Resultaten voor anoniem hulp chat

anoniem hulp chat
Anoniem je verhaal vertellen? Kom in contact met iemand die jíj vertrouwt. De Kern maatschappelijke dienstverlening.
U zoekt hulp. Over De Kern. Dynamisch Op Weg. Cliënten tevreden over Sociaal Raadslieden. Uitreiking Roos van Elisabeth. Anoniem je verhaal vertellen? Kom in contact met iemand die jíj vertrouwt. De Kern heeft samen het Hogeschool Windesheim een app ontwikkeld waarmee je anoniem kan praten met een leeftijdsgenoot.
hulp bij website maken
Hulplijn biedt Amsterdammers nu ook een anoniem en vertrouwelijk chatgesprek.
Op deze manier kan Hulplijn Amsterdam er voor alle Amsterdammers zijn. De chat zal eerst drie dagen per week geopend zijn voor gesprekken. Jan Willem: Iedere dinsdag, woensdag en donderdagavond van 19.00-21.30 uur kunnen bezoekers anoniem chatten met een van de vrijwilligers.
add hulp
onlineconsultatie.nl chat hulp, online psycholoog, anoniem chatten.
Als hulpverlener wilde ik graag iets meer betekenen voor mensen. Toen ik hoorde van Online Consultatie en het platform heb ik mij direct aangemeld. Ik vind het een zeer goed initiatief. De drempel is zeer laag, het werkt eenvoudig en het is niet duur. Wat is dit een goed initiatief! Door de online zelfhulp op dit platform kunnen mensen zelf bepalen wanneer ze willen praten met een hulpverlener. Bovendien kunnen ze dit doen vanuit hun eigen, vertrouwde omgeving. Je hoeft de deur dus niet uit. Het platform van Online Consultatie past helemaal in deze maatschappij. Je kunt altijd en overal inloggen en praten met een hulpverlener, wanneer jij daar behoefte aan hebt. Duidelijk antwoord op uw vragen. Professioneel advies op maat. Privé/anoniem uw chat starten. Meest gestelde vragen. Hulp en advies.
computer hulp
Chat gesprek Hulplijn Amsterdam.
Chatten: klik hier. Hulplijn Amsterdam is ook bereikbaar voor een anoniem, vertrouwelijk chat gesprek. Voel je je eenzaam? Ben je wanhopig? Voel je je depressief? Durf je met niemand te praten over wat er nu echt met je aan de hand is? Wij zijn er voor je, anoniem en vertrouwelijk.
hulp bij online marketing
Klantenservice T-Mobile.
Ik wil chatten. Chat met ons. Er zijn nu geen medewerkers beschikbaar om met je te chatten. Neem op een andere manier contact met ons op, of probeer het later. 50% van de bezoekers vindt hier het antwoord op hun vraag!
hulp bij invoeren auto
Hulplijnen Samen tegen eenzaamheid.
De Luisterlijn biedt dag en nacht een luisterend oor via telefoon, e-mail en alle dagen van de week via de chat. Een goed gesprek voeren, bijvoorbeeld over een taboe-onderwerp als eenzaamheid, is niet eenvoudig. Vrijwilligers worden getraind in het herkennen van verschillende vormen van eenzaamheid en om hiermee om te gaan. Zij luisteren naar het verhaal en kunnen helpen gedachten te ordenen. Voor de meeste mensen is de hulplijn een steuntje in de rug al dan niet als aanvulling op professionele hulp. De Zilverlijn is een gratis belservice van het Nationaal Ouderenfonds voor ouderen die behoefte hebben aan een praatje of een gezellig gesprek. Bijvoorbeeld omdat ze geen of weinig andere mensen spreken. Ouderen die zich aanmelden, worden regelmatig gebeld door een vrijwilliger van het Ouderenfonds. Ga naar de website van het Ouderenfonds. Praten over verlies. Wie een dierbare verloren heeft en behoefte heeft om daar met iemand over te praten, kan anoniem chatten met een deskundige vrijwilliger van Praten over verlies, een initiatief van Humanitas.
hulp bij maken website
Chat ZAZ Welzijn.
Selecteer een pagina. Chat nu anoniem met een medewerker van ZaZ Welzijn. Heb je hulp nodig, of ken je iemand die hulp nodig heeft? Vraag ons advies tijdens het anonieme chatspreekuur. Gebruik de knop rechtsonderin de website om je chat te starten.
creme
Hulp nodig bij pesten? Praat of chat hier dan over Stop Pesten NU.
Wij bieden u hulp en advies, toegespitst op uw persoonlijke situatie. U kunt bellen, mailen of chatten. Tel: 0900 1450 maandag t/m vrijdag 0900: 1800: 015, p/m. Chat met een hulpverlener maandag t/m vrijdag 0900: 1730.: What's' app 06 13 86 38 03. of stuur een e-mail naar vraag@korrelatie.nl. Nationaal Ouderenfonds voor Ouderen en zorginstellingen. Ouderen kunnen praten of mailen met het Nationaal Ouderenfonds over pesten. Ouderentelefoon 0900 6080100, bereikbaar van ma t/m vrij tussen 9.00 en 17.00 uur. Iedereen die zelf gepest wordt, weet dat iemand in een zorginstelling gepest wordt of iets anders over dit onderwerp kwijt wil, kan eventueel anoniem zijn verhaal doen bij de Ouderentelefoon 0900 60 80 100, 5 cnt per minuut of mailen naar info@ouderenfonds.nl.
fulfillment
Online chat VNN.
Chat anoniem met een medewerker van verslavingszorg en ontvang een persoonlijk advies. De chat wordt bemand door medewerkers van verschillende verslavingszorginstellingen in Nederland. Voor hulpvragen aan VNN kun je op werkdagen het beste bellen naar 088 234 34 34. De chatservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Ik wil hulp.
makelaardij
PsychoseNet Chat Pilot PsychoseNet.
Waarvoor is de chat bedoeld? Je kunt gratis en anoniem chatten over alles wat te maken heeft met psychosegevoeligheid, stemmingsproblemen zoals depressie of manie en herstel van psychische klachten. In het gesprek kun je je verhaal kwijt, je vragen stellen en advies krijgen. Je voert het gesprek met een psycholoog of familie ervaringsdeskundige. De chat is niet bedoeld voor hulp in acute situaties of voor specifieke vragen over bijvoorbeeld medicatie of behandeling.
hulp bij excel
De Sensoor Luisterlijn Chat. Chat.
Over de Luisterlijn. Regio Noord Oost. Regio Noord West. Regio Rotterdam e.o. In de media. Dag en nacht een luisterend oor. Ik zoek hulp. De Luisterlijn Telefoon. De Luisterlijn E-mail. De Luisterlijn Chat. Meer: Ik zoek hulp. Meer: Ik zoek hulp. Sensoor Telefoon Sensoor e-mail Sensoor Chat Ervaringen. De Luisterlijn Chat. Chatten is een fijne manier om je hart te luchten. Je kunt rustig je woorden kiezen. Je verhaal wordt aandachtig gelezen. We leven en denken met je mee en samen zoeken we naar manieren om met je probleem of verdriet om te gaan. En na afloop kun je het gesprek nog eens nalezen. De hulp is gratis. Je kunt ook e-mailen en wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar. Wanneer is de chat open? Wanneer is de chat open? De chat is open van 1000: uur tot 2200: uur. Klik hier om gelijk naar de chat te gaan. Je kunt ook e-mailen en wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar. Waarover mag ik chatten? Waarover mag ik chatten? Waar je ook mee zit; verdriet, blijdschap, zorgen, problemen, vragen, je mag altijd komen chatten.
online psychologische hulp

Contacteer ons

chatten zonder registratie
geil chatten
chat anoniem
chatten met vrouwen
chat met vreemde
chat sites
webcam chat
kom chatten
chat met vreemd
cam chat
chat be
chat lokaal
chat plaza
sex chat