Zoeken naar praat anoniem over je problemen

praat anoniem over je problemen
Kick or Stick.
last minute vakantie tenerife all inclusive
De chatbox bestaat nog: overzicht van chatboxen voor gratis chat Webwijzer.
Toegang tot Habbo is gratis, maar voor sommige onderdelen moet worden betaald. IMVU is een virtuele omgeving waarin je rondbeweegt met een 3D avatar, om te chatten met andere avatars. IMVU heeft een eigen economie met credits om virtuele spullen te kopen. Fier JAC Nu praat ik er over Pestweb. Op deze websites kunnen jongeren chatten met hulpverleners over bijvoorbeeld problemen thuis, vragen over seks, drugs of misbruik, geldproblemen, geweld en pesten. Op JouwGGD kunnen jongeren via de chat direct vragen stellen over gezondheid, lichaam, relaties, drugs en seks. Deze website is gericht op Nederland. Anoniem chatten met vreemden, en nieuwe mensen ontmoeten.
Maxi
Homepage Chillplanet.nl Gratis chatten met vreemden en vrienden.
Alle jongens, meiden, dames en heren zijn hier welkom. Vertel over jezelf en praat mee met de rest! Om het gezellig te houden zijn er moderators actief op de chatbox. Zij zullen zorgen voor een goede en gezellige sfeer. Voor vragen en problemen kun je ook bij hun terecht!
spelling
Problemen thuis en weglopen Jongeren Informatie Punt.
Je kunt anoniem bellen met de Kindertelefoon 0800-0432, of met Veilig Thuis: 0800-2000. Durf je niet te praten? Kijk dan op de website Feel the vibe. Je kunt hier je verhaal kwijt en verhalen van anderen lezen. Stel een vraag. Stel een vraag. Verstuur je bericht. Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488. Verstuur je bericht. Jongeren Informatie Punt. Het Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer is er voor jongeren van 12 t/m 23 jaar die vragen hebben over werk, onderwijs, drugs, geld, wonen, rechten, gezondheid, seks of vrije tijd. Je krijgt hier gratis en vrijblijvend informatie en advies. Alles wat je bespreekt is vertrouwelijk en als het nodig is, verwijst het JIP je door naar de juiste instantie. Je kunt het JIP bezoeken op woensdag van 1500: tot 1800: uur. in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale. Raadhuisplein 7 2e etage. 2132 TZ Hoofddorp. Privacyverklaring JIP Haarlemmermeer. GGD: Meer lichamelijke problemen bij jongeren door beeldschermgebruik.
zeemeerminnenstaart
Nu praat ik erover Vertrouwenscentrum Kindermishandeling.
Aangezien we met een nieuwe software werken, is het mogelijk dat er wat technische problemen zijn. Als dit het geval is, meld je dan opnieuw aan of stuur een mail naar info@nupraatikerover.be. Het chatgesprek is vertrouwelijk tussen jou en een gespecialiseerde chatmedewerker. Jouw privacy is gegarandeerd. Onze medewerkers zijn immers gebonden aan hun beroepsgeheim. Je kunt er bovendien voor kiezen om anoniem te blijven. Meer over ons en onze privacyregels.
led licht
Links Nok Nok.
Ken je iemand met zon probleem? Bij het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling kan je hierover anoniem, vertrouwelijk en gratis praten met een hulpverlener. Maandag en dinsdag van 18u30 tot 21u30. Donderdag van 19u tot 22u. Heeft een van jouw ouders psychische problemen of een verslaving? Je maakt je misschien zorgen over hem/haar, maar het is belangrijk dat je ook goed voor jezelf zorgt.
goedkoopste lening
Hulplijnen, hulp via telefoon of internet. voor diverse problemen en vragen.
De vereniging Balans is gespecialiseerd in vragen over gedragsproblemen, leerproblemen en ontwikkelingsproblemen, zoals: ADHD, ADD, PDD-NOS en dyslexie. ELS is een goede vriendin of vriend met een luisterend oor. Je kunt ELS 12 uur per dag bellen. Tussen elf uur s ochtends en elf uur s avonds. Niets is te gek voor ELS. Het gesprek is anoniem, je kunt haar of hem alles vertellen. Telefoonnummer: 0900 700 7777. Telefoonnummer: 078 631 23 00. Bereikbaar 24 uur per dag. Christelijke hulplijn voor kinderen en jongeren. Onlangs gefuseerd met Stichting De Hoop www.dehoop.org. Dagelijks zijn er medewerkers van Regiopastor-Nazorg beschikbaar op de Skype. s avonds tussen 18.00 en 23.00 uur dan ben je welkom voor een skype gesprek. Praat je liever met iemand om rechtstreeks van gedachten te wisselen?
convectie verwarming
De praatgroepen van Facebook NRC.
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. U kunt ons ook anoniem een tip geven. Betreft: Taalfout of feitelijke onjuistheid Opmerking over het artikel.
GOOGLE
De Kankerlijn Kom op tegen Kanker.
website Alles over kanker. Waar ben je naar op zoek? Ook zoeken in Allesoverkanker.be. Doe een gift. Wat we doen. Patiƫnten en naasten steunen. De Kankerlijn is de vraag en meldingslijn van Kom op tegen Kanker. Iedereen kan er terecht voor een anoniem luisterend oor, deskundig advies of een bemoedigend gesprek. Je kunt er ook melden wanneer je met problemen wordt geconfronteerd.
schimmel binnenmuur
Er zijn grote problemen bij mij thuis informatie voor jongeren Thuisarts.
Hoe kan je huisarts je helpen bij problemen thuis? Je huisarts praat met jou over de situatie thuis. Artsen hebben met elkaar afgesproken dat ze een aantal dingen doen als ze denken dat je in grote problemen bent thuis.: onderzoeken hoe groot de problemen zijn: wat hij merkt, hoort en ziet zet hij in een dossier. advies vragen aan Veilig Thuis en eventueel ook aan een andere arts. De huisarts doet dit zonder jouw naam en de naam van je ouders te noemen anoniem.
supplement
Home Praten over verlies.
Wat het ook is: je rouwt. Praten over je verlies kan je helpen en steun geven in je rouwperiode. Je verdriet kan je overvallen, soms weet je dan niet goed bij wie je terecht kunt met je verhaal of kun je de woorden niet vinden. Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten.

Contacteer ons

anoniem chatten over problemen
chatten met psycholoog gratis
anoniem psychologische hulp
anonieme psychologische hulp
online psycholoog gratis chat
pc koning folder
hulpverlening jongeren
chat psycholoog
online chatten problemen
anonieme chat hulp
chat anonyme
wat zijn soa's
praat anoniem over je problemen
Chat sites jongeren