Resultaten voor hulpverlening jongeren

hulpverlening jongeren
hulpverlening
Youké sterke jeugd specialist in hulp aan kinderen en jongeren.
Als connectiviteitspartner van FC Utrecht heeft Tele2 Youké deze ruimte geboden omdat zij het belangrijk vinden dat maatschappelijke doelen extra aandacht en zichtbaarheid krijgen. Door het aanbod van Tele2 kunnen een aantal jongeren die begeleid worden door Youké aanwezig zijn bij de wedstrijd.
Betsson
Hulpverlening aan jongeren Veldwerk Amsterdam.
Sociale kaart / Directory. Hulpverlening aan jongeren. Jongeren Loket Amsterdam. Ben je nog geen 27 jaar, dan kan je je melden bij het jongerenloket bij je in de buurt. Tel: 020 3463636 en e-mail: info@jongerenloket.amsterdam.nl. De website van het Jongeren Loket is www.jongerenloket.amsterdam.nl.
wat
Ik zoek hulp Accare.
We hebben een overzicht gemaakt van alle problemen waarvoor veel kinderen en jongeren bij Accare komen. Staat jouw probleem er niet bij? Dat betekent niet dat wij je niet kunnen helpen. Wij hebben verstand van alle problemen die jongeren hebben.
electrische
Hulp voor kinderen en jongeren De Hoop GGZ.
Bij de afdeling Kinder en Jeugdpsychiatrie kunnen kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar en hun ouders terecht voor hulp bij verschillende problemen. Voordat de behandeling start vindt er een intakegesprek plaats waarbij we de zorgen op een rij zetten. Mocht voor of tijdens het behandeltraject blijken dat er meer nodig is om jou goed te kunnen helpen, dan zullen we voorstellen om onderzoek te doen, zoals intelligentie of autismeonderzoek. Vervolgens bekijken we welke vorm van hulpverlening voor jou het meest geschikt is. Er kunnen verschillende soorten hulpverlening ingezet worden.
online marketing bedrijf
Welke jeugdhulp jeugdzorg is er voor mijn kind beschikbaar? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Jeugdzorg voor jongeren met ernstige beperkingen. De zorg voor kinderen en jongeren met ernstige verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperkingen valt onder de Wet langdurige zorg Wlz. Het gaat om kinderen die blijvend de hele dag intensieve zorg en toezicht dichtbij nodig hebben.
loodgieter etten leur
Hulpaanbod vanaf 18 jongeren Cardea.
Het traject Participeren kan je leren is een initiatief van Cardea en Horizon ontstaan uit de behoefte aan een tussenstap vanuit de gesloten jeugdhulp naar de open jeugdhulp. Pluscoaching wordt ingezet om overbelaste jongeren te helpen bij het behalen van hun startkwalificatie.
action
Timon helpt jongeren en jongvolwassenen.
Professionals die zorg dragen voor kinderen, jongeren en hun gezin. Vrijwilligers die met passie goede buur of maatje zijn voor onze jongeren. Locaties waar jongeren een tijdelijk thuis vinden en op maat hulp ontvangen. Hulp thuis en op school. Tijdelijk uit huis.
Wat werkt bij online hulp? Wat werkt? NJi.
Online hulpverlening is aantrekkelijk omdat het aanbod laagdrempelig en flexibel is. Online hulp kan bij uitstek voor kinderen en jongeren worden ingezet omdat zij zijn opgegroeid met internet en de anonimiteit van het online aanbod hen kan aanspreken. Online hulp voor volwassenen.
Hulpverlening verbeteren door in gesprek te gaan met jongeren Kwadraad.
De komende maanden ga ik met zoveel mogelijk jongeren van de Jongerenacademie in gesprek over wat zij zien als de meest passende vorm van hulpverlening voor henzelf en hun problemen. Dan gaan wij kijken hoe wij onze hulp en dienstverlening bij de Jongerenacademie zo kunnen verbeteren dat deze nóg meer aansluit bij de jongeren.

Contacteer ons

anoniem chatten over problemen
chatten met psycholoog gratis
anoniem psychologische hulp
anonieme psychologische hulp
online psycholoog gratis chat
pc koning folder
hulpverlening jongeren
chat psycholoog
online chatten problemen
anonieme chat hulp
chat anonyme
wat zijn soa's
praat anoniem over je problemen
Chat sites jongeren