Zoeken naar anonieme psychologische hulp

anonieme psychologische hulp
psychologische hulp - Hulp bij antivirus.
Voor onze klanten betekent dit vakkundige hulp door ICT-studenten tegen klantvriendelijke tarieven. Zo helpen wij je aan een oplossing en de student aan een bijbaan. Hulpstation.nl helpt je bij de meest uiteenlopende vragen en computerproblemen. Hieronder vindt je een overzicht van vaak voorkomende problemen.:
Psychologische zorg bij de huisarts ONVZ Zorgverzekeraar. ONVZ. ONVZ.
Maar soms heeft u professionele hulp nodig. Bekijk uw vergoedingen voor. Bekijk uw vergoedingen voor. Wat u vergoed krijgt. Heeft u gezondheidsproblemen? Dan is uw huisarts meestal uw eerste aanspreekpunt. Dat is ook zo bij psychische klachten. De huisarts ondersteunt u bij lichte psychische klachten. Bíjvoorbeeld somberheid, rouwverwerking of eenzaamheid. In een huisartsenpraktijk is vaak een praktijkondersteuner ggz Geestelijke Gezondheidszorg POH-ggz werkzaam. Deze is opgeleid voor het helpen van mensen met psychische klachten. Hij kan gesprekken met u voeren, maar ook internetprogrammas inzetten bij de behandeling. Soms krijgt u medicijnen. De basisverzekering vergoedt psychische zorg door de huisarts of door de POH-ggz voor alle leeftijden. In de gesprekken gaat de huisarts of de POH-ggz ook na of hij u wel de juiste zorg kan leveren. Misschien heeft u meer of andere zorg nodig, bijvoorbeeld omdat uw klachten door een psychische stoornis komen. Dan verwijst de huisarts u door naar de generalistische basis-ggz of de gespecialiseerde ggz. Bent u jonger bent dan 18 jaar? Dan verwijst de huisarts u naar de jeugd-ggz. Deze zorg valt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente. Uw huisarts weet naar welke zorgverleners hij u kan verwijzen. Dit vergoeden we niet. anonieme behandeling via internet.
heb ik psychologische hulp nodig test
Online professionele hulp voor depressieve jongeren Psycholoog.net.
door Frank Ruiters 16 augustus 2006 Depressie voorkomen. Op 15 november 2004 is de website www.pratenonline.nl van start gegaan om online professionele hulp te geven aan jongeren met depressieve klachten. Zo laagdrempelig mogelijk, gratis en eventueel anoniem. De Stichting Tieners on Line nam hiertoe het initiatief.
geestelijke hulp
Dossier Online hulp, Nederlands Jeugdinstituut.
Dit dossier geeft een overzicht van de verschillende vormen van online hulpverlening, en voor welke problemen deze hulp het beste werkt. Voor en nadelen online hulp. Online hulp is 24 uur per dag overal beschikbaar. Het is laagdrempelig en anoniem.
psychologische therapie
Zorginstituut opent subsidiepot voor anonieme psychische hulp Actueel Skipr.
Er komt volgend jaar opnieuw 2 miljoen euro beschikbaar voor laagdrempelige, anonieme zorg online voor mensen met psychische problemen. Ggz-organisaties kunnen tot en met 1 oktober 2018 bij het Zorginstituut een aanvraag indienen voor subsidie voor behandelingen met anonieme e-mental health. Het Zorginstituut constateert dat sommige mensen uit schaamte of angst geen professionele hulp durven te zoeken voor hun psychische klachten of verslaving.
goedkope vouwgordijnen op maat
Meteen je verhaal kwijt.
Je vindt informatie op de website van de betreffende patiëntenvereniging. Korrelatie is een landelijke organisatie die anoniem en professioneel psychische en psychosociale hulp biedt. Per telefoon: 0900-1450 15 cent p/m en chat op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17.30 uur.
psychologische hulp amsterdam
Hulplijn seksueel misbruik Centrum Seksueel Geweld.
Bij het Centrum Seksueel Geweld word je door een verpleegkundige tijdens je bezoek opgevangen en verteld wat je kunt verwachten. Vervolgens staat er een heel team voor jou klaar om jou te helpen met psychische problemen, medische zorg en juridische hulp te geven.
Henry
Tips voor naasten Psychische problemen Psycholoog.nl. Naamloos-2. Naamloos-2.
Mensen met een depressie zien een behandeling somber in en iemand met paniekaanvallen zoekt alleen medische hulp, bijvoorbeeld omdat ze bang zijn een hartaanval te krijgen. Voor psychologische hulp zijn ze vaak moeilijker te motiveren. Probeer je naaste niet meteen een langdurige behandeling aan te praten.
Anonieme online-zorg wettelijk geregeld Privacy Barometer De actuele stand van de politiek over privacy.
De PVV wil eigenlijk alleen anonieme psychische hulp voor ernstig" bedreigde personen. Voor de overige categorieën van psychische stoornissen is de PVV lang" niet overtuigd van de noodzaak tot anonieme e-mental health. Vanwege de fraudegevoeligheid wil de PVV dat anonieme psychische hulp eerder" ontmoedigd dan aangemoedigd" wordt.
Heb ik psychische hulp nodig? Doe de test!
Klachten en Symptomen Informatie over psychische klachten, zoals depressie, angst, burn-out en meer. Doe de test Heb ik psychische hulp nodig? Doe de test en krijg gratis een vrijblijvend advies. hulp voor naasten Tips, cursussen en activiteiten voor als u een familielid, vriend of kennis heeft met psychische problemen.
113 ik denk aan zelfmoord.
Het anonieme gesprekken voeren en het luisteren oor wat ze bieden. Hoe is het nu met je? Hoe kijk je terug op het contact met ons? ben me van bepaalde dingen meer bewust. Wat heeft je doen besluiten om contact op te nemen met ons?
Waar kan ik hulp vinden? Iedereen is anders.
Als je een negatieve seksuele ervaring hebt meegemaakt. Als je een seksuele handeling hebt moeten uitvoeren, hebt meegemaakt of gezien zonder dat je dat wilt, en je bent ouder dan 14 jaar, dan is het mogelijk om via Interapy online psychologische hulp te krijgen.

Contacteer ons

anoniem chatten over problemen
chatten met psycholoog gratis
anoniem psychologische hulp
anonieme psychologische hulp
online psycholoog gratis chat
pc koning folder
hulpverlening jongeren
chat psycholoog
online chatten problemen
anonieme chat hulp
chat anonyme
wat zijn soa's
praat anoniem over je problemen
Chat sites jongeren