschappen aangaan met mensen van over de hele wereld.

Contacteer ons

anoniem chatten over problemen
chatten met psycholoog gratis
anoniem psychologische hulp
anonieme psychologische hulp
online psycholoog gratis chat
pc koning folder
hulpverlening jongeren
chat psycholoog
online chatten problemen
anonieme chat hulp
chat anonyme
wat zijn soa's
praat anoniem over je problemen
Chat sites jongeren