Resultaten voor anonieme psychologische hulp

anonieme psychologische hulp
psychologische hulp - Hulp bij antivirus.
Computerlessen aan huis computer hulp bij jou in de buurt. Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken.
Hulplijnen NedKAD.
Er is op deze website ook een mogelijkheid om te chatten. Korrelatie verleent hulp bij psychische en sociale problemen zowel telefonisch als via internet. De telefonische hulpdienst: T 0900 1450 30 cent pm op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
gratis psychologische hulp
Wat te doen bij een psychische crisis? PsychoseNet.
Bij eerste hulp, kan het ook gaan om eerste hulp bij een psychische crisis. Bij de eerste hulp kan iedereen terecht, omdat er naast lichamelijk letsel tegelijkertijd ook sprake kan zijn van een psychische crisis. In Nederland zijn verschillende vormen van eerste hulp.
heerenveen vvv
Online dienstverlening vergroot zelfredzaamheid Movisie.
Rapport Klik voor hulp. 18 maart 2016. Stimuleert online hulpverlening de zelfredzaamheid van de hulpvrager en welke strategieën zijn daarbij behulpzaam? Dit onderzoek naar de online interventie klikvoorhulp geeft antwoorden. Magazine Digivaardig in welzijn. 30 september 2013. Deze krant zet de trends en ontwikkelingen van sociale technologie in de welzijnssector anno 2013 op een rij. De bestuursvoorzitter van Sociaal Werk Nederland voorspelt dat. Boek Gesteund door zelfhulp. 7 mei 2014. Zelfhulpgroepen bestaan al decennialang. Het vanuit de Verenigde Staten overgewaaide concept van Anonieme Alcoholisten AA is ook in Nederland op vele manieren succesvol vertaald.
AdWords conversion
Waarom duizenden jongeren minder online psychische hulp krijgen.
Minder subsidie voor online anonieme psychische heeft 17.000 minder interventies voor de website Proud2Bme tot gevolg. Juist" door anoniem te werken, bereiken we veel mensen en besparen we veel zorgkosten, zegt Eric van Furth, hoogleraar en directeur Eetstoornissen Ursula bij GGZ Rivierduinen. De website biedt hulp bij eetstoornissen en heeft jaarlijks 2 miljoen bezoekers.
algen
Chat met Fier online hulp Fier.nl.
Het kan zijn dat je genoeg hebt aan een paar chatgesprekken waarin je informatie en tips krijgt. Soms is er meer nodig. Bij sommige klachten of problemen kunnen we online behandeling adviseren. Lees hier alles over de hulp die we jou kunnen bieden vanuit Chat met Fier. Liever iemand bellen? Wil je liever bellen? Je kunt ons 24/7 bereiken op 088 20 80 000. Dat kan anoniem. Je kunt ons ook mailen.: Fier biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die nare dingen hebben meegemaakt en die daardoor vaak problemen hebben thuis, in het contact met vrienden, in relaties, op school of werk. Kijk hier met welke hulpvragen je onder andere bij Fier terecht kunt en welke hulp wij bieden. Ook als jouw vraag hier niet bij staat, kun je altijd chatten, bellen of mailen voor hulp en advies.
lening woning simulatie
113 ik denk aan zelfmoord 0900-0113.
Het voelde fijn om anoniem te praten, de gesprekken die ik met 11 3 online voerde konden me helpen. Ik dacht: het helpt toch niet, wat ze ook zeggen. Wat heeft je doen besluiten om contact op te nemen met ons? Ik had al een aantal keer een poging tot zelfmoord gedaan en was bezig met de voorbereidingen voor een 5e keer. Wat waren je verwachtingen? Ik dacht: het helpt toch niet, wat ze ook zeggen. Wat is er sindsdien anders? ik ben rustiger geworden, al snijd ik mezelf nog wel regelmatig. Wat denk jij dat de kracht is van 113? Het anonieme gesprekken voeren en het luisteren oor wat ze bieden.
vpn account
Online Zelfhulp Gokken Jellinek.
Online Zelfhulp Gokken. Jellinek Online Zelfhulp Gokken voor iedereen die via internet anoniem en zelfstandig wil stoppen of minderen met gokken. Jellinek Online Zelfhulp Gokken. Naar de website Direct naar inloggen. Jellinek Online Zelfhulp is bedoeld voor personen die nog geen ernstig gok probleem hebben, maar wel op een riskante manier gokken. Heeft u meer hulp nodig?
hulp bij relatie
Telefonische hulplijnen Ouders Online.
Chronisch zieke/kwetsbare kinderen BVIKZ 0655265506 www.bvikz.nl Belangenbehartiger bij onterechte meldingen en ondersteuning bij vraagstukken over de zorg van het kind. Zelfmoordpreventie 113 0900-0113 www.113.nl Anonieme telefoonlijn. Psychische Gezondheidslijn De Psychische Gezondheidslijn van het Fonds Psychische Gezondheid is opgeheven. De dienstverlening is overgenomen door MIND-Korrelatie. MIND-Korrelatie 0900 1450 www.mindkorrelatie.nl Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur. MIND-Korrelatie beantwoordt vragen over psychische gezondheid, waaronder depressies ook bij kinderen. VMDB Vereniging voor Manisch-Depressieven en Betrokkenen 0900 5 123456 www.vmdb.nl Bereikbaar: dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur. Voor mensen met een manisch-depressieve stoornis en hun familie en vrienden. Pandora Depressielijn 0900 612 09 09 www.stichtingpandora.nl Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 13.30 tot 15.30 uur en 19.00 tot 21.00 uur. Biedt gelegenheid tot praten met lotgenoten over depressies. Borderline 030 276 70 72 www.stichtingborderline.nl Bereikbaar: ma. van 10.30 tot 14.30 uur, wo. van 11.30 tot 15.30 uur. Voor lotgenoten-contact, informatie en advies. Angst, Dwang Fobie Stichting 0900 200 87 11 www.adfstichting.nl Bereikbaar: werkdagen van 9.00 13.30 uur en maandag t/m donderdagavond van 19.00 20.30 uur. Hulp aan mensen met fobieën, hyperventilatie, dwangneurosen en depressies.
cilindersloten
psychologische hulp online gratis.
psychologische hulp online gratis. anoniem hulp chat. psychologische hulp online gratis. psychologische hulp online Airbnb hulp bij vakantieverhuur in Amsterdam 60DAYS. Je bent stiekem wel nieuwsgierig maar realiseert je dat je hier weinig ervaring mee hebt of nauwelijks tijd hebt om de gasten op te vangen.
psychiatrische hulp
Online hulp naasten Antes, Specialist in psychiatrie en bij verslaving.
Iedereen" is anders en daarom krijgt u bij Antes zorg die op u is afgestemd." U bent nu hier. Homepage Familie Ondersteuning Online hulp naasten. Zus en Zo anoniem online zelfhulpprogramma. Dit anonieme online zelfhulpprogramma is bedoeld voor u als naaste van onze cliënten.
slotenmaker den haag
Burn out: symptomen en klachten Tips Zorgwijzer.
Korrelatie dit is een landelijke organisatie die anonieme, professionele hulp en advies aanbiedt voor iedereen die hier om vraagt. Dit geldt ook voor mensen die te maken hebben met stress, overspannenheid of een burn-out. Er zijn mogelijkheden om te bellen, te chatten of te mailen.

Contacteer ons

anoniem chatten over problemen
chatten met psycholoog gratis
anoniem psychologische hulp
anonieme psychologische hulp
online psycholoog gratis chat
pc koning folder
hulpverlening jongeren
chat psycholoog
online chatten problemen
anonieme chat hulp
chat anonyme
wat zijn soa's
praat anoniem over je problemen
Chat sites jongeren