Resultaten voor anonieme chat hulp

anonieme chat hulp
chat - Google voor kmo's.'
Google Adwords is een snelle en efficiënte manier om in de kijker te lopen. Indito beheert de campagne op Google Adwords en zorgt ervoor dat u of uw klant online boven de massa uitsteekt. Ontdek de promotie en adverteer zonder zorgen.
VCLB.
De chat is niet beschikbaar? Al onze medewerkers zijn in gesprek? Het is soms erg druk op de chat. Het is dus mogelijk dat we niet onmiddellijk antwoorden even geduld en onze medewerkers maken tijd voor jou. Je kan natuurlijk ook terecht bij je CLB tijdens de openingsuren.
computer hulp
chathulp.
Daarom wordt er nu ook online hulpverlening aangeboden via chat, met de bedoeling de drempel te verlagen voor de minderjarigen zelf. Consulenten van Child Focus kunnen dan met hulpvragers bekijken waar en hoe ze bijstand kunnen vinden in hun nabije omgeving en eventueel een klacht kunnen indienen. De chathulp zal toegankelijk zijn op maandag 17 tot 21u, woensdag 14 tot 19u en donderdag 16 tot 19u. Er kan ook 24/24 telefonisch contact genomen worden op het gratis nummer 116 000. In de kijker. Factoren die bij hulpverleners de implementatie van online hulp beïnvloeden.
hulp bij excel
Home.
Heeft u te maken gehad met seksueel misbruik? De Hulplijn van Slachtofferhulp Nederland biedt u een luisterend oor, gratis juridische ondersteuning en hulp bij u in de buurt. 0900 9999 001. u betaalt alleen de gebruikelijke belkosten. BEL, MAIL OF CHAT BEL, MAIL OF CHAT.
add hulp
Hulp nodig? Mindmates.
Is anonieme hulp voor jou de eerste stap om iets aan je problemen te doen? Wil je bellen of chatten met iemand om je door een moeilijk moment heen te helpen? Een aantal van deze hulplijnen zijn 24/7 bereikbaar! Online hulp en zelfhulp. Wil je online hulp proberen om aan bepaalde moeilijkheden te werken? Er zijn verschillende programmas die je kunnen helpen. Mentaal fit blijven? Meer grip krijgen op negatieve stemming? Beter leren omgaan met alcohol of cannabis? Er zijn online zelfhulpprogrammas die je volledig zelfstandig doorloopt. Andere programmas voorzien begeleiding via chat of mail door een hulpverlener.
hulp bij website maken
Tele-Onthaal.
Bel 106 24u op 24 en 7d op 7. Liever een gesprek via chat? Chat elke avond en woens-en zondagnamiddag. Over Tele-Onthaal Regionale Diensten Pers Contact Steun Tele-Onthaal Nuttige links. copy 2017 Tele-Onthaal Alle rechten voorbehouden Privacy Policy Cookie Policy.
hulp op afstand
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Jongeren met een depressie 12 t/m 20 jaar kunnen online chatten met een psycholoog op www.pratenonline.nl. Contact met lotgenoten. Ben je depressief en wil je contact met lotgenoten? Kijk op www.zogeknogniet.nl. Informatie over pesten. Depressieve jongeren noemen pesten vaak als een mogelijke reden van hun somberheid. Op www.pestforum.nl vind je informatie, een forum en ook professionele hulp als je gepest wordt.
hulp bij website maken
Bij wie kun je je verhaal kwijt, wie kan je helpen? Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
Bellen, mailen of chatten met hulpverleners van Korrelatie. Bij MIND Korrelatie zitten professionele hulpverleners voor je klaar. De hulplijn is dag en nacht bereikbaar. Zij luisteren, adviseren en verwijzen zo nodig door naar passende hulp. Je kunt bellen, mailen of chatten.
bpm

Wanneer de examenperiode nadert en de stress oploopt, kan je als hogeschool of universiteitsstudent terecht bij Teleblok. Dit is een anonieme en gratis hulplijn van CM. Als je het even niet meer ziet zitten, kan je je hart luchten. Ook bezorgde ouders, leerkrachten, vrienden en partners kunnen een beroep doen op Teleblok. Je kan bellen of chatten. Op de website kan je ook info lezen over, afleiding, black-out, sociaal studeren, studiemethode, perfectionisme, uitstellen, ontspannen, faalangst, concentratie, slapen en eten, motivatie, stress, plannen, studiekeuze. Wil jij luisteren? Zoek je een uitweg? Elk gesprek is anoniem en gratis. Hier luistert iemand naar je. Bel 106 24u op 24 en 7d op 7. Liever een gesprek via chat?
hulp bij website maken
Dringend hulp nodig? CGG Waas Dender.
Dringend hulp nodig? Dringend hulp nodig? Je huisarts is de spil in de zorgverlening. Als je een dringend advies nodig hebt, kun je altijd bij hem/haar terecht. Hij kent jou en je kunt hem in alle vertrouwen vertellen over je problemen. In het weekend, op feestdagen of s nachts is je vaste huisarts niet altijd bereikbaar. Dan neem je best contact met de huisartsenwachtdienst. Daar kun je een dokter van wacht zoeken in je regio. Misschien heb je liever een telefonisch contact? Zowel Tele-Onthaal via het gratis en anoniem telefoonnummer 106 als het Centrum ter preventie van Zelfdoding kan een eerste stap zijn bij een crisis. Beide organisaties werken nu ook samen in de Zelfmoordlijn via telefoon op het gratis en anoniem nummer 1813 en via chat anoniem; elke avond tussen 19u en 21u30.
chathulp Onlinehulp-Vlaanderen.
Bij e-mail en chat ontstaat de schijnbaar tegenstrijdige toestand van nabijheid door afstand. Themas en problematieken zoals geweld in het gezin, seksueel misbruik, zelfmoord, eetstoornissen, automutilatie, seksueel functioneren kunnen online gemakkelijker benoemd worden. Deze methodiekmap bundelt methodieken over verschillende vormen van onlinehulpverlening. De auteurs gaan in op de vraag hoe basisvaardigheden voor de hulpverlening kunnen verrijkt worden om goed te werken in een online context, evenals op de vraag welke organisatorische randvoorwaarden daarvoor nodig zijn. Ook de aspecten beroepsgeheim, omgaan met transcripts en intervisie komen aan bod. Bocklandt, P, Botte, S, De Zitter, M, Donoso, V, Ryckaert, A. 2013 Ch@dvice Inventaris verkennend onderzoek naar het eerstelijns onlinehulpaanbod rond seksueel misbruik in Europa. Dit rapport is het resultaat van een onderzoeksopdracht van de Europese Commissie waarbij 131 Europese websites met onlinehulp en 32 websites met chathulp rond seksueel misbruik werden gescreend. Bocklandt, P, De Zitter, M, Ryckaert, A. 2013 Ch@dvice Gids voor 1-op-1-chathulpverlening in eerstelijnswelzijnswerk. Deze brochure is een resultaat van een Europees project waarbij de chathulpmethodiek wordt uitgewerkt met focus op anonieme gesprekken over seksueel misbruik.
Waar kan ik terecht met vragen of problemen over relaties en seks? Kinderrechten.
Telefoon: je kan ook altijd bellen, dag en nacht, op het gratis nummer 116 000. Je kan hierover ook anoniem chatten via www.nupraatikerover.be. Chatten kan op dinsdga en donderdga van 20u tot 22u en vrijdag van 14u tot 17u. Kinderen en jongeren vertellen.

Contacteer ons

anoniem chatten over problemen
chatten met psycholoog gratis
anoniem psychologische hulp
anonieme psychologische hulp
online psycholoog gratis chat
pc koning folder
hulpverlening jongeren
chat psycholoog
online chatten problemen
anonieme chat hulp
chat anonyme
wat zijn soa's
praat anoniem over je problemen
Chat sites jongeren