Op zoek naar anoniem chatten over problemen?

anoniem chatten over problemen
chatten - Dating TIPS daten via een relatiebureau.
niet de tijd hebt om zelf actief op zoek te gaan. en/of dat je geen zin hebt om met je foto op een of andere site te gaan staan. Singles die effectief op zoek zijn naar een langdurige liefdesrelatie staan niet in de rij aan te schuiven.,
Home De website van regiopastor!
Persoonlijk, anoniem en altijd een luisterend oor. DE HULPLIJN IS ER VOOR JOU! Regiopastor heeft een lage drempel en biedt aan alle mensen een luisterend oor. Wij zijn er voor iedereen! Heb je hulp nodig, wil je een verhaal kwijt, je hart luchten? Neem contact op met één van onze hulpverleners. Onze E-Coaches kunnen online het gesprek met u aangaan. Stel uw vragen en ontdek nieuwe dingen. Heeft u vragen over het doel van het leven?
daten
Vragen over seksualiteit? GGD Fryslân.
Je kunt er namelijk anoniem chatten. Je kunt ook mailen of bellen als je dat prettiger vindt. Op de website vind je betrouwbare informatie over alles wat met seksualiteit te maken heeft. Sense richt zich vooral op jongeren tot 25 jaar. Bezoek de site Bezoek de site. Als je het lastig vindt om over seksuele problemen te praten blijf je er vaak mee rondlopen.
hoeveel kan je lenen

Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, een verhaal en/of een probleem. Je kan anoniem contact opnemen over alles wat je bezighoudt. Via het telefoonnummer 102 kan je bellen. Je kan ook mailen of chatten met een vrijwilliger. Of ervaringen delen en lezen op het forum. Jongeren Gezondheid Verslaving. Hier kan je terecht voor informatie over cannabisgebruik en voor online hulp als je problemen ondervindt met cannabis.
biomassa
Hulp OverKop.
JEFhuis wordt een rustplek voor jongeren met psychische problemen. Er zal een ruim aanbod zijn aan activiteiten om zichzelf te herontdekken en de energie terug te vinden om nieuwe stappen te zetten richting hun eigen toekomst. JOC Ieper vzw biedt samen met de stad en het OCMW van Ieper groeps-en individuele trainingen aan voor jongeren rond weerbaarheid, opkomen voor jezelf, groepsdruk en zelfvertrouwen. Kinderen uit de knel. Kinderen uit de knel is een project dat een groepsgericht aanbod voor ouders en kinderen in vechtscheidingen aanbiedt. TOpop is een project voor jongeren die het op school moeilijk hebben. Er wordt tijdens lange of korte school time-outs gewerkt aan individuele doelstellingen en vaardigheden. Waar kan je terecht? Je bent altijd welkom in 1 van de 5 OverKop-huizen. of via de online chat waar je elke dag tussen 18u en 22u, behalve op zon en feestdagen met een medewerker kan chatten.
Copywriter
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom in onze chat.
Anoniem en met respect. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacybeleid Naar de chat. Welkom op onze chat. Klik op online na inlog om aanwezige chatters te zien. Hoe werkt onze chat. Zoek je even een luisterend oor om even je verhaal kwijt te kunnen dan is dit de chat waar dit kan.Onze chat geeft u de kans om lotgenoten te ontmoeten die bekend zijn met de aard van uw problemen.Na registratie ontvangt u een mail en als je daarna op de link klikt in de mail kunt u inloggen en daarna een keuze maken uit diverse kamers.Als je klikt op Online na inloggen zie je hoeveel chatters aanwezig zijn. De chat is dag en nacht geopend.Het is niet toegestaan om meer dan 1 account aan te maken per persoon.We zijn geen datings-chat hier zijn genoeg andere mogelijkheden voor te vinden op internet.Hou de sfeer goed.We wensen je een fijne chat toe. Wat jij wilt. Op onze chat kun je chatten over diverse onderwerpen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziek zijn of problemen die je tegenkomt in je leven.
Voorschoten
Hulplijnen en chat Horen zien en praten.
Zij luisteren en adviseren zonder te oordelen. De Zelfmoordlijn is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar. Het gesprek is gratis en anoniem. Elke dag van 18.30 uur tot 22.00 uur kan je ook chatten op www.zelfmoord1813.be.
Hulplijnen, hulp via telefoon of internet. voor diverse problemen en vragen.
Bereikbaar zie openingstijden op de website. De hulplijn van Pestweb kun je bellen voor informatie en hulp bij problemen met pesten op school. Stichting Stiefgezinnen Nederland. Aparte telefoonnummers per regio. Bereikbaar op werkdagen van 19.00 tot 21.00 uur. Hulplijnen voor iedereen die in een stiefgezin leeft of ermee te maken heeft. Deze nummers kunt u bellen als u vragen heeft, of als u met iemand wilt praten over stiefproblematiek. Telefoonnummer: 0900 0767 5 cent per minuut. Iedereen heeft op zijn tijd behoefte aan contact met een ander mens om van gedachten te wisselen, om een luisterend oor te vinden. Je hart te luchten, een probleem te verhelderen of gewoon om het contact zelf. Daarom kunt u 24 uur per dag terecht bij Sensoor. De vrijwilligers van Sensoor zijn bereikbaar voor een persoonlijk gesprek dat vertrouwelijk is en anoniem. Via Sensor.nl is er ook de mogelijkheid om te chatten met de vrijwilligers van Sensoor.
Hoe praat je met iemand over psychische problemen? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Daarom lanceert Te Gek? vandaag een nieuwe campagne met tips over hoe je een moeilijk gesprek het best aanpakt. Er zijn verschillende signalen die kunnen wijzen op psychische problemen: het gedrag of het uiterlijk van iemand kan sterk veranderen, de persoon kan zich gaan afsluiten van zijn of haar naaste omgeving, sterke gemoedsschommelingen komen geregeld voor of de persoon geeft zelf aan dat hij of zij zich echt niet goed voelt.
Chat spreekuren. Snel, anoniem, deskundig op Jouw Hulp Online.
Als de chat geopend is kun je direct anoniem chatten. De knop hiernaast is dan groen van kleur. stel je vraag. Wat wil je doen? Wie zijn wij? JouwHulpOnline is laagdrempelig en eenvoudig te gebruiken. Koopkracht, de kracht om te laten liggen wat je niet nodig hebt. Relatie en vriendschap. Werk en inkomen. Gezin en opvoeding. Ruzie en geweld. Omgaan met geld. Wie ik ben. Administratie en budgetteren. Training voor mannen. Faalangst voor scholieren. Verbeter jullie relatie. Omgaan met boosheid. Problemen de baas. Weerbaarheid voor jongeren. Hoe wil je hulp? Hulp via chat. Hulp via E-mail. Wat doe je in een crisissituatie. Over Jouw Hulp Online.
Online hulpverlening bij psychische problemen.
Blog Groepssessies Nieuws Ervaringen van lotgenoten. Naast anoniem en online hulpverlening bij psychische problemen kun je op deze website meer nuttige onderwerpen vinden. Hieronder kun je zien wat er nog meer te vinden is op deze website op het gebied van psychische problemen. Je hebt via deze website de mogelijkheid om blogberichten te lezen van onze hulpverleners. In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen. Wij willen je vooral ook uitnodigen, om via deze blog, jouw ervaringen met deze onderwerpen met de hulpverleners te delen. Wanneer je de blogberichten wilt lezen klik je hier. Via deze website kun je online via internet met elkaar praten chatten in een groep over een thema online groepssessies.
Chat met een medewerker CAW.
Als jij je locatie instelt, kunnen we je meteen de juiste informatie bieden op jouw maat. Lees hier meer over de CAW regios. Je regio is ingesteld op." Pas hieronder je regio aan voor informatie op jouw maat. Stel je regio in voor informatie op jouw maat. Boom Mechelen Lier. Chat met een medewerker. Onze chatroom is open van maandag tot en met vrijdag van 13u tot 17u. De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk. Een chatgesprek duurt maximum 1 uur, zodat ook anderen de kans krijgen om te chatten. Indien er teveel oproepen tegelijk zijn, bestaat de kans dat we aan je vragen om het later nog eens te proberen. Vooraleer je begint te chatten, vragen we wat algemene informatie: een naam mag een schuilnaam zijn, je leeftijd, je geslacht en de regio waar je verblijft. Zo kunnen we beter een antwoord geven op je vragen, terwijl je toch anoniem kan blijven.

Contacteer ons

anoniem chatten over problemen
chatten met psycholoog gratis
anoniem psychologische hulp
anonieme psychologische hulp
online psycholoog gratis chat
pc koning folder
hulpverlening jongeren
chat psycholoog
online chatten problemen
anonieme chat hulp
chat anonyme
wat zijn soa's
praat anoniem over je problemen
Chat sites jongeren